Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar ben kucuk oglumu okuldan almaya gidiyorum, sonrasinda yine gelecegim.
Menulerini hala yazmayan arkadaslarim varsa unutmasinlar yazmayi :)
Bugun haftalik yarismamizinda sonuclarini hazirlayacagim, spor puanlarini da yazmayi unutmayin.
Simdilik opuyorum.

Kızlar merhaba nasılsınız bugün hiç giremedim yarın babam geliyor memleketten 1:30 yıl oldu görmeyeli onun hazırlıklarını yapıyorum hemen menümü yazayım size

Sabah
az patatesle yapılmış omlet bir bardak süt biraz peynir

akşam daha doğrusu öğlen yemeği saat 3:00’te

bir kase domates Domates çorbası içtim dört kaşık kadar sulu köfte ve salata

akşam da bir kase çorba içtim

su 2 litre olmuştur

sporda koşu bandında 1 saat 5 km koştum

Yawrukush

Saatlerini nasıl yaptın peki? Ben 12 gibi kahvaltı yaptım. Hoş 9da kalktım ama oğlumu doyur uyut anca bana sıra geldi. Akşam da 7.30 da yedim. Acaba cok mu gec yedim?
Benim saatlerim senden çok farklı değil sabah 11:00 açılış 18:30 ya da 19:00 kapanış bence geç yemedin zaten anladığım kadarıyla amaç kapanış ile açılış arasında 16 saat olması bir de ara öğün yapmadan 4 saat arayla 2 öğün yapmak diye düşünüyorum.ama yaptığım araştırmalarda serbest 8 saatlik dilimde kısıtlama getirmeden yapanlarda güzel sonuçlar almışinşallah bizde alacağız.

İnşallahh akşam yemeği saatini biraz öne almalıyım gibi mesela 17.00den sonra yememek cok işe yaramıştı bende

Huzurcum menunde, sporunda cok guzel.
Yarin baban geliyormus ne mutlu sana . cok keyifli vakit gecirirsiniz beraber insallah canim.

9.30
1 dilim kaşarlı omlet
Peynir zeytin yarım domates
1 dilim kepek ekmek

15.30
Sütlü kahve

17.30
1 tabak etli nohut
Bol limonlu yeşillik salatası
Bir en ince dilim kepek ekmek

19.00 bir kare bitter(regl oldum ve canım çok çekti aslınsa baya da toktum ama..)

20.30
2 mandalina bir elma

Yarım bardak sütlü kahve

Su 2,5L

Spor 700 zıp(ya sanırım 800 ama notlarıma 700 yazmışım)

Yawrukush

1600 puan yazdim canim.
Reglide gelmis gozun aydin kuzum..
Menunde guzel canisi, iyi geceler..

Sende hosgeldin angel

Ozgee bugun gun icinde cok iyiyim aksam bozuldu
Bakalim yarin tarti ne gostericek
Misafirler yemege geldi, oyle olunca spor da yapamadim, yarina kaldi
Canim yemegi abartmadiysan guzel eksi gelir bence :)

Slm kizlar nasilsiniz ? Yarina guzel eksiler gelir insallah benim ufaklik rahatsiz biraz o yuzden giremedim hic ,
Nasil oldu canim ufaklik?
Her sey yolunda mi Ozlemcim?

Yawrukush kaptis nasilsin , cocuklari sormustun ,lisa iyi sukur ,deniz oksuruyo burda biliyosun ilacta vermiyolar en hafif sekilde atlatmaya calisiyoruz kuzucukla
Evet canim ilac cok zor durumda kalmadikca vermiyorlar, dogal yollarla hemencecik toparlar insallah..

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet MUAF
ciseak77
allymcbeal100 M MUAF
stitch 50 M
angelnesss
fmad50M 300IA
Migimadid10 DK Y SPOR?
nnurc50M
Eylul41213
Hega8286
Haeshin
fyzanur MUAFMUAF
Tomrs
AKovser
Melegimkorusun
Akrrep10DK Y 15DK Y
Ucyuzbesyuz
Huzurvermeyolunda

***HAFTALIK PUANLI EGZERSIZ YARISMAMIZIN SONUCLARI***

1. 3675 PUAN ile fayfeyfiy
2. 3670 PUAN ile ciseak77
3. 2260 PUAN ile Melegimkorusun
4. 1680 PUAN ile DeryaOnDiet
5. 1515 PUAN ile @MigiMadid
5. 750 PUAN ile A allymcbeal
6. 725 PUAN ile Monica_
7. 720 PUAN ile Huzurvermeyolunda
8. 580 PUAN ile fyzanur
9. 575 PUAN ile stitch
10. 360 PUAN ile Ellssa

11. 180 PUAN ile @hega8286

Yarismaya katilan tum arkadaslarimi tebrik ediyorum. Birinci olan arkadasimiz fayfeyfiy odul ogununun haricinde diledigi bir tatliyi yarisma hediyesi olarak yemeye hak kazandi
Ikinci ve ucuncu olan arkadaslarimda birkac kare bitter cikolatasini keyifle yiyebilirler.
Yeni yarismalarda gorusmek uzere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…