Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba hosgeldin
sen buraya geldin ya kilolar gidecek artik :)

evet canim iyilesti

insallah canim benim ind düzelir en kisa zamanda
Artik yemegimi aksamdsn yspiyofum ertesinengünenkalincs ne yspcsz ne yocez diyip stres oluyordum sonra sacma sapan besleniyordum malsef artik iyiyiz sukur boyle
cok iyi fikir, ben de baslasam aslinda aksamdan yemek yapmaya, is cikisi cok telas kosusturma oluyor
Sabah
1 yumrtafab kiymali yunurta
Biraz kasr

Oglen
1 kase mercmk corbasi
3 kasik isoanak corbasi
Salata

Aksam mercimel corbasi

Spor 5 km 1saat llsu bandinda kosu
2 saat ev isi
2 litre su
@Yawrukush

Bugunku menum
10:00_ 3 yemek kasigi yulaf, ustune sut ve tarcin, 1 elma.
16:30- 200gr etten tavsan sote, 1buyuk tabak salata.

Su: 3lt
Spor: 10000 adim:500p
1 saat spinning: 180p
Toplam: 680 puan
@Yawrukush @Kozmogirl17
deryacim benden once varacaksin sen bu gidisle 60a, ama bekle geliyorum ben de, bu hafta listedeyim
bence fena degil menun canim
etli makarna ye ama yaninda booool limonlu salata ile :)

Hosgeldin Aslicim, emziriyorsun da ne guzel, bahsettigin kurabiyeleri kesersen zaten gidecektir kilolarin
Takimin kurallarindan bahsedersem biraz , hergun menumuzu- ictigimiz su miktarini ve yaptigimiz egzersizlerimizi yapiyoruz,
Takim icinde haftalik kilo verme, eslesme ya da spor yarismalari yapiyoruz.
Her cuma sabahi ac karnina tartilip, tarti fotomuzla beraber kilo bildirimi yapiyoruz.
Pazartesi gunleride fotograf yuklemeden kilo bildirmi yapiyoruz kontrol amacli.
Bunun haricinde de sohbet , muhabbet, keyifle kilolarimizi veriyoruz canim. Herkes cok sicak kanli takimimizda zaten, cok cabuk alisacagina eminim

Gunaydin, ben de denemek istiyorum IF 2 ogun ile ama simdi bir surun ogun yerken bile doyamiyorum ama cok saglikliymis, supersin
Bende yeni deneyimliyorum ama bu sbh biraz zor ettim 11.i...önceki günler sorunsuzdu akşamda bi şekilde dayanıyorum geceleri yatağa yatıp uykuya geçene kdr biraz zorlanıyorumama alışacağım.

kac gundur sabitim o yuzden iyice azaltmaya basladim yarina eksi geleyim diye bakalim, ne olur yarinki durum ayy 60dan once su 65i goreyim, gorelim

Canim ders calisirken veya birsey izlerken oturma kalk adim at. 3500 adim az olmus. Ilk basta hergun mesela 6000 hedefle kendibe. Sonra arttir.
ve gece 21:30 daki elma olmamis kuzum cook gec bence.
Erken yemiştim acıkmıştım kuzum olmadı evet :/
Bugün yersem 8e falan çekmem lazım

Zayıflamak istiyorummm
Ha bu arada ders arası zıplamaya çalışıyorum

bugünkü menü hazir.
öğleyemekte
sebze çorbasi ( hiç sevmediğim şey)
patatesli tavuk but
kabaksalatasi:)
makarna var yemeyecegim için yazmadim:)
akşamki menüm
yeşil mercimek yemegi
salata
yoğurt.
Süper :)

Immmmm mantıklı

Bende yeni deneyimliyorum ama bu sbh biraz zor ettim 11.i...önceki günler sorunsuzdu akşamda bi şekilde dayanıyorum geceleri yatağa yatıp uykuya geçene kdr biraz zorlanıyorumama alışacağım.
Yeni başlamışsın ama alışırsın kuzum :) maşallah

13 kasim menum
08:00 bir dilim salcali/lor peynirli tb ekmegi, cay
10:30 filtre kahve
11:30 elma cayi
12:30 bir tabak barbunya, yogurt
15:00 yagsiz sutlu nescafe, 10 adet badem
17:00 sanirim 20 adet daha badem yedim, dayamadim
19:30 bir tabak lahana/taze fasulye kavurma (az yag ile yapismaz tavada soteledim), yogurt, biraz dunden kalan firinda bruksel lahanali tavuktan

Su cok az ictim, havalar sogudu, usurken canim hic su icmek istemiyor ama gun ici bol cay/kahve-bitki cayi iciyorum
Spor yapamadim, bugun kesin yapmam lazim ama aksam da misafir gelicekmis

Dun cok karbonhidrat olmus, sanirim o yuzden acikmisim, bugun sabah 2 yumurtadan omlet yedim, oglen de hem az barbunya (bitmedi bir turlu) hem taze fasulye kavurmadan getirdim yanimda.
Cok az yemiyorum ama kalori yogunlugu az seyler yemege calisiyorum. Biraz bu duzene alisinca daha da azalticam porsiyonlari

Kuzum çay kahve suyun yerini tutmuyor maalesef
Tam tersi
Çişimizi getirtip biraz daha su götürüyor
O yüzden bugün 2L su iç ve bunu akşama bırakmamaya çalış çok

Ben de az içiyorum dün 1L bile içmedim..
su içmezsen kilo vermen yavaş olur
Metabolizmanı hızlandırmak istiyorsan yağ yakmak istiyorsan iç
Kg*35ml üzerinden hesap yapabilirsin

Hadi stitch su iç ve 100 zıpla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…