Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

himm menu cok guzerl canim, tatilden dond7um tam gaz devam diyorsun yani
Aynen oyle, bir de ayni miktarda spor yapabilsem cunku benim sporsuz hic gitmiyor kilolar
Senin menun de guzel ama spor yok

oooh ne guzel, biz de istiyoruz oyle bir tatil ama biz daha bilmiyoruz kaymayi
hangi otele gittiniz? tavsiye eder misin/
hadi bakalim kim once 65 olacak. Ama senin dunku menuyu gorunce amaninn dedim yani
geliyorum kork benden
gecmis olsun canim, gittin mi doktora?
yok canim, onceden gitmistim MR cekildi, kas yirtilmasi yok, fizyoya git dediler ama burada fizyo beklemek min 4-5 ay, ben de erteledim. bari basvursam birkac ayi gecmis olucakti

Aynen oyle, bir de ayni miktarda spor yapabilsem cunku benim sporsuz hic gitmiyor kilolar

Senin menun de guzel ama spor yok
bugun sdpor olacak canim hatta bugunden sonra hergun olacak. Ben de ayniyim sporsuz gitmiyor yahu bu kilolar. Cok yavas demekki metabolizmamiz

Cook gecmis olsun canim. Burda Polondaya, Szczyrk diye bir bolge. Guzeldi ama kayak merkezine cok yakin degildi, Kayak merkeze hergun arabayla gidip gelmek zorunda kaldik.
Austuryada cok guzel oteller ve kayak merkezleri var, bizim arabamiz kucuk , yurtdisina gitmem icin cok da gurultulu. Insallah degistirrisek arabayi belki kis gitmeden gideriz. Cok otel var kayak metrkezine yakin orda ve rekabet oldugundan fiyatlari da cook uygun.
Kesinlikle gidin canim, hele ki kizini kayarken gormek cok tatli olur. Bizim kizlarin yasi yakindi yanlis mi hatirliyorum acaba? benim kizim 3 yasinda. Tabiki tek basina degil ama hergun hocayla kaydi.

Bizim direksiyon ters tarafta zaten
Evet yaslari yakin, benimki de 2 olmak uzere. Henuz saglam yuruyemiyor, hizli yurumeye calisirsa takilip dusuyor
Seneye biz de bakalim oyle bir tatil

Bizim direksiyon ters tarafta zaten
Evet yaslari yakin, benimki de 2 olmak uzere. Henuz saglam yuruyemiyor, hizli yurumeye calisirsa takilip dusuyor
Seneye biz de bakalim oyle bir tatil
daha kucukmus canim, dedigin gibi ancak en erken seneye. Hatta cocuk gunduz kayak okullari 4 yasindan itibaren kabul ediyorlar burda cocuklari ama bireysel ders 3 yasindan itibaren basliyor.
o gunduz cocuk kayak okullatini izledim gormen lazim 4-6 yas arasi cocuklar nasil kayiyorlar ve beraber oyunlar oynuyorlar bayildim

hic sorma canim, Turkiyeden degil ama burdan online diyete basliyorum yarin bakalim biraz da boyle deneyeyim
aaa hadi bakalim
ben de bu kez yapamazsam baslicam bir diyetisyene
super, darisi bizimkilerin basina

Canim azar azar yemissin ama cok karbonhidratli olmus menun sporlar guzel ama herzamn ki gibi
Allah kabul etsin canim keke kadar hersey guzelmis ama evlat elinden kekte guzel olmustur orasi baska tabi
Kozmogirl17 Allah sifa versin insallah
Sagol kuzum cok pis bi virusmus hala bogusuyorum cocuklarla birlikte
Aksam harika olmus canim cok hafif gecirmissin eee sporda var daha ne olsun

1 ayda 4 kilo süper canım daha ne olsun

Menü su ve spor hepsi şahane

Saol kaptanım

Çok geçmiş olsun canım nasıl oldunuz

Süper

Güzel bir gün olmuş canım
Sagol canim ayakta durmaya calisiyorum
Guzel menu
Merhaba herkese bugunku menum
Sabah: 2 yumurta, 1 kasik lor peyniri, 1dilim ekmek , dereotu
Ogle: ciger, 1 dilim ekmek
Ara: latte
Aksam: pirasa
Su:3.5 litre
Spor: 5000 adim
Nasil oldun nurcum simdi daha iyimisin.
haftalik yiceksen kendini durdurabiliceksen neden olmasin canim benim
Aksam lavas olmasa iyi olurmus ama az yemissin sanirim su biraz az olmus
Canım ben yeniyim bilmiyordum bugün tartılacağımı napmalıyım
Cuma gunu tartilirsin canim dert etme
Harikaa senem
Ohh ne guzel deryacim eglenmenize sevindim ozaman asil bu hafta diyete spora
Sporda olsa harika olcakmis

Ayyy hastanede kantinin orada nasıl güzel patates kokuyor .Allahtan aç.olarak tahlil vermem gerekte yiyemiyorum. Sonrada hızlıca kaçarım hastaneden :)
Canim insallah sonuçların temiz çıkar ben haftada 3 gün çocuklara patates kızartıyorum hiç yemiyorum sen ac olduğun icin istemişsin

Ohh ne güzel olmus ne guzel eğlenmişsiniz bu grupta ki çoğu kişi yurt dışında.yasiyor galiba

Ozgecim cook tesekkur ederim kizlarim iyiler cok sukur ama cok yoruyorlar gun icinde ikisi de hic uyumuyor tabi hasta olmasinlar da boyle yorulmaya raziyim
Sen nasilsin canim?

Canim cok tesekkur ederim sordugun icin daha iyiyim sen nasilsin?

Menü spor güzel canım
Menü güzel olmuş canım
Tatil gayet guzeldi canim, aslinda aktif de gecti tatilim. Hergun hem kaydim hem yuzdum ama yedim de diyet bakimindan cok iyi gecmedi yani
sen nasilsin?
Ben de iyiyim canım saol . Baya spor da yapmışsın bence aldıysan bile çok değildir bu hafta diyet iyi gidiyor spor da yapacakmışsın bence eksi bile gelirsin

Bugunku menumu yaziyorum insallah bu saatten sonra sodadan baska bisey tuketmem
Sabah: 1 yumurta, 2 dilim salam, 2 kasik lor peyniri 1 dilim ekmek
Ogle: pirasa yemegi, 1 dilim ekmek
Ara: 1 incir, latte
Aksam: 2 dilim ekmekle peynirli domatesli sandvic
Su:3.5 litre
Spor: 5000 adim, 1 saat ev isi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…