Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oooo eşime baksen bugün sporun dibine vurmuş tebrikler menüde gayet iyi

Allah kabul etsin canim cok ac kalınca benimde iştahınım açıldığını fark ettim o yüzden ara öğün ve öğlen yemeyi yemeye karar verdim ne olursa işte hafif ve ekmeksiz olarak düşünüyorum

İyi akşamlar hanımlar
Pazartesi menüm
11:00
1 haşlanmış yumurta, 1 parça beyaz peynir, domates, kapya biber, 50gr ekmekçik

13:00
Şade Türk kahvesi

15:00
1 bardak tarçınlı süt, 3 kuru hurma ( küçüklerde)

17:30
1 kase mercimek çorbası, beyaz peynirli yeşillikli salata

19:00
5 çiğ badem, zencefil çayı

Su: 2lt
Spor: 100 mekik cezamı yaptım, 15 dk dans, 1 saat ev işi

Yarın burda tatil bitiyor artık ben de yürüyüşe başlarım
Yawrukush Kozmogirl17 stitch Birikizmeselesi

Afiyet olsun canım biraz karbonhidrat bol olmuş gibi su spor güzel
Slm kizlar bir süre yoktum çok şükür yeni sağlam bir telefona kavuştum.
Hoşgeldin canım
Süpersin canım
Güzel menü canım afiyet olsun su ve sporda
Çok geçmiş olsun canım nasıl oldunuz ?
Geçmiş olsun canım nasıl oldu kızın ? Arada olur öyle kaçamaklar sıkıntıdan ne yapacağını bilememişsin önemli olan kaldığın yerden devam etmek
Menü fena değil canım dediğin gibi kestane olmasaydı süper olurmuş suyu biraz daha attırmaya çalış spor güzel

Simdi Spor yaptim
Lesie 1 mega mil
Ebru sallı plates 30 dk
Aslında bi kaç değişik şey daha yapacaktım oğlum uyandı hiç rahat yok anlıyacağınız

Grupa gireli tam 1 ay oldu 4 kilo vermişim hedefim 5 di
Yeni yılın haftası 600 gram fazla gelince bütün motivasyonumu kaybettim karar verdim pazartesi günü oruç tutucam böylelikle göbeğim biraz iner belki
1 ayda 4 kilo süper canım daha ne olsun
Cumartesi

1 haslanmis yunurta
2 zeytin
1 kk peynir
salata
Bir cay kasigi tahin pekmez

Aksam

Bir tabak firinda kiyma kebabi
3-4 kasik yogurt

4,5 km yuyurus 7000 adim su 1,5
Yawrukush @Gonulmeyvesi

Menü su ve spor hepsi şahane
Kurabiyeleri odule sayalim melegim☺Ama bu hafta cok dikkat etmeliyiz...
Saol kaptanım
Çok geçmiş olsun canım nasıl oldunuz
Ben burdayım canımm kendime yeni challenge ekleyip sigarayı bırakmaya çalışıyorum inş kilo almam bu süreçte, sen nasıl oldun
Süper
Güzel bir gün olmuş canım

Merhaba iyi akşamlar kozlar nasılsınız baktım da pazartesi tartıları yazılmış bugün tartılacak mıydık bilemedim ben cumadan Cuma’ya sanıryordm K yüzden tartışmadım

6 Ocak menüm

sabah : 2haşlanmış Yumurta , 1dilim tam buğday ekmeği , domates , salatalık, peynir

akşam : 1 tabak tavuklu bulgur pilavı , 6 kaşık havuç tarotor

ara : karışık çereZ

su: 2litre
spor : 5000 adım ve 1buçuk saat ev işi

Yawrukush Melegimkorusun sevgiler

Merhaba canim kizim iyi sukur ilaclara basladim daha da iyi olacak insallah

Başın sağolsun canım
Harika bir gün olmuş canım
Güzel bir günü olmuş canım
Menü güzel canım
Misafirliğe rağmen güzel bir menü olmuş sabah sabah tatlıyla başlamışsın rüyanda mı gördün
Menü du spor güzel olmuş canım
Evet canım baya zor günlerde geçiriyorsun bebekler küçük annenin hastalığı üst üste gelmiş annene acil şifalar diliyorum senin de allah yardımcın olsun bu günler geçecek şimdi bolca sabır
Çocuklar bir toparlansın da canım sen de tutarsın oruçlarını kış günleri hep hastalıkla geçiyor maalesef
Yeni telefon aldım o yüzden bir türlü buraya gelemedim. Hafta sonu ne yediğimi hatırlamıyorum. O yüzden pazartesiden başlayacağım. Nasılsınız?
Güle güle kullan canım yeni telefonunu
Canım 7-8 arası biraz fazla olmuş bir de onların üstüne 10gibi fazla geldi bana keşke suyu bari daha fazla içseymişsin

Ne güzel oruç tutabilmişsin benim ki yalan oldu çocuklardan hiç fırsatım olmuyor bazı şeylere

Canım ne kadar güzel bir menün var maşallah süper bir gün geçirmişsin keşke benimde zamanım olsa bende böyle öğünler yapabilsem ara öğünü bırak ana ögünüm bile atlıyor ama sağlık olsun Bebişler büyüsün bende biraz daha toparlanıp kendime bakarım .sağlıklı besleneyim diyorum atıştırmak istemiyorum sağlıksız şeyleri o yüzden de ögünğm atlatabiliyor Yawrukush

Teşekkür ederim canm

Slm kizlar 6 Ocak menum
Sabah 11 de uyandım

Saat 1 gibi
3 ceviz bir avuç fıstık 2 tane kuru incir

3 civarı
bir buçuk kase tarhana corbasi
Esim iş yerinden geç geldi 7 gibi
Bir porsiyon Karadeniz somon, salata ve ince yufka ekmekle yedim 4 de birinden az di.
Şu 1 buçuk litre ye yakın
Yarım saat yürüyüş

Yufka ekmek sonuçta un Yani o yüzden olmasa iyi olurmış ama çok güzel tadı biliyorum
Birde Suyu arttırmak lazım Bol eksiler

Canim bebislerin cok kucuk bu kadar kendine yüklenme bir bebeğin bakımı zor senin iki tane rabbim sağlıkla.buyutmeyi nasil etsin kilonu da yavaş yavaş verirsin
Her doğumda 10 kilo kaldı üstüme 60 70 derken 80 oldum ne yapalim evlatlarımız sağlıklı olsun da
Senin bebislerin cinsiyetleri neydi ben unuttum

Gunaydin kizlar nasilsiniz?
herkese iyi haftalar
bugun tatil sonrasi ilk is gunu, tartilmaya vaktim olmadi
Tatil sonrası ilk günü zor olmuştur nasıl geçti günün? Yarın tartılırsın canım
Selam canim, hala agriyor.
Aslinda spor yapip guclendirmem gerek ama spor yapinca da dayanmiyor
Aman dikkatli ol canım daha fazla sakatlama

Geldim canim evimdeyin. Yarin da isbasi. Artik normal rutibe ve diyete devam
Hoşgeldin canım nasıldı tatil ?
ayagimi degil de hem iki dizimde de hem bacak kaslarimda da garip bir agri var nedense carsambadan beri
Olmadı bir doktora görün canım

Ellerine sağlık canım
Güzel bir gün olmuş canım evet canım Pazartesi kontrol tartımız var foto eklemeden sadece kilo bildirimi yapıyoruz

Merhaba canim kizim iyi sukur ilaclara basladim daha da iyi olacak insallah
Sevindim canım gelmiş geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…