Bende optum canim :)Allah zihin açıklığı versin arkadaşım git çalış tabi ,her şeyin bir vakti var . kolay gelsin öpüyorum seni
Yok ya 1 saat ziplayamam diye gitmedim canim . Spinninge gittimTromboline bayılıyorum
Bol ter atmalar canim...Yok ya 1 saat ziplayamam diye gitmedim canim . Spinninge gittim
Sadecemenumu yazayım pek iyi değil ama.
sabah: omlet zeytin peynir 1 dilim ekmek 2çk tahin-pkmz
ara:biraz üzüm ve fındık
akşam: 1 büyük dilim evde yaptığım pizza(hamuru siyez ve tam bgday unlu), ev yapımı limonata şeker çok çok az var.
ara: 3-4 adet kuru üzüm(kansızlıktan sebep yemeye çalışıyorum ama sabaha kaydırcam)
spor: 30dk yürüyüş
su 2lt ye yakındır
Sagol canim. Coktim simdi dersten. Gayette ter atimm dedigin gibiBol ter atmalar canim...
Spor cok guzel mSporumu yazmaya geldim.
15 dk koşu:45
10 dk eliptik:30
10 dk cross:30
3*15 kol:135
4*15 kol:180
4*15 iç bacak:180
4*15 dış bacak:180
3*15 karın egzersizi:90
3*15 karın:90
6*15 karın:180
15000 adım:750
10 squat:20
Toplam:1910 puan
2.5 l su
Ahahhahahahakız istemeden sinir anın da ters bi hareket yapsa adama sonra bütün özel hayat biter yani, adam gurur yaparayyy tövbee tövbee akşam akşam aklıma gelenler git burdan
NasıldıııııYok ya 1 saat ziplayamam diye gitmedim canim . Spinninge gittim
Oh ohh cok sevindimSagol canim. Coktim simdi dersten. Gayette ter atimm dedigin gibi
Yolculuga ragmen menun oldukca iyi canim.Iyi yolculuklar,sag salim ulasin..Selam kızlar bugun tüm günüm yolda geçti izmirden ankaraya gidiyorım araçla o yuzden bugun spor yok baştan söyleyim
Sabah
Yarım porsiyon menemen, 1 dilim tam buğday ekmek
Ara öğün
Az kuruyemiş
Akşam
Kuzu şiş dürüm, ayran (lavaş inceydi)
Su :1,5 lt yolda çok mola vermemek için
Yawrukush Kozmogirl17
Menu guzel,su guzel,spor guzel.Spor puaninda iyi canim hic suratini asmaİyi akşamlar kızlar menümü vereyim geçmişi sonra okurum baya birikmiş bugün
Çarşamba menüm
Sabah
Krem peynir sürülmüş 1 tane wasa, 1 tane de şekersiz fıstık ezmesi sürülmüş wasa, çok az domates, kahve
Ara
1 yulaflı bar
Öğle
5-6 kaşık zeytinyağlı börülce, biraz yoğurt
Ara
Küçük muz
1 bardak süt
Akşam
10-12 tane kadar Bulgurlu lahana sarması, biraz yoğurt ( bu yüzden lesli 2 mil yaptım)
Su: 1,5 litre
Spor: 4000 adım: 200p
Lesli 30dk: 90p
Ev işi 1 saat: 120p
Toplam: 410p
@Yawrukush @Kozmogirl17
Guzel bir gun olmus senin icin Nurcumherkese iyi aksamlar. Kucuk kizimin asisi vardi bugun. Onunla ilgilendim bugun hep. Bugunku menum:
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim peynir, domates salatalik
Ara: 1 latte
Ogle: 5 kofte, salata
Aksam: firinda patlican oturtma, salata
Su 3 litre
Spor: yarim saat leslie, 50 mekik
insallah canim benim ind düzelir en kisa zamandaHuzurvermeyolunda canim senden haber almak ne guzel, esin seni bugun kendine getirmis biraz, sende bas ayaklarini sIkIca yere, cok guclu bir kadinsin sen..
Her sey yoluna girecek, minik evladada tekrardan acil sifalar diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?