Benim saatlerim senden çok farklı değil sabah 11:00 açılış 18:30 ya da 19:00 kapanışSaatlerini nasıl yaptın peki? Ben 12 gibi kahvaltı yaptım. Hoş 9da kalktım ama oğlumu doyur uyut anca bana sıra geldi. Akşam da 7.30 da yedim. Acaba cok mu gec yedim?
İnşallahh akşam yemeği saatini biraz öne almalıyım gibi mesela 17.00den sonra yememek cok işe yaramıştı bendeBenim saatlerim senden çok farklı değil sabah 11:00 açılış 18:30 ya da 19:00 kapanışbence geç yemedin zaten anladığım kadarıyla amaç kapanış ile açılış arasında 16 saat olması bir de ara öğün yapmadan 4 saat arayla 2 öğün yapmak diye düşünüyorum.ama yaptığım araştırmalarda serbest 8 saatlik dilimde kısıtlama getirmeden yapanlarda güzel sonuçlar almış inşallah bizde alacağız.
Cook haklısınNacizane belki 11 gibi kahvalti, 6.30 gibi aksam yemegi saati acisindan daha iyi olabilir Aslicim..
Huzurcum menunde, sporunda cok guzel.Kızlar merhaba nasılsınız bugün hiç giremedim yarın babam geliyor memleketten 1:30 yıl oldu görmeyeli onun hazırlıklarını yapıyorum hemen menümü yazayım size
Sabah
az patatesle yapılmış omlet bir bardak süt biraz peynir
akşam daha doğrusu öğlen yemeği saat 3:00’te
bir kase domates Domates çorbası içtim dört kaşık kadar sulu köfte ve salata
akşam da bir kase çorba içtim
su 2 litre olmuştur
sporda koşu bandında 1 saat 5 km koştum
Yawrukush
1600 puan yazdim canim.9.30
1 dilim kaşarlı omlet
Peynir zeytin yarım domates
1 dilim kepek ekmek
15.30
Sütlü kahve
17.30
1 tabak etli nohut
Bol limonlu yeşillik salatası
Bir en ince dilim kepek ekmek
19.00 bir kare bitter(regl oldum ve canım çok çekti aslınsa baya da toktum ama..)
20.30
2 mandalina bir elma
Yarım bardak sütlü kahve
Su 2,5L
Spor 700 zıp(ya sanırım 800 ama notlarıma 700 yazmışım)
Yawrukush
Kanki yarina guzel eksi gelir listeye girdin mi tamam dir .Ozgee bugun gun icinde cok iyiyim aksam bozuldu
Bakalim yarin tarti ne gostericek
Misafirler yemege geldi, oyle olunca spor da yapamadim, yarina kaldi
Slm eylul hosgeldin , seni nisan annelerinden taniyorumCook haklısın
Sende hosgeldin angelMerhaba.çok kolay gelsin bende 4.günümü bitireceğim aralıklı oruçta inşallah...kendimi suya vuruyorum işe yarıo şimdilik bi de gece bi soda içiyorum.ama o açılış saati yaklaşınca sanki zaman geçmek bilmio şimdilik kaçamak olmadıdirenelim yapacağız biz bu işi
Canim yemegi abartmadiysan guzel eksi gelir bence :)Ozgee bugun gun icinde cok iyiyim aksam bozuldu
Bakalim yarin tarti ne gostericek
Misafirler yemege geldi, oyle olunca spor da yapamadim, yarina kaldi
Nasil oldu canim ufaklik?Slm kizlar nasilsiniz ? Yarina guzel eksiler gelir insallah benim ufaklik rahatsiz biraz o yuzden giremedim hic,
Evet canim ilac cok zor durumda kalmadikca vermiyorlar, dogal yollarla hemencecik toparlar insallah..Yawrukush kaptis nasilsin , cocuklari sormustun ,lisa iyi sukur ,deniz oksuruyo burda biliyosun ilacta vermiyolar en hafif sekilde atlatmaya calisiyoruz kuzucukla
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Deryaondiet | |||||||
ciseak77 | |||||||
allymcbeal | 100 M | ||||||
stitch | |||||||
angelnesss | |||||||
fmad | 50M 300IA | ||||||
Migimadid | 10 DK Y | ||||||
nnurc | 50M | | |||||
Eylul41213 | |||||||
Hega8286 | | ||||||
Haeshin | | | | | |||
fyzanur | |||||||
Tomrs | |||||||
AKovser | |||||||
Melegimkorusun | |||||||
Akrrep | 10DK Y | 15DK Y | | | |||
Ucyuzbesyuz | |||||||
Huzurvermeyolunda |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?