owuu kasim sonu mu, gerci ben regli zamaninda iyi veriyorum o da galiba kasim sonuna denk geliyor olabilirkasim sonuna gelicek o 65 merak etme. hem cok guzel besleniyorsun hem spor, gelmemesi imkansiz
gun icinde ilik su icsem sayilir mi? :) hava cok soguk gercekten, sabah 15dk arabayi cozdurmekle ugrastim, kapilar acilmiyordu buz tutmusKuzum çay kahve suyun yerini tutmuyor maalesef
Tam tersi
Çişimizi getirtip biraz daha su götürüyor
O yüzden bugün 2L su iç ve bunu akşama bırakmamaya çalış çok
Ben de az içiyorum dün 1L bile içmedim..
su içmezsen kilo vermen yavaş olur
Metabolizmanı hızlandırmak istiyorsan yağ yakmak istiyorsan iç
Kg*35ml üzerinden hesap yapabilirsin
Hadi stitch su iç ve 100 zıpla
harikasin ders aralarinda ziplamak super fikir. Bence de once 8e cek en son yedigin saati, arkasindan da 19a dusurmeye calis canim. Aksam yemegini guzel ye slatali, yogurtlu filan o zaman acikmazsin gece.Erken yemiştim acıkmıştım kuzum olmadı evet :/
Bugün yersem 8e falan çekmem lazım
Zayıflamak istiyorummm
Ha bu arada ders arası zıplamaya çalışıyorum ♥
2 haftada 3 kilo, yaparsin senowuu kasim sonu mu, gerci ben regli zamaninda iyi veriyorum o da galiba kasim sonuna denk geliyor olabilirama sim,dilik hala sabitim gecen cumadan bu yana
Gunaydin kizlar cok keyifli , saglikli bir carsamba gunu gecirirsiniz umarim.
Tartiya son 2 gun, menulerimize dikkat edelim, egzersizlerimizi hesaplamayi unutmayalim :)
@hega8286 , @haeshin , @tomrs ,Dahlia_ , @Akrrep , stitch , DeryaOnDiet dunku menuleriniz nerede kizlar?
@Huzurvermeyolunda , @Ucyuzbesyuz nasilsiniz kizlar aklim sizde, bir ses verin...
gecmis olsun canimİyi günler canım..
Kusura bakma, bebeğim ateşlendi onunla ilgilenmekten herşeyi unuttum valla
Acemi olunca daha bir zor oluyormuş
Cok tesekkur ederim verdiğin bilgiler icinHosgeldin Aslicim, emziriyorsun da ne guzel, bahsettigin kurabiyeleri kesersen zaten gidecektir kilolarin
Takimin kurallarindan bahsedersem biraz , hergun menumuzu- ictigimiz su miktarini ve yaptigimiz egzersizlerimizi yapiyoruz,
Takim icinde haftalik kilo verme, eslesme ya da spor yarismalari yapiyoruz.
Her cuma sabahi ac karnina tartilip, tarti fotomuzla beraber kilo bildirimi yapiyoruz.
Pazartesi gunleride fotograf yuklemeden kilo bildirmi yapiyoruz kontrol amacli.
Bunun haricinde de sohbet , muhabbet, keyifle kilolarimizi veriyoruz canim. Herkes cok sicak kanli takimimizda zaten, cok cabuk alisacagina eminim
Hoşbulduk evet birilerinin beni kontrol etmesi gerek. Doğum iznindeyim sürekli kurabiye pişirip yiyorum sürekli
canim 3 dilim ekmek cok fazla,Cok tesekkur ederim verdiğin bilgiler icin❤ Suan tartımın pili bitti önce eşimden pil isteyeyim, olmadı sipariş vericem biraz sürebilir yüksekovadayımtatlıyı kesemiyorum sabah 3 dilim tam bugday ekmeği ile kahvaltı artından 1 dilim browni yedim. Emzirmiyorum oğluma 4 ay süt verebildim
biz burada yalniz tabi, dogum sonrasi yumurta yersem mutlu oluyordum nerde kek, kurabiye pisirecek zaman veya guc
Ben de dogumdan sonra islak keke takmistim. Inanilmaz cok yiyodumbi dur demek lazim
Cook tesekkur ederimgecmis olsun, bugun toparlar umarim
Benim gorumcem sagolsun seviyorum diye iki gunde bir yapiyodubiz burada yalniz tabi, dogum sonrasi yumurta yersem mutlu oluyordum nerde kek, kurabiye pisirecek zaman veya guc
Ben de 60’li kilolari gorecegim gunleri bekliyorum 69 u gorsem nasil sevinirimkac gundur sabitim o yuzden iyice azaltmaya basladim yarina eksi geleyim diye bakalim, ne olur yarinki durumayy 60dan once su 65i goreyim, gorelim
doğumdan sonra bu gibi kilo aldikça ben 10 kg kapmaz miyim..Benim gorumcem sagolsun seviyorum diye iki gunde bir yapiyoduhepsini de ben bitiriyordum cok seviyorum islak keki hala aklimda
günde 3 dilim normal sabah öğle akşam birer dilim olmak üzere.canim 3 dilim ekmek cok fazla,fyzanur diyetisyene gidiyor bak o sana yazsin hangi ogun kac dilim maksimum. bence sabah 2 dilim olabilir, diger ogunler de 1dilim. O daha cok yiyor :)
tatliyi kesmek lazim, canin cok tatli cektiginde 2kare bitter veya 2adet kuru meyve ile tatli istegini bastirabilirsin
menülerin harika.13 kasim menum
08:00 bir dilim salcali/lor peynirli tb ekmegi, cay
10:30 filtre kahve
11:30 elma cayi
12:30 bir tabak barbunya, yogurt
15:00 yagsiz sutlu nescafe, 10 adet badem
17:00 sanirim 20 adet daha badem yedim, dayamadim
19:30 bir tabak lahana/taze fasulye kavurma (az yag ile yapismaz tavada soteledim), yogurt, biraz dunden kalan firinda bruksel lahanali tavuktan
Su cok az ictim, havalar sogudu, usurken canim hic su icmek istemiyor ama gun ici bol cay/kahve-bitki cayi iciyorum
Spor yapamadim, bugun kesin yapmam lazim ama aksam da misafir gelicekmis
Dun cok karbonhidrat olmus, sanirim o yuzden acikmisim, bugun sabah 2 yumurtadan omlet yedim, oglen de hem az barbunya (bitmedi bir turlu) hem taze fasulye kavurmadan getirdim yanimda.
Cok az yemiyorum ama kalori yogunlugu az seyler yemege calisiyorum. Biraz bu duzene alisinca daha da azalticam porsiyonlari
ilk defa duydum tavşan soteyi:)Yok canim tavsan soteayni tavuk sote yapar gibi yapti esim ben de
O ismi verdim
canim 3 dilim ekmek kahvaltidaydi. ben bir ogun icin cok fazla diye yazdimgünde 3 dilim normal sabah öğle akşam birer dilim olmak üzere.
ayrica çavdar yada kepek ekmegi öneriyor.
bide yemekte mesela kahvalti da mutlaka 7 zeytin olmali
porsiyonu küçültmeli.
tatlı çikolata sadece ödül günü yemekolmali
bol bol spor yapmalı:)
ben diyetsiyenin kurallari iyi bildiğim için yazdim:)
tesekkurler :)menülerin harika.
bende biraz abartiyorum.
abartinca gerçekten kilo veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?