Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

oo insallah canim, yapmak isterim ama bakalim. Bugun sadece adim atacagim, yarin yine spor...
Senin planin ne bugun icin?
ben bugun HIIT planliyorum ama gidince yemek yapip yemegi yememiz lazim misafir gelmeden, ve sporumu yapip dusumu almis olmaliyim. nasil yetiscek bilmiyorum

ben bugun HIIT planliyorum ama gidince yemek yapip yemegi yememiz lazim misafir gelmeden, ve sporumu yapip dusumu almis olmaliyim. nasil yetiscek bilmiyorum
uwuuu plan guzel de dedigin gibi nasil yetistireceksin. Umarim hepsi planladigin gibi olur canim

menun cok guzel canim, ama tabii suyu arttirmak lazim ve hiic yapmadigin gunler adim filan at sporu bos gecme bak yoksa senden once gorurum 65 i

Ben de sezeryanla dogum yaptim ilk gunler gercekten benim de oyleydi aklima yemek gelmiyodu. Ama 10 gunden sonra Herseyden canim ne kadar isterse yiyodum, tok olsam bile dogumdan 1 hafta sonra 81dim, 2 ay icinde 86 olmustum... neyse ki dogru yolu buldum

Deryacim dun yazamamistim, hamileligin zor olmus, cok uzuldum canim ama sag salim kuzunu almissin kucagina ya insan tum sIkIntilari unutuyor ozaman..

evet ben dogum iznine ayrildiktan 1 hafta sonra dogum yaptim :)
Bende gonullu ogretmenlik yapiyordum 1 mayista isten ayrildim 9unda Akin dogmustu, ayni senin gibi senemcim :)

Merhaba canm. Haftasonundan beri aburcubur lu atıştırmalık çok oldu. Yinede dikkat ediyorum kaptan. Bugün dargın sabah 62 çıktı. Adet olmuştum. İnş ondandır. Yoksa pes edeceğim artik
Canim yeme duzenin bozuyorsun, kilo aliyorsun, cok normal bu..
Sureklilik olmayinca kilo aliniyor hemen..

günaydin...
dün bol karbondidrat menüydü yazamiycam
ama yedimse kustum nedense. midem çok aşiri bulandi.
sporlarimi yaptım.
dün 6500 adımı attim.
40 direnç bandi ile sırt
50 mekik
10 dk leslie.
Sporlarin guzel olmus canim :)

Günaydın herkese ben aralıklı oruç diyetine başlayalı 4.günüm ilk öğün için 11i bekleyeceğim
Kolay gelsin canim, gunun nasil gecti?

Aramiza hosgeldin Aslicim.
Kucuk bebegin varmis Allah bagislasin, birlikte cok guzel kilolar verecegiz insallah :)

Yok canim tavsan sote ayni tavuk sote yapar gibi yapti esim ben de
O ismi verdim
Ben tavugu yanlis yazdin sandim, hep tavuk sote yaptigimiz icin, afiyet olsun canim :)

bugünkü menü hazir.
öğleyemekte
sebze çorbasi ( hiç sevmediğim şey)
patatesli tavuk but
kabaksalatasi:)
makarna var yemeyecegim için yazmadim:)
akşamki menüm
yeşil mercimek yemegi
salata
yoğurt.
Menun guzel canim :)

Suyu tatlandirip, icine meyve, limon, cubuk tarcinla vs icmeye calis canim..
Menun guzel :)

İyi günler canım..
Kusura bakma, bebeğim ateşlendi onunla ilgilenmekten herşeyi unuttum valla
Acemi olunca daha bir zor oluyormuş
Cok gecmis olsun fatimem, bugun nasil kuzun?
Atesi dustu mu?

Dogumdan sonra kilo vermeye en cok engel olan seyler seker agirlikli yedigimiz gidalar oluyor Aslicim.
Aslinda saglikli beslensen, sekeri kuru meyvelerden alsan ya da taze meyvelerden kilolar zaten gidecek canim..

bugün menüm
sabah : haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
5 zeytin
1kk peynir

ara : 3 kaşık nar
3 kaşık yoğurt

öğlen : 4 kaşık karnabahar
3 kaşık yoğurt
1dilim ekmek
salata

akşam : 4 kaşık yeşil fasulye
1dilim ekmek
1kepçe yoğurt çorbası
4 kaşık salata

ara : 1 alma
2 kaşık yoğurt

su : 2litre
spor : yok

Yawrukush

cok guzel menu, keske spor da olsaymis :)

son dakikaya kadar calismak iyi gelmisti, hareketli tutuyordu beni, oyle saglik problemim de olmayinca :)
suyu havalar soguk diye icemiyorum, zaten usurken oda sicakliginda bile olsa su daha da usutuyor

İyi günler canım..
Kusura bakma, bebeğim ateşlendi onunla ilgilenmekten herşeyi unuttum valla
Acemi olunca daha bir zor oluyormuş
çok geçmiş olsun fatimecim ,nasıl oldu bebeğin ?

benim listeme göre yediği normal . sabah akşam 3 dilim ,öğlen 2 dilim hakkım var benim . ama şöyle de bir şey var ,liste kilomuza yaşımıza boyumuza göre verildiği için herkesin ki aynı olmuyor . annem de gidiyor sabah ,öğlen 2 dilim ,akşam 1 dilim hak verdi mesela ona . ben kendi isteğimle az yemeye başladım bu hafta ,listeme uymadım . çünkü regl den dolayı şişlik var yarın tartı da eksi çıkmak için bu hafat azalttım ,sonra eski düzenime dönücem tekrar . Cankiriklarim

sagolc anim, dedigin gibi kucagimiza alinca tek saglikli olsunlar da geri kalan hersey unutuluyor

iyi akşamlar kızlar ,menüleriniz güzeldir bugün umarım ,yarın tartı yüzümüzü güldürsün :)
ben de bayağı ödem var ,yarın eksi çıkayım diye maydanozlu ve naneli su içtim işe yarasa bari . menümde ki porsiyonları da listeme uymadım azlattım biraz ,eksi çıkayım diye . bakalım ne olacak sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…