heheh bende de bir sislik var bugun, oysa dune kadar iyiydim, neyse ben cok cikarsam listem garanti zaten, kisa surede verilemeyecek kadar kilo alan kategorisindenözgecim benim bu hafta listeye girişim yalan oldu heral de ,sabaha ödem geçmezse , şu bitteri bi yiyemedim kendimi 65 e odakladım ya 65 olunca yiycem diye en çok ona üzüldüm1 hafta daha uzadı heralde Yawrukush
Menu guzel canisi, spor neden yok, belin iyi degil mi?bugün menüm
sabah : haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
5 zeytin
1kk peynir
ara : 3 kaşık nar
3 kaşık yoğurt
öğlen : 4 kaşık karnabahar
3 kaşık yoğurt
1dilim ekmek
salata
akşam : 4 kaşık yeşil fasulye
1dilim ekmek
1kepçe yoğurt çorbası
4 kaşık salata
ara : 1 alma
2 kaşık yoğurt
su : 2litre
spor : yok
Yawrukush
sen bizden daha yakinsin 65e yawf, gel sen de katil yarisaben de 65 e düşseydim bi ayyy heyecanla bekliyorum ,bi düşeyim bitter yiycem ama evren bana karşı
Bnde son gun bile gexmeye gitmistim, ilk dogum olmasina ragmen hizli, guzel bir dogum olmustu..son dakikaya kadar calismak iyi gelmisti, hareketli tutuyordu beni, oyle saglik problemim de olmayinca :)
suyu havalar soguk diye icemiyorum, zaten usurken oda sicakliginda bile olsa su daha da usutuyor
Canin sagolsun, gec olsun guc olmasin kuzum..özgecim benim bu hafta listeye girişim yalan oldu heral de ,sabaha ödem geçmezse , şu bitteri bi yiyemedim kendimi 65 e odakladım ya 65 olunca yiycem diye en çok ona üzüldüm1 hafta daha uzadı heralde Yawrukush
Menu guzel canisi, spor neden yok, belin iyi degil mi?
toplu cevap vereyim :) belim iyi özgecim de regl olunca spor artırıyor rahat edemiyorum psikolojik olarak . zıplama hiç yapmayım bu haldesen bizden daha yakinsin 65e yawf, gel sen de katil yarisaDeryaOnDiet
daha umudumu kesmedim ben gün doğmadan neler doğar o maydanoz suları boşa gitmemiştir benceCanin sagolsun, gec olsun guc olmasin kuzum..
Motivasyonunu bozma...
kolay gelsin canım ,ders çalışman nasıl gidiyor ,gelince anlat :)Kizlar cocuklari hazirlayip, okul yollarina dusuyorum.
Simdilik optum sizleri, 1 saat sonra cay esliginde buradayim :))
dusersin canim, hep beraber dusecegiz 65i gorecegiz. Tek yapmamiz gereken kacamaksiz devam etmek, duzenli spior yapmakben de 65 e düşseydim bi ayyy heyecanla bekliyorum ,bi düşeyim bitter yiycem ama evren bana karşı
kolay gelsin canim, gorusuruzKizlar cocuklari hazirlayip, okul yollarina dusuyorum.
Simdilik optum sizleri, 1 saat sonra cay esliginde buradayim :))
Evet bahsetmistin ama bu kafalar almiyor herseyitoplu cevap vereyim :) belim iyi özgecim de regl olunca spor artırıyor rahat edemiyorum psikolojik olarak . zıplama hiç yapmayım bu halde
Adimla evde canisi, oldugun yerde yuruyus yap o zaman..toplu cevap vereyim :) belim iyi özgecim de regl olunca spor artırıyor rahat edemiyorum psikolojik olarak . zıplama hiç yapmayım bu halde
Iste bu motivasyonnnn :))daha umudumu kesmedim ben gün doğmadan neler doğar o maydanoz suları boşa gitmemiştir bencesabah görecem bakalım ,
Iyi gidiyor canim dun epey calistim, cok mutluyum:)kolay gelsin canım ,ders çalışman nasıl gidiyor ,gelince anlat :)
hiç kaçamak yapmıyorum canım ben işte 65 i bekliyorum kaçamak için :) hep beraber görsek şu 65 i ne güzel olur valladusersin canim, hep beraber dusecegiz 65i gorecegiz. Tek yapmamiz gereken kacamaksiz devam etmek, duzenli spior yapmak65 bekle bizi geliyoruuuz
maşaallah sanaIyi gidiyor canim dun epey calistim, cok mutluyum:)
insallah canimhiç kaçamak yapmıyorum canım ben işte 65 i bekliyorum kaçamak için :) hep beraber görsek şu 65 i ne güzel olur valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?