- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Yarin buyuk gun o zmana Nurcum, guzel eksiler gorursun umarim canim :)Herkese iyi aksamlarYarin hem burda tarti gunu hem de benim diyetisyen randevum var. Yarin buyuk gun bugun de kacamak yapmadim
sabah: 1 yumurta, 1 dilim peynir, domates salatalik, 2 tatli kasigi tahin pekmez, 1 dilim ekmek
Ara: sutlu nescafe
Ogle: firinda patlican oturtma
Aksam:6 kofte, salata
Su:3,5 litre
Spor: yarim saat ev isi 60, 15 dk leslie 45, 20 squat 40. Toplam 145 puan
Aslinda spor olarak bebek emzirmek de sayilmali veya 2 yasindaki bebis pesinden kosmak gibi bi spor da olmali
Cok guzel bir persembe gunu olmus canim.Perşembe menüm
Sabah
10:00 haşlanmış yumurta peynir ve domatesle hazırlanmış sandviç, kahve
13:00 1 trabzon hurması, 1 tatlı kaşığı tahin ve 2 cevizle yaptığım yalancı tatlı
15:00 kaşarlı tost
18:30 2 kalık bildiğe pilavı, 4 kaşık kurufasülye
Su: 1,5litre
Spor: 12000 adım:600p
Yawrukush
Ben suyun cogunu yemek yerken iciyorum. Ama emzirdigim icin de surekli su iciyorum. Normalde de seviyorum suyuYarin buyuk gun o zmana Nurcum, guzel eksiler gorursun umarim canim :)
Menun gayet guzel , egzersizlerinde ama o su miktarina bayildim, nasil icebildin o kadar.
Cok guzel bir persembe gunu olmus canim.
Nasilsin, kuzun nasil?
Yine ayni cikmazin icindeyiz ama insan zamanla alisiyor herseye.cok sevindim guzel bir hafta olmus senin icin canim:)
Keyfin nasil?
Afiyet olsun , cayin yaninda 1 hurma ile cay keyfi yapabilirsiniz :)
Harika bir sey suyu sevmek , ben resmen yaz kis su icmek icin kendimi zorluyorum.Ben suyun cogunu yemek yerken iciyorum. Ama emzirdigim icin de surekli su iciyorum. Normalde de seviyorum suyu
Kardesinin durumlari iyi mi canim?Yine ayni cikmazin icindeyiz ama insan zamanla alisiyor herseye.
Allahim saglik sihhat huzur versin hepimize. Bunlar olmayimca hayatin hic tadi olmuyor.
Teşekkür ediyorumcok sevindim guzel bir hafta olmus senin icin canim:)
Keyfin nasil?
Afiyet olsun , cayin yaninda 1 hurma ile cay keyfi yapabilirsiniz :)
Guzel bir menu olmus Neslihancim :)İyi akşamlar azimli kendini seven ve güçlü kadınlar...gün biraz yoğun geçti.sonra kuaför filan☺Ancak müsait oldum..öncelikle öğlen Mercimek çorbası ve menemen yedimaralarda kahve ve su akşam sebze çorbası bamya salata ve yoğurt kapanışı 18:30 gibi yaptım kahve ve su ile devam ediyorum.bu arada kuaför dönüşü yürüyüşümü de yaptım.sanırım bu saatten sonra kendimi suyla boğacağım
Gider canim, kilo verdikce vucududun her yerinde kilo kaybi olacak.Teşekkür ediyorumşimdi leslie 1 mil yaptım. Henüz 2. Günüm leslie ile o yüzden 1 mil yapabiliyorum üzerine de 10 mekik cekiyorum. Ama popom cok iri o nasıl gider bilmiyorum
Merhaba.çok kolay gelsin bende 4.günümü bitireceğim aralıklı oruçta inşallah...kendimi suya vuruyorum işe yarıo şimdilik bi de gece bi soda içiyorum.ama o açılış saati yaklaşınca sanki zaman geçmek bilmio şimdilik kaçamak olmadıAslında ekmekle hic aram yok sadece kahvaltıda yiyorum diye abartıyorum sanırımaralıklı oruc denemeye başladım işte o kahvaltıdan sonra akşam saat 7 bucukta bir tabak et yemeği ve bir kase patates püresi yedim ekmek yok. İcecek de soda idi. Ama şimdi benim cay ve tatlı saatim. Bugün cay demlemicem ki yanına tatlı yemeyeyim
Ben 1 sene önce istanbula yakın bir şehirde yaşıyordum orada da kuaför fiyatları pahalıydı ama istanbulda bana fiyatlar çok uygun geliyor.birde yeni insanlarla tanışıp sohbet etmeyi seviyorum kuafördeGuzel bir menu olmus Neslihancim :)
Turkiyede kuafore gitmeyi ozledim ya sen yazinca...
Ne guzel bir sey kuafore gitmek, insan kendine geliyor.
Benim yasadigim yerde kuafor fiyatlari okadar ucuk ve o kadar beceriksizler ki , duzgun fon ceken bile bulmak imkansiz...
Salı günkü migren atağından beri kafam hala sersem gibi her gün mutlaka ağrı kesici alıyorum oğlumu sabahları kreşe bırakırken hala ağlıyo ona üzülüyorum çok ondan sanırım başım ağrısı hep varYarin buyuk gun o zmana Nurcum, guzel eksiler gorursun umarim canim :)
Menun gayet guzel , egzersizlerinde ama o su miktarina bayildim, nasil icebildin o kadar.
Cok guzel bir persembe gunu olmus canim.
Nasilsin, kuzun nasil?
Cok iyi gidiyorsunuz aramiza yeni katilan arkadaslarimiz, hepimiz citir mi citir olacagiz :))Merhaba.çok kolay gelsin bende 4.günümü bitireceğim aralıklı oruçta inşallah...kendimi suya vuruyorum işe yarıo şimdilik bi de gece bi soda içiyorum.ama o açılış saati yaklaşınca sanki zaman geçmek bilmio şimdilik kaçamak olmadıdirenelim yapacağız biz bu işi
Kuafor bence kadinlar icin terapi gibi bir sey :)Ben 1 sene önce istanbula yakın bir şehirde yaşıyordum orada da kuaför fiyatları pahalıydı ama istanbulda bana fiyatlar çok uygun geliyor.birde yeni insanlarla tanışıp sohbet etmeyi seviyorum kuaförde
Ahh ahh yurt dışında yaşayanları kaderiGuzel bir menu olmus Neslihancim :)
Turkiyede kuafore gitmeyi ozledim ya sen yazinca...
Ne guzel bir sey kuafore gitmek, insan kendine geliyor.
Benim yasadigim yerde kuafor fiyatlari okadar ucuk ve o kadar beceriksizler ki , duzgun fon ceken bile bulmak imkansiz...
Migrende cok zor arkadasim, Allah sifa versin.Salı günkü migren atağından beri kafam hala sersem gibi her gün mutlaka ağrı kesici alıyorum oğlumu sabahları kreşe bırakırken hala ağlıyo ona üzülüyorum çok ondan sanırım başım ağrısı hep varsen nasılsın çocuklar nasıl ? Ders çalışman nasıl gidiyo allah kolaylık versin inş sınavında isteğin gibi geçer vatandaşlığı alırsın
Bu kadar olur bende ayni durumdayim.Ahh ahh yurt dışında yaşayanları kaderikuaför burda da çok pahalı ve gerçekten düzgün de yapamıyorlar ben de çok özlüyorum kuaför keyfini bende bayılırdım kuaförde takılmaya Türkiye’ye gidince çok kimseyi görmeden hemen ikinci gün kuaföre gidiyorum ben
Saatlerini nasıl yaptın peki? Ben 12 gibi kahvaltı yaptım. Hoş 9da kalktım ama oğlumu doyur uyut anca bana sıra geldi. Akşam da 7.30 da yedim. Acaba cok mu gec yedim?Merhaba.çok kolay gelsin bende 4.günümü bitireceğim aralıklı oruçta inşallah...kendimi suya vuruyorum işe yarıo şimdilik bi de gece bi soda içiyorum.ama o açılış saati yaklaşınca sanki zaman geçmek bilmio şimdilik kaçamak olmadıdirenelim yapacağız biz bu işi
Nacizane belki 11 gibi kahvalti, 6.30 gibi aksam yemegi saati acisindan daha iyi olabilir Aslicim..Saatlerini nasıl yaptın peki? Ben 12 gibi kahvaltı yaptım. Hoş 9da kalktım ama oğlumu doyur uyut anca bana sıra geldi. Akşam da 7.30 da yedim. Acaba cok mu gec yedim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?