Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim bir kız bir oğlan . İkiz olunca bakımı çok zor işte aslında kendime yüklenmiyorum zamanım olmuyor ki canım yemek hazırlayıp yemeğe

selam canim, benim de ayni oyle gecti ama sporsuz hali
ben cuma tartilmistim 67.4 cikmistim ama bu sabah tartilmaya vaktim olmadi. yarin bakicam artik, korkunun ecele faydasi yok
evet 65 yarismasi hala devam ediyor, kazaninca ne alicaksin bana
Canım ben yeniyim bilmiyordum bugün tartılacağımı napmalıyım

Pazar

Sabah mantarli omlet peynir zeytin

Aksam
Karnibahar köfte 9-10 tane yedim yannda havuc vardi ne yogurt ne salata malzenenolmayinca abandim biraz karnibaharli köfteye 5km yurudum 9000 adin oldu 1,5 litee de su Gonulmeyvesi

Sabah 1 haslanmis yunurta oeynir zeTin bir dilim ekmekle fistik ezmesi

Aksam 16.0

1 kase tarhana
1 kase kiymali türlü 1 kasik pilav ceyrek fistik ezmeli muz :))
6 km yuruyus 2 litre su ins :)) Gonulmeyvesi Yawrukush
bu hafta sizin takım fena
Burda yeni olduğum için çok fazla bilemiyorum kullanmayı, olur etiketlerim mutlaka, akşam menüm haşlanmış tavuk, salata ve 50 dakika eliptik spor
Canım akşam güzel spor da güzel ama günlük menünün tamamını birlikte yaz akşamları bu şekilde takip etmemiz zor olur canım
Güzel bir gün olmuş bir de canım yaa menünü yazarken öğünler arasına boşluk mu koysan okurken çok zor oluyo naçizane tavsiyem
Allah kabul etsin canım güzel menü kek olmasaymış iyi olurmuş

Merhaba herkese bugunku menum
Sabah: 2 yumurta, 1 kasik lor peyniri, 1dilim ekmek , dereotu
Ogle: ciger, 1 dilim ekmek
Ara: latte
Aksam: pirasa
Su:3.5 litre
Spor: 5000 adim
Güzel bir gün olmuş canım
Canım senin bebekler daha çok küçük ve iki tane gene iyi gidiyorsun bence zamanla herşey oturur daha çok erken sen kendine çok yüklenmeden sağlıklı seyler ye yeter fırsatını buldukça dinlenmeye çalış ev işi hallolur yemek de öyle bu dönem de önemli olan evlatlar
Canım bende evde yapmıştım baya iyi oldu hatta ben hiç bak pekmez koymadım direk hurma ile yiyordum ama bağımlılık yapıyo yaa insanın yedikçe yiyesi geliyor ben bitirdim rahatladım bir süre yapmam sen sadece tadımlık yerim diyorsan yap dene
Menü güzel canım yürüyüş de iyi olmuş suyu arttırmaya çalış en azından 2lt olsa güzel olur gerçi kışın su içmesi bana da çok zor geliyor
Canım ben yeniyim bilmiyordum bugün tartılacağımı napmalıyım
Canım önemli değil yarın tartılsan da olur ya da bu hafta es geçip Cuma ya tartılsan da olur demi kaptanım Yawrukush bu sadece kendimizi kontrol etmek amaçlı haftasonu ipin ucu kaçtıysa kendimizi daha fazla sıkalım DİE kontrol tartısı var sen daha listede olmadığın için sorun olmaz canım

Misafirliğe rağmen güzel bir menü olmuş sabah sabah tatlıyla başlamışsın rüyanda mı gördün

Yok saat yediden sonta bişey yemiuorum 2 haftadır da tatlıya hasretim annemde kabak tatlısı yapmıştı ve yemek de nasip olmadı saat 7 yi geçince bende sabah yedim

Nşyeyse tatlı isteğim var 2 gündür onada yemin edicem sonunda ama vazgeçemiyorım tabi çikolata falan da yemek yok içimde un olan hiçbir tatlı da yok daha sağlıklı olabilecek şeyelr

Ayy geçmişi bitirdim şükür ben de şimdi biraz kitap okuyup yatarım artık malum yarın oğlanın kreş başlıyor servisçiliğe devam iyi geceler kızlar Yawrukush kaptanım senin de günün güzel geçsin

Pazar

Aksam
Karnibahar köfte 9-10 tane yedim yannda havuc vardi ne yogurt ne salata malzenenolmayinca abandim biraz karnibaharli köfteye 5km yurudum 9000 adin oldu 1,5 litee de su Gonulmeyvesi

Canım bence gayet iyi olmuş menün
Yürüyüş de mükemmel

Karnabahar köftesi nasıl yapılıyor merak ettim

Bugün ağzım hiç durmadı nerdeyse niye böyle oldum bilmiyorum şuan da da çok aç hissediyorum kendimi su az içiyorum çünkü şişeyle yanımda gezdiriyorum ama yinede unutuyorum

Bugünkü menüm

Sabah 10 30

1 haşlanmış yumurta
Peynir
5 adet zeytin
Kuşburnu marmelatı (bağışıklık ve grip için yedim)
Birazda tahin pekmez
Ve 3 4 adet ceviz

Öğlen 13 30
3 tane hurma ve 1 ceviz

İkindi 16 00
1 mandalina
1 dilim armut
Yarım portakal
3 hurma 2 ceviz

Akşam 18 30

Bir tabak mısırlı ayran çorbası
Bir tabak karalahana yemeği
Salata

21 00
Bitki çayı
Ihlamur

Su 1 litre ye yakın
Egzwrsiz yok çok halsizdim bugün

Huzurvermeyolunda Yawrukush

Afiyet olsun canim fistik ezmesini bende cok severim :)

Yine guzel birgun olmus canim tebrikler:)
Nasil oldu evlatlar?

Cok cok guzel Neslihancim :)
Nasilsin canim epeydir yazisamadik:)

Pazar

Aksam
Guzel menu canim, kotu degil ,afiyet olsun :)

Sabah 1 haslanmis yunurta oeynir zeTin bir dilim ekmekle fistik ezmesi

Aksam 16.0

1 kase tarhana
1 kase kiymali türlü 1 kasik pilav ceyrek fistik ezmeli muz :))
6 km yuruyus 2 litre su ins :)) Gonulmeyvesi Yawrukush
Harikasin Huzurcum, eski Huzurumuz aramiza geri dondu :)

Sporlarin sahane, suyun gayet guzel aksamki pideler olmasa harikaymis canim...

Canim kek icin bugun ekstra bel egzersizi yap olur mu,eline saglik kizinin, seninde orucunu Allah kabul etsin :)

J

Teşekkür ederim kaptan. Çok. İns veririm kiloları. Bugün dikkat ettim gerçekten.yarim saat de yürüyüş cezamı cektim
Harikasin canim :)

Cok cok cok guzel bir menu, su ve egzersiz :)

Cok guzel olmus canim menun, suyun, egzersizin :)

Merhaba herkese bugunku menum
Sabah: 2 yumurta, 1 kasik lor peyniri, 1dilim ekmek , dereotu
Ogle: ciger, 1 dilim ekmek
Ara: latte
Aksam: pirasa
Su:3.5 litre
Spor: 5000 adim
Guzel birgun olmus nurcum, nasilsin canim?
Kuzun nasil oldu oda iyi mi?

Yap canim, seker yok icinde cok az pekmez ve bal ile yapip yiyebilirsin, afiyet olsun :)

Gayet guzel olmus Tomriscim :)

Evet canim pazartesileri kontrol tartimiz oluyor melegimde yazmis sagolsun Birikizmeselesi

Serviscilik candir :)
Tesekkur ederim canim :)

Canim ikindideki meyveler cok olmus, sabahta marmelad ,tahin pekmez birarada olmus.
Bugun telafi olsun diye 10 dk yuruyus yap olur mu, onca emek veriyorsun bosa gitmesin gulum...

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet
ciseak77100 IA
Esperanza006
Stitch
Tomrs
Birikizmeselesi
AppLesma
allymcbeal
Birniyetmeselesi
mifihafaBEL EG.
angelnesss
Gonulmeyvesi10DK Y
Huzurvermeyolunda
nnurc
Melegimkorusun

Menu ve egzersizlerinizi duzenli yazdiginiz icin tesekkur ediyorum kizlar.

Teşekkür ederim canm.icmeye zorluyor um .çok istemiyor vücut kışın sanki

Teşekkür ederim kaptan.burasi bana gerçekten çok çok iyi geliyor

Bence bal ve gelmez koyma, ben sadece fistik ve biraz hindistan cevizi yagi ile yapmistim, muthis olmustu. Tatli tadini bozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…