Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cok guzel bir karar almissin, hem kilolar gitsin, hem sigara birakilsin. 2020 super super olucak

cok uzuldum canim, allah size sabir ve saglik versin insallah

gecmis olsun ve kolay gelsin canim sana da

Tabi tekrarliyor ustunde gezindigim icin butun gun cocuklarla yerlerde ama ozaman ki kadar yogun olmuyor belki ozamn sporda cok yapiyordum ya o yuzden de cok agrim oluyor olabilir mr sonucunu gostermismiydin dr a
evet kas yirtilmasi falan yokmus neyseki ama sivi toplanmasi varmis, fizyo onerdi ama ben de gitmedim bir turlu

Aynn iyi aldım . Bide regl olmadım onunda etkisi olabili mi acaba

İns canm istekliyim artık. Vermek istiyorum çok güzel fiziğim vardı. Ama şöyle bir sorun var hamilelik olabilir regl olmadım bir gün gecti
insallah hamilelik vardir
ama yinede ilk aylarda kilo alinmiyor biliyorsun. bence sen hamilelik istedigin ve de nede olsa kilo alacagim diye dusundugun icin motive olamiyorsun

Olur kaptan bunun yerine 15 dk egzersiz olur mu
Olur canim neden olmasin

Kızlar cuma 87.700
Pazartesi 87.000
Fark 700
Harikasin canim

Günaydın iyi haftalar.
Cuma 76.40kg
Pazartesi 76.00kg

stitch Yawrukush @Kozmogirl17
Tebrikler Neslihancim

Selam canim, hala agriyor.
Aslinda spor yapip guclendirmem gerek ama spor yapinca da dayanmiyor
Agrin varsa biz uygula, enflasmasyon giderici krem varsa sur canim.Ve ibuprofen Al..Acil sifalar

Aaa kaptanım olur mu vazgeçmedim diyetten, menüleri yazamadım sadece bugünden itibaren her akşam menü ve spor bildiriminde bulunucam
Harika cok sevindim bekliyoruz menulerini canim

Cuma 76.7
Simdi 76.6
Fark 100gr
Haftaya eksiyle baslamak cok guzel

Slm kızlar ben sabitim
Cuma: 64
Pazartesi: 64
Cumaya Kadar eksi olur o melegim

Bu sefer antibiyotiksiz atlatmaya calisiyoruz ozgecim oksuruk + hiriltiyi insallah daha da kotu olmaz yavrum beklerken
Insallah antibiyotige gerek olmadan gecer gider canim....

Tamam kaptan komşularla buraya gelince kendimi tutamıyorum inan. Daha dikkatli olacağım. Cezamı da yaparim
Tamam canim,sen dikkat edince pitir pitir gidiyo kilolar ama salinca kendini aliyorsun..

Slm kizlar önceki kilom 60.9 sanırım
Bugün kilom 62
Maalesef
Veririz o kilolari dert etme

Canim ikisinede cok gecmis olsun.
Goz enfeksiyonu cok cabuk bulasiyor,evdeki herkesin esyalarini kucuk kizindan ayir canim.
Bakimini yap,ilaclari kullan ,hemen gecip gider hastaliklar insallah

Geldim canim evimdeyin. Yarin da isbasi. Artik normal rutibe ve diyete devam
Harika hosgeldin canim,ozlettin kendini

Tablomuzu ozlemisiz Senemim

İns canm istekliyim artık. Vermek istiyorum çok güzel fiziğim vardı. Ama şöyle bir sorun var hamilelik olabilir regl olmadım bir gün gecti
Hayirlisi olsun canim benim,bizi haberdar et

CANim arkadaslarim güzejl arkadaslarim nasilsiniz Allahin bize verdigi bu saglik nimetini tekrsr kazanmak icin cabalayan canlarimin icleri ins hepimiz hem guzel hem saglikli hem fistik gibi oluruz Ay fistik denisken ben bugun fistik ezmesi aldim sekersiz super biser ya bir cay kasigi balla surup yedim tatli istegimibaldi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…