Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

heheh bende de bir sislik var bugun, oysa dune kadar iyiydim, neyse ben cok cikarsam listem garanti zaten, kisa surede verilemeyecek kadar kilo alan kategorisinden

Menu guzel canisi, spor neden yok, belin iyi degil mi?

son dakikaya kadar calismak iyi gelmisti, hareketli tutuyordu beni, oyle saglik problemim de olmayinca :)
suyu havalar soguk diye icemiyorum, zaten usurken oda sicakliginda bile olsa su daha da usutuyor
Bnde son gun bile gexmeye gitmistim, ilk dogum olmasina ragmen hizli, guzel bir dogum olmustu..

Canin sagolsun, gec olsun guc olmasin kuzum..
Motivasyonunu bozma...

ben de 65 e düşseydim bi ayyy heyecanla bekliyorum ,bi düşeyim bitter yiycem ama evren bana karşı
dusersin canim, hep beraber dusecegiz 65i gorecegiz. Tek yapmamiz gereken kacamaksiz devam etmek, duzenli spior yapmak 65 bekle bizi geliyoruuuz

dusersin canim, hep beraber dusecegiz 65i gorecegiz. Tek yapmamiz gereken kacamaksiz devam etmek, duzenli spior yapmak 65 bekle bizi geliyoruuuz
hiç kaçamak yapmıyorum canım ben işte 65 i bekliyorum kaçamak için :) hep beraber görsek şu 65 i ne güzel olur valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…