Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eveeeeet Kızlar bu mesajımı gören sevgili takım arkadaşlarım 100 kere zıplayalım hadi
Metabolizmamız hızlansın
Yağları yakalım
Spor puanlarımız artsın

gun icinde ilik su icsem sayilir mi? :) hava cok soguk gercekten, sabah 15dk arabayi cozdurmekle ugrastim, kapilar acilmiyordu buz tutmus
100 ziplarim ogle arasinda

Erken yemiştim acıkmıştım kuzum olmadı evet :/
Bugün yersem 8e falan çekmem lazım

Zayıflamak istiyorummm
Ha bu arada ders arası zıplamaya çalışıyorum ♥
harikasin ders aralarinda ziplamak super fikir. Bence de once 8e cek en son yedigin saati, arkasindan da 19a dusurmeye calis canim. Aksam yemegini guzel ye slatali, yogurtlu filan o zaman acikmazsin gece.

İyi günler canım..
Kusura bakma, bebeğim ateşlendi onunla ilgilenmekten herşeyi unuttum valla
Acemi olunca daha bir zor oluyormuş

Cok tesekkur ederim verdiğin bilgiler icin Suan tartımın pili bitti önce eşimden pil isteyeyim, olmadı sipariş vericem biraz sürebilir yüksekovadayım tatlıyı kesemiyorum sabah 3 dilim tam bugday ekmeği ile kahvaltı artından 1 dilim browni yedim. Emzirmiyorum oğluma 4 ay süt verebildim

canim 3 dilim ekmek cok fazla, fyzanur diyetisyene gidiyor bak o sana yazsin hangi ogun kac dilim maksimum. bence sabah 2 dilim olabilir, diger ogunler de 1dilim. O daha cok yiyor :)
tatliyi kesmek lazim, canin cok tatli cektiginde 2kare bitter veya 2adet kuru meyve ile tatli istegini bastirabilirsin

Benim gorumcem sagolsun seviyorum diye iki gunde bir yapiyodu hepsini de ben bitiriyordum cok seviyorum islak keki hala aklimda
doğumdan sonra bu gibi kilo aldikça ben 10 kg kapmaz miyim..
şimdi de vermek için uğraşiyorum..
görümcemden doğum yaptığım gün tahinli kek istemişim. yapıp getirmişti :);
ben hepsini yiyemedim sezaryenle doğum yaptığım için daha bagirsaklarim düzene oturmamişti.
sonra tahinli helvalar kekler çikolatalarrr ne varsa yedim
şimdi onlarin yemenin acisini yaşıyorum.

günde 3 dilim normal sabah öğle akşam birer dilim olmak üzere.
ayrica çavdar yada kepek ekmegi öneriyor.
bide yemekte mesela kahvalti da mutlaka 7 zeytin olmali
porsiyonu küçültmeli.
tatlı çikolata sadece ödül günü yemekolmali
bol bol spor yapmalı:)
ben diyetsiyenin kurallari iyi bildiğim için yazdim:)

menülerin harika.
bende biraz abartiyorum.
abartinca gerçekten kilo veremiyorum

canim 3 dilim ekmek kahvaltidaydi. ben bir ogun icin cok fazla diye yazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…