- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
oo insallah canim, yapmak isterim ama bakalim. Bugun sadece adim atacagim, yarin yine spor...2 haftada 3 kilo, yaparsin sen
Ben de ayniydim canim ilk hedefim 70 altiydi simdi ikincisi 65. Insallah sen de goreceksinBen de 60’li kilolari gorecegim gunleri bekliyorum 69 u gorsem nasil sevinirim
ben bugun HIIT planliyorum ama gidince yemek yapip yemegi yememiz lazim misafir gelmeden, ve sporumu yapip dusumu almis olmaliyim. nasil yetiscek bilmiyorumoo insallah canim, yapmak isterim ama bakalim. Bugun sadece adim atacagim, yarin yine spor...
Senin planin ne bugun icin?
Lezzetli oluyor, hatta diyebilirim ki tavuk soteden daha iyi tavuk sote biraz yavan geliyor bana. Ama son zmanlarda sadece doymak icin yedigim icin pek de onemi yok ne olsa yiyorumilk defa duydum tavşan soteyi:)
uwuuu plan guzel de dedigin gibi nasil yetistireceksin. Umarim hepsi planladigin gibi olur canimben bugun HIIT planliyorum ama gidince yemek yapip yemegi yememiz lazim misafir gelmeden, ve sporumu yapip dusumu almis olmaliyim. nasil yetiscek bilmiyorum
menun cok guzel canim, ama tabii suyu arttirmak lazim ve hiic yapmadigin gunler adim filan at sporu bos gecme bak yoksa senden once gorurum 65 i13 kasim menum
08:00 bir dilim salcali/lor peynirli tb ekmegi, cay
10:30 filtre kahve
11:30 elma cayi
12:30 bir tabak barbunya, yogurt
15:00 yagsiz sutlu nescafe, 10 adet badem
17:00 sanirim 20 adet daha badem yedim, dayamadim
19:30 bir tabak lahana/taze fasulye kavurma (az yag ile yapismaz tavada soteledim), yogurt, biraz dunden kalan firinda bruksel lahanali tavuktan
Su cok az ictim, havalar sogudu, usurken canim hic su icmek istemiyor ama gun ici bol cay/kahve-bitki cayi iciyorum
Spor yapamadim, bugun kesin yapmam lazim ama aksam da misafir gelicekmis
Dun cok karbonhidrat olmus, sanirim o yuzden acikmisim, bugun sabah 2 yumurtadan omlet yedim, oglen de hem az barbunya (bitmedi bir turlu) hem taze fasulye kavurmadan getirdim yanimda.
Cok az yemiyorum ama kalori yogunlugu az seyler yemege calisiyorum. Biraz bu duzene alisinca daha da azalticam porsiyonlari
simdi gidip 100 zipzip yaptimmenun cok guzel canim, ama tabii suyu arttirmak lazim ve hiic yapmadigin gunler adim filan at sporu bos gecme bak yoksa senden once gorurum 65 i
Insallah canimBen de ayniydim canim ilk hedefim 70 altiydi simdi ikincisi 65. Insallah sen de goreceksin
Ben de sezeryanla dogum yaptim ilk gunler gercekten benim de oyleydi aklima yemek gelmiyodu. Ama 10 gunden sonra Herseyden canim ne kadar isterse yiyodum, tok olsam biledoğumdan sonra bu gibi kilo aldikça ben 10 kg kapmaz miyim..
şimdi de vermek için uğraşiyorum..
görümcemden doğum yaptığım gün tahinli kek istemişim. yapıp getirmişti :);
ben hepsini yiyemedim sezaryenle doğum yaptığım için daha bagirsaklarim düzene oturmamişti.
sonra tahinli helvalar kekler çikolatalarrr ne varsa yedim
şimdi onlarin yemenin acisini yaşıyorum.
supersinc anim ben de 2000 adim yapip geldimsimdi gidip 100 zipzip yaptim
Deryacim dun yazamamistim, hamileligin zor olmus, cok uzuldum canim ama sag salim kuzunu almissin kucagina ya insan tum sIkIntilari unutuyor ozaman..wuuwuu cesaretli arkadasim benim. Ama iste benim dogumdaki ebe de soyledi aslinda yavas dogumlarda dogum kanali yavas yavas genisledigi icin hem anne hem cocuk icin daha saglikliymis.
Bizim burda da ayni canim dogum baslamayinca hastane kabul etmiyor. Ama benimki iste erken dogum olunca istisnai durum oldu ki zaten doktor bakinca dogum basliyor demisti.
Ayy yine aklima geliyor off ya 85 kiloyla doguma gittim, inanir misin 85 kiloluk cussede 2 kiloluk cocuk icin yer yokmus. Doktor demisti karin icin cocuga yetmiyor diye o yuzden idrar torbamin ustune yatmisti son 1 ay idrarimi yapamamistim sondayla gezdim ayy cok fenaydi.
Insallah karin icim gelismistir ikinci cocukta ayni olmaz umarim. Rabbim yardimcisi olsun surekli idrar torbasiyla gezenlerin. Cok aci veriyor ya. Allahtan kizim 8 aylik dogdu da 1 ay fazladan o torbayla gezmek zorunda kalmadim
Bende gonullu ogretmenlik yapiyordum 1 mayista isten ayrildim 9unda Akin dogmustu, ayni senin gibi senemcim :)evet ben dogum iznine ayrildiktan 1 hafta sonra dogum yaptim :)
Canim yeme duzenin bozuyorsun, kilo aliyorsun, cok normal bu..Merhaba canm. Haftasonundan beri aburcubur lu atıştırmalık çok oldu. Yinede dikkat ediyorum kaptan. Bugün dargın sabah 62 çıktı. Adet olmuştum. İnş ondandır. Yoksa pes edeceğim artik
Sporlarin guzel olmus canim :)günaydin...
dün bol karbondidrat menüydü yazamiycam
ama yedimse kustum nedense. midem çok aşiri bulandi.
sporlarimi yaptım.
dün 6500 adımı attim.
40 direnç bandi ile sırt
50 mekik
10 dk leslie.
Kolay gelsin canim, gunun nasil gecti?Günaydın herkeseben aralıklı oruç diyetine başlayalı 4.günüm ilk öğün için 11i bekleyeceğim
Aramiza hosgeldin Aslicim.Merhabalar teşekkür ederim
eylul41213
Aslı
Öğretmen
27
Evli
1 oğlum var 7 aylık
Hakkari yüksekova
165
70
60
Hamilelikte aldığım kiloları vermek ve sıkılaşmak
Eski kıyafetlerime girmek istiyorum, kendimi iyi hissetmek istiyorum
Hayır katılmadım
Ben tavugu yanlis yazdin sandim, hep tavuk sote yaptigimiz icin, afiyet olsun canim :)Yok canim tavsan soteayni tavuk sote yapar gibi yapti esim ben de
O ismi verdim
Menun guzel canim :)bugünkü menü hazir.
öğleyemekte
sebze çorbasi ( hiç sevmediğim şey)
patatesli tavuk but
kabaksalatasi:)
makarna var yemeyecegim için yazmadim:)
akşamki menüm
yeşil mercimek yemegi
salata
yoğurt.
Suyu tatlandirip, icine meyve, limon, cubuk tarcinla vs icmeye calis canim..13 kasim menum
08:00 bir dilim salcali/lor peynirli tb ekmegi, cay
10:30 filtre kahve
11:30 elma cayi
12:30 bir tabak barbunya, yogurt
15:00 yagsiz sutlu nescafe, 10 adet badem
17:00 sanirim 20 adet daha badem yedim, dayamadim
19:30 bir tabak lahana/taze fasulye kavurma (az yag ile yapismaz tavada soteledim), yogurt, biraz dunden kalan firinda bruksel lahanali tavuktan
Su cok az ictim, havalar sogudu, usurken canim hic su icmek istemiyor ama gun ici bol cay/kahve-bitki cayi iciyorum
Spor yapamadim, bugun kesin yapmam lazim ama aksam da misafir gelicekmis
Dun cok karbonhidrat olmus, sanirim o yuzden acikmisim, bugun sabah 2 yumurtadan omlet yedim, oglen de hem az barbunya (bitmedi bir turlu) hem taze fasulye kavurmadan getirdim yanimda.
Cok az yemiyorum ama kalori yogunlugu az seyler yemege calisiyorum. Biraz bu duzene alisinca daha da azalticam porsiyonlari
Cok gecmis olsun fatimem, bugun nasil kuzun?İyi günler canım..
Kusura bakma, bebeğim ateşlendi onunla ilgilenmekten herşeyi unuttum valla
Acemi olunca daha bir zor oluyormuş
Dogumdan sonra kilo vermeye en cok engel olan seyler seker agirlikli yedigimiz gidalar oluyor Aslicim.Cok tesekkur ederim verdiğin bilgiler icin❤ Suan tartımın pili bitti önce eşimden pil isteyeyim, olmadı sipariş vericem biraz sürebilir yüksekovadayımtatlıyı kesemiyorum sabah 3 dilim tam bugday ekmeği ile kahvaltı artından 1 dilim browni yedim. Emzirmiyorum oğluma 4 ay süt verebildim
cok guzel menu, keske spor da olsaymis :)bugün menüm
sabah : haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
5 zeytin
1kk peynir
ara : 3 kaşık nar
3 kaşık yoğurt
öğlen : 4 kaşık karnabahar
3 kaşık yoğurt
1dilim ekmek
salata
akşam : 4 kaşık yeşil fasulye
1dilim ekmek
1kepçe yoğurt çorbası
4 kaşık salata
ara : 1 alma
2 kaşık yoğurt
su : 2litre
spor : yok
Yawrukush
son dakikaya kadar calismak iyi gelmisti, hareketli tutuyordu beni, oyle saglik problemim de olmayinca :)Deryacim dun yazamamistim, hamileligin zor olmus, cok uzuldum canim ama sag salim kuzunu almissin kucagina ya insan tum sIkIntilari unutuyor ozaman..
Bende gonullu ogretmenlik yapiyordum 1 mayista isten ayrildim 9unda Akin dogmustu, ayni senin gibi senemcim :)
Canim yeme duzenin bozuyorsun, kilo aliyorsun, cok normal bu..
Sureklilik olmayinca kilo aliniyor hemen..
Sporlarin guzel olmus canim :)
Kolay gelsin canim, gunun nasil gecti?
Aramiza hosgeldin Aslicim.
Kucuk bebegin varmis Allah bagislasin, birlikte cok guzel kilolar verecegiz insallah :)
Ben tavugu yanlis yazdin sandim, hep tavuk sote yaptigimiz icin, afiyet olsun canim :)
Menun guzel canim :)
Suyu tatlandirip, icine meyve, limon, cubuk tarcinla vs icmeye calis canim..
Menun guzel :)
Cok gecmis olsun fatimem, bugun nasil kuzun?
Atesi dustu mu?
Dogumdan sonra kilo vermeye en cok engel olan seyler seker agirlikli yedigimiz gidalar oluyor Aslicim.
Aslinda saglikli beslensen, sekeri kuru meyvelerden alsan ya da taze meyvelerden kilolar zaten gidecek canim..
çok geçmiş olsun fatimecim ,nasıl oldu bebeğin ?İyi günler canım..
Kusura bakma, bebeğim ateşlendi onunla ilgilenmekten herşeyi unuttum valla
Acemi olunca daha bir zor oluyormuş
benim listeme göre yediği normal . sabah akşam 3 dilim ,öğlen 2 dilim hakkım var benim . ama şöyle de bir şey var ,liste kilomuza yaşımıza boyumuza göre verildiği için herkesin ki aynı olmuyor . annem de gidiyor sabah ,öğlen 2 dilim ,akşam 1 dilim hak verdi mesela ona . ben kendi isteğimle az yemeye başladım bu hafta ,listeme uymadım . çünkü regl den dolayı şişlik var yarın tartı da eksi çıkmak için bu hafat azalttım ,sonra eski düzenime dönücem tekrar .canim 3 dilim ekmek cok fazla,fyzanur diyetisyene gidiyor bak o sana yazsin hangi ogun kac dilim maksimum. bence sabah 2 dilim olabilir, diger ogunler de 1dilim. O daha cok yiyor :)
tatliyi kesmek lazim, canin cok tatli cektiginde 2kare bitter veya 2adet kuru meyve ile tatli istegini bastirabilirsin
sagolc anim, dedigin gibi kucagimiza alinca tek saglikli olsunlar da geri kalan hersey unutuluyorDeryacim dun yazamamistim, hamileligin zor olmus, cok uzuldum canim ama sag salim kuzunu almissin kucagina ya insan tum sIkIntilari unutuyor ozaman..
Bende gonullu ogretmenlik yapiyordum 1 mayista isten ayrildim 9unda Akin dogmustu, ayni senin gibi senemcim :)
Canim yeme duzenin bozuyorsun, kilo aliyorsun, cok normal bu..
Sureklilik olmayinca kilo aliniyor hemen..
Sporlarin guzel olmus canim :)
Kolay gelsin canim, gunun nasil gecti?
Aramiza hosgeldin Aslicim.
Kucuk bebegin varmis Allah bagislasin, birlikte cok guzel kilolar verecegiz insallah :)
Ben tavugu yanlis yazdin sandim, hep tavuk sote yaptigimiz icin, afiyet olsun canim :)
Menun guzel canim :)
Suyu tatlandirip, icine meyve, limon, cubuk tarcinla vs icmeye calis canim..
Menun guzel :)
Cok gecmis olsun fatimem, bugun nasil kuzun?
Atesi dustu mu?
Dogumdan sonra kilo vermeye en cok engel olan seyler seker agirlikli yedigimiz gidalar oluyor Aslicim.
Aslinda saglikli beslensen, sekeri kuru meyvelerden alsan ya da taze meyvelerden kilolar zaten gidecek canim..
ben de 65 e düşseydim bi ayyy heyecanla bekliyorum ,bi düşeyim bitter yiycem ama evren bana karşıBen de ayniydim canim ilk hedefim 70 altiydi simdi ikincisi 65. Insallah sen de goreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?