merhaba hosgeldinKullanıcı Adı :angelnesss
İsim (İsteğe Bağlı ):neslihan
Mesleginiz:finans uzmanı
Yaşınız 38
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.70
Kilonuz:78
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :hayatım boyunca hep balık etliydim.en düşük 63(9 sene önce herhalde)en fazla 84(geçen kış)kilo oldum.uzun yıllar sürekli aldım verdim aldım verdim 3-4 senedir 70li kilolardan aşağı inmedim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? En öncelikle sağlık için bel fıtığım olduğundan kilo almak aşırı etkiliyor bu durumu.sonrasında yine sağlığım için ruh sağlığım için
evet canim iyilestiTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
@haeshin busem neredesin sen?
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Deryaondiet MUAF ciseak77 allymcbeal 100 M MUAF stitch fmad 50M 300IA Migimadid 10 DK Y nnurc 50M Hega8286 Haeshin fyzanur MUAF MUAF Tomrs AKovser Melegimkorusun Akrrep 10DK Y 15DK Y Ucyuzbesyuz Huzurvermeyolunda
@AKovser iyi misin canim ugramadin?
@Ucyuzbesyuz bugun nasilsin?
@Huzurvermeyolunda evlatlar iyi mi canim?
@stitch kizin iyilesti mi canim?
gecmis olsun, bugun toparlar umarimCok tesekkur ederim atesi gece cikti calpol verdik. Buyuk kizim da gece 12 ye kadar uyumadi. Zor bi gece oldu bizim icin
Gunaydin, ben de denemek istiyorum IF 2 ogun ile ama simdi bir surun ogun yerken bile doyamiyorum ama cok saglikliymis, supersinGünaydın herkeseben aralıklı oruç diyetine başlayalı 4.günüm ilk öğün için 11i bekleyeceğim
cok iyi fikir, ben de baslasam aslinda aksamdan yemek yapmaya, is cikisi cok telas kosusturma oluyorinsallah canim benim ind düzelir en kisa zamanda
Artik yemegimi aksamdsn yspiyofum ertesinengünenkalincs ne yspcsz ne yocez diyip stres oluyordum sonra sacma sapan besleniyordum malsef artik iyiyiz sukur boyle
Sabah
1 yumrtafab kiymali yunurta
Biraz kasr
Oglen
1 kase mercmk corbasi
3 kasik isoanak corbasi
Salata
Aksam mercimel corbasi
Spor 5 km 1saat llsu bandinda kosu
2 saat ev isi
2 litre su
@Yawrukush
deryacim benden once varacaksin sen bu gidisle 60a, ama bekle geliyorum ben de, bu hafta listedeyimBugunku menum
10:00_ 3 yemek kasigi yulaf, ustune sut ve tarcin, 1 elma.
16:30- 200gr etten tavsan sote, 1buyuk tabak salata.
Su: 3lt
Spor: 10000 adim:500p
1 saat spinning: 180p
Toplam: 680 puan
@Yawrukush @Kozmogirl17
bence fena degil menun canim10.00
3 yk yulaf süt muz kakao 1 tk bal (soğuk yerken tatsızlığı hissetmiyorum ama sıcak yaptım muzum da tatsızdı:/ o yüzden bal ekledim)
14.00 sütlü kahve
16.15
5yk kısır
2 yk yoğurtlu kabak
Meyveleeer dilim dilimleeeer————
Anana ayva mandalina muz elma (küçük dilimlerle tabaklara böldük ve hepimiz yedik hepsinden)
En incesinden yarım dilim kepek ekmeği(baya inceydi normal dilimin üçte biri inceliğinde )
17.00 Sütlü kahve(kahve fincanı) 1 kare bitter
21.30
1 sarı elma
Spor
300 zıp ve 50 mekik ceza
50 popo kaldırma (yatarken _/\__• böyle yatarken /\• böyle oldum adı ne bunun•=kafam
200 zıp da benden
3500 adım
@Yawrukush
etli makarna ye ama yaninda booool limonlu salata ileBence kalori az değil de protein çok az oldu kaptanım :/ meyveler biraz fazla bile olmuş olabilir
İki gündür çıkışta bir arkadaşım geliyor ve çok acele hazırlıyoruz
Nohut haşladım buzluya attım yarın onu pişiricem
Bir de canım etli makarna çekiyor ama makarnadan emin olamıyorum yapmasam mı etli nohutla öı idare etseeem
Hosgeldin Aslicim, emziriyorsun da ne guzel, bahsettigin kurabiyeleri kesersen zaten gidecektir kilolarinMerhabalar teşekkür ederim
eylul41213
Aslı
Öğretmen
27
Evli
1 oğlum var 7 aylık
Hakkari yüksekova
165
70
60
Hamilelikte aldığım kiloları vermek ve sıkılaşmak
Eski kıyafetlerime girmek istiyorum, kendimi iyi hissetmek istiyorum
Hayır katılmadım
Bende yeni deneyimliyorum ama bu sbh biraz zor ettim 11.i...önceki günler sorunsuzdu akşamda bi şekilde dayanıyorum geceleri yatağa yatıp uykuya geçene kdr biraz zorlanıyorumGunaydin, ben de denemek istiyorum IF 2 ogun ile ama simdi bir surun ogun yerken bile doyamiyorum ama cok saglikliymis, supersin
Evet bu kez olacak tabi ki en çokta sizlerin desteğiylemerhaba hosgeldin
sen buraya geldin ya kilolar gidecek artik :)
kac gundur sabitim o yuzden iyice azaltmaya basladim yarina eksi geleyim diye bakalim, ne olur yarinki durumcok iyi fikir, ben de baslasam aslinda aksamdan yemek yapmaya, is cikisi cok telas kosusturma oluyor
deryacim benden once varacaksin sen bu gidisle 60a, ama bekle geliyorum ben de, bu hafta listedeyim
bence fena degil menun canim
etli makarna ye ama yaninda booool limonlu salata ile:)
kasim sonuna gelicek o 65 merak etme. hem cok guzel besleniyorsun hem spor, gelmemesi imkansizkac gundur sabitim o yuzden iyice azaltmaya basladim yarina eksi geleyim diye bakalim, ne olur yarinki durumayy 60dan once su 65i goreyim, gorelim
Merhaba :)Herkese merhaba...hepinize mutlu ve sağlıklı kilo vermeler dilerim...
Hoşgeldiiin:)Ben de aranıza katılabilir miyim7 aylık bebeğim var evden cıkamıyorum ama leslie yaptım dün 1 mil
Gidecek gidecek inşallahOhh ne canim bugun bol limonlu salatanimenuler iyi ama sabitim bakalim
Erken yemiştim acıkmıştım kuzum olmadı evet :/Canim ders calisirken veya birsey izlerken oturma kalk adim at. 3500 adim az olmus. Ilk basta hergun mesela 6000 hedefle kendibe. Sonra arttir.
ve gece 21:30 daki elma olmamis kuzum cook gec bence.
Süper :)bugünkü menü hazir.
öğleyemekte
sebze çorbasi ( hiç sevmediğim şey)
patatesli tavuk but
kabaksalatasi:)
makarna var yemeyecegim için yazmadim:)
akşamki menüm
yeşil mercimek yemegi
salata
yoğurt.
Immmmm mantıklıcok iyi fikir, ben de baslasam aslinda aksamdan yemek yapmaya, is cikisi cok telas kosusturma oluyor
deryacim benden once varacaksin sen bu gidisle 60a, ama bekle geliyorum ben de, bu hafta listedeyim
bence fena degil menun canim
etli makarna ye ama yaninda booool limonlu salata ile:)
Yeni başlamışsın ama alışırsın kuzum :) maşallahBende yeni deneyimliyorum ama bu sbh biraz zor ettim 11.i...önceki günler sorunsuzdu akşamda bi şekilde dayanıyorum geceleri yatağa yatıp uykuya geçene kdr biraz zorlanıyorumama alışacağım.
Kuzum çay kahve suyun yerini tutmuyor maalesef13 kasim menum
08:00 bir dilim salcali/lor peynirli tb ekmegi, cay
10:30 filtre kahve
11:30 elma cayi
12:30 bir tabak barbunya, yogurt
15:00 yagsiz sutlu nescafe, 10 adet badem
17:00 sanirim 20 adet daha badem yedim, dayamadim
19:30 bir tabak lahana/taze fasulye kavurma (az yag ile yapismaz tavada soteledim), yogurt, biraz dunden kalan firinda bruksel lahanali tavuktan
Su cok az ictim, havalar sogudu, usurken canim hic su icmek istemiyor ama gun ici bol cay/kahve-bitki cayi iciyorum
Spor yapamadim, bugun kesin yapmam lazim ama aksam da misafir gelicekmis
Dun cok karbonhidrat olmus, sanirim o yuzden acikmisim, bugun sabah 2 yumurtadan omlet yedim, oglen de hem az barbunya (bitmedi bir turlu) hem taze fasulye kavurmadan getirdim yanimda.
Cok az yemiyorum ama kalori yogunlugu az seyler yemege calisiyorum. Biraz bu duzene alisinca daha da azalticam porsiyonlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?