Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

harikasin ders aralarinda ziplamak super fikir. Bence de once 8e cek en son yedigin saati, arkasindan da 19a dusurmeye calis canim. Aksam yemegini guzel ye slatali, yogurtlu filan o zaman acikmazsin gece.
Yedim booooool salatalı hem de :)

Bence azıcık spor gerek haydi azıcık hareket adaşım
Ben çok beğendim bu arada harikasın

Selam kizlar
Bnde bu hafta spor yok ama bol bol ev isi yaptim. 1 gun kapilari pencereleei sildim. Bir gun mutfak dolabini sildim. 1 gun yatak dolabini elbise dolabini falan sildim. Yarinda koltuklari silmeyi planliyrm. Bu hafta diyettede hic kacamak yapmadim. Oyle yemek icin yedim zaten. Yarin 60 li rakamlara duserim diye dusunuyorum.

Aslında ekmekle hic aram yok sadece kahvaltıda yiyorum diye abartıyorum sanırım aralıklı oruc denemeye başladım işte o kahvaltıdan sonra akşam saat 7 bucukta bir tabak et yemeği ve bir kase patates püresi yedim ekmek yok. İcecek de soda idi. Ama şimdi benim cay ve tatlı saatim. Bugün cay demlemicem ki yanına tatlı yemeyeyim

Aralikli oructa da ekmek yerne kahvaltinda proteini arttirirsan bir sonraki ogune kadar daha kolay dayanirsin

cok sevindim guzel bir hafta olmus senin icin canim:)
Keyfin nasil?

Afiyet olsun , cayin yaninda 1 hurma ile cay keyfi yapabilirsiniz :)

ayy hadi bakalım

Hoşgeldiniz

İnş pes
Pes etmek yoook canim. Ben hep seni kendime ornek goruyorum ayni kiloyduk 60in altina dustu diye. Syurekli kilonu kontrol et, aldikca gel buraya ver aldiklarini degilse yine sisko olursun bak diyim ben sana (sisko konusuyor dinle yani)
Etmem canm. Adet döneminden mi iştahım açıldı. Aslında dikkat ediyorum. Yerfistigi çok tuketiyorum ondan mı kilo veremiyorum acaba. Hemen hemen hergün yiyorum

Ah ahh benimde Doğum sonrası kiloların nedeni akşam çayları ve hep yanına bişey yapıyordum hem yanlız çocuğa bakıyodun o uyuduğunda yemekten önce çay yanına birşey yapıyordum ondan sonra yemek hazırlıyordum

Herkese iyi aksamlar Yarin hem burda tarti gunu hem de benim diyetisyen randevum var. Yarin buyuk gun bugun de kacamak yapmadim
sabah: 1 yumurta, 1 dilim peynir, domates salatalik, 2 tatli kasigi tahin pekmez, 1 dilim ekmek
Ara: sutlu nescafe
Ogle: firinda patlican oturtma
Aksam:6 kofte, salata
Su:3,5 litre
Spor: yarim saat ev isi 60, 15 dk leslie 45, 20 squat 40. Toplam 145 puan
Aslinda spor olarak bebek emzirmek de sayilmali veya 2 yasindaki bebis pesinden kosmak gibi bi spor da olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…