ben de 150zipladim, 25squat yaptim200 zıplamaYawrukush
Oyyy olur tabikigun icinde ilik su icsem sayilir mi? :) hava cok soguk gercekten, sabah 15dk arabayi cozdurmekle ugrastim, kapilar acilmiyordu buz tutmus
100 ziplarim ogle arasinda
Yedim booooool salatalı hem de :)harikasin ders aralarinda ziplamak super fikir. Bence de once 8e cek en son yedigin saati, arkasindan da 19a dusurmeye calis canim. Aksam yemegini guzel ye slatali, yogurtlu filan o zaman acikmazsin gece.
Çoook geçmiş olsun şimdi nasılİyi günler canım..
Kusura bakma, bebeğim ateşlendi onunla ilgilenmekten herşeyi unuttum valla
Acemi olunca daha bir zor oluyormuş
Geldi mi 400 puan200 zıplamaYawrukush
Yok mu arttiranben de 150zipladim, 25squat yaptim
Bence azıcık spor gerekbugün menüm
sabah : haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
5 zeytin
1kk peynir
ara : 3 kaşık nar
3 kaşık yoğurt
öğlen : 4 kaşık karnabahar
3 kaşık yoğurt
1dilim ekmek
salata
akşam : 4 kaşık yeşil fasulye
1dilim ekmek
1kepçe yoğurt çorbası
4 kaşık salata
ara : 1 alma
2 kaşık yoğurt
su : 2litre
spor : yok
Yawrukush
Euhuuuben de 150zipladim, 25squat yaptim
Aslında ekmekle hic aram yok sadece kahvaltıda yiyorum diye abartıyorum sanırımcanim 3 dilim ekmek cok fazla, @fyzanur diyetisyene gidiyor bak o sana yazsin hangi ogun kac dilim maksimum. bence sabah 2 dilim olabilir, diger ogunler de 1dilim. O daha cok yiyor :)
tatliyi kesmek lazim, canin cok tatli cektiginde 2kare bitter veya 2adet kuru meyve ile tatli istegini bastirabilirsin
Aralikli oructa da ekmek yerne kahvaltinda proteini arttirirsan bir sonraki ogune kadar daha kolay dayanirsinAslında ekmekle hic aram yok sadece kahvaltıda yiyorum diye abartıyorum sanırımaralıklı oruc denemeye başladım işte o kahvaltıdan sonra akşam saat 7 bucukta bir tabak et yemeği ve bir kase patates püresi yedim ekmek yok. İcecek de soda idi. Ama şimdi benim cay ve tatlı saatim. Bugün cay demlemicem ki yanına tatlı yemeyeyim
cok sevindim guzel bir hafta olmus senin icin canim:)Selam kizlar
Bnde bu hafta spor yok ama bol bol ev isi yaptim. 1 gun kapilari pencereleei sildim. Bir gun mutfak dolabini sildim. 1 gun yatak dolabini elbise dolabini falan sildim. Yarinda koltuklari silmeyi planliyrm. Bu hafta diyettede hic kacamak yapmadim. Oyle yemek icin yedim zaten. Yarin 60 li rakamlara duserim diye dusunuyorum.
Afiyet olsun , cayin yaninda 1 hurma ile cay keyfi yapabilirsiniz :)Aslında ekmekle hic aram yok sadece kahvaltıda yiyorum diye abartıyorum sanırımaralıklı oruc denemeye başladım işte o kahvaltıdan sonra akşam saat 7 bucukta bir tabak et yemeği ve bir kase patates püresi yedim ekmek yok. İcecek de soda idi. Ama şimdi benim cay ve tatlı saatim. Bugün cay demlemicem ki yanına tatlı yemeyeyim
ayy hadi bakalımSelam kizlar
Bnde bu hafta spor yok ama bol bol ev isi yaptim. 1 gun kapilari pencereleei sildim. Bir gun mutfak dolabini sildim. 1 gun yatak dolabini elbise dolabini falan sildim. Yarinda koltuklari silmeyi planliyrm. Bu hafta diyettede hic kacamak yapmadim. Oyle yemek icin yedim zaten. Yarin 60 li rakamlara duserim diye dusunuyorum.
HoşgeldinizMerhabalar teşekkür ederim
eylul41213
Aslı
Öğretmen
27
Evli
1 oğlum var 7 aylık
Hakkari yüksekova
165
70
60
Hamilelikte aldığım kiloları vermek ve sıkılaşmak
Eski kıyafetlerime girmek istiyorum, kendimi iyi hissetmek istiyorum
Hayır katılmadım
Etmem canm. Adet döneminden mi iştahım açıldı. Aslında dikkat ediyorum. Yerfistigi çok tuketiyorum ondan mı kilo veremiyorum acaba. Hemen hemen hergün yiyorumPes etmek yoook canim. Ben hep seni kendime ornek goruyorum ayni kiloyduk 60in altina dustu diye. Syurekli kilonu kontrol et, aldikca gel buraya ver aldiklarini degilse yine sisko olursun bak diyim ben sana(sisko konusuyor dinle yani)
Ah ahh benimde Doğum sonrası kiloların nedeni akşam çayları ve hep yanına bişey yapıyordum hem yanlız çocuğa bakıyodun o uyuduğunda yemekten önce çay yanına birşey yapıyordum ondan sonra yemek hazırlıyordumAslında ekmekle hic aram yok sadece kahvaltıda yiyorum diye abartıyorum sanırımaralıklı oruc denemeye başladım işte o kahvaltıdan sonra akşam saat 7 bucukta bir tabak et yemeği ve bir kase patates püresi yedim ekmek yok. İcecek de soda idi. Ama şimdi benim cay ve tatlı saatim. Bugün cay demlemicem ki yanına tatlı yemeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?