Anlayamadım
bu hafta sizin takım fena
Canım akşam güzel spor da güzel ama günlük menünün tamamını birlikte yaz akşamları bu şekilde takip etmemiz zor olur canım
Güzel bir gün olmuş bir de canım yaa menünü yazarken öğünler arasına boşluk mu koysanokurken çok zor oluyo naçizane tavsiyem
Allah kabul etsin canım güzel menü kek olmasaymış iyi olurmuş
İyiyim özgecim hastanedeyim sıramın gelmesini bekliyorum. Erken gelmişim . haftaya bir aksilik olmazsa hem ankaraya hem takıma dönüyorum inşaallah . sen nasılsın ?Gunaydin guzel arkadaslarim hepinize cok keyifli bir yeni hafta diliyorum.
Kozmogirl17 , @AppLesma , @nnurc cocuklar nasil oldu kizlar?
@Birikizmeselesi sen nasilsin canim?Bugun gunun guzel gecer insallah.
@allymcbeal bugunde sigarasizliga dayanacaksin gulum,Ben inaniyorum sana,if'de de kolayliklar diliyorum ♥
@Elizan-seyma nerelerdesin canisi?
stitch bacagin nasil oldu canim?
@AKovser iyi misin Fatimem, hic ugramiyorsun,merak ediyorum seni.
@haeshin busem sohbete bekliyoruz amazonum
fyzanur iyi misin kuzum?
@fmad cok ozledim seni bilesin...
DeryaOnDiet neredesin Deryacim,gozlerimiz yollardan kaldi...
@Esperenza006 senide goremiyorum canim..
birniyetmeselesi diyetten vaz mi gectin canim?
ciseak77 , Melegimkorusun , @mifihafa , @Gonulmeyvesi , @tomrs , @angelnesss , @Huzurvermeyolunda , @hega8286 hepinize diyetlere uygun guzel bir hafta diliyorum kizlar.♥
Ooooo çok güzel bir eksi . Cumaya. Bayağı gidecek gibi :)Kızlar cuma 87.700
Pazartesi 87.000
Fark 700
Gün içinde yediklerini yazıyorsun yaa alt alta sabah yediklerini yazdıktan sonra bir satır bosluk bırak sonra öğlen yediklerini yaz anlamında yazmıştımAnlayamadım
Günaydın canım nasıl oldun ameliyat oldun mu? İnşallah herşey yolundadırGünaydın kızlar herkes iyi mi nasılsınız ?
Valla dün sabittim ama bugün arayip ödemim var regl olucam inş Cuma’ya kötü etkisi olmaz ama sen hızlı verirsin bu aldıklarını dert etme iyileşte beni sollar geçersin
Feyzacim nasilsin, ne operasyonu gecireceksin? Cok cok gecmis olsun.İyiyim özgecim hastanedeyim sıramın gelmesini bekliyorum. Erken gelmişim . haftaya bir aksilik olmazsa hem ankaraya hem takıma dönüyorum inşaallah . sen nasılsın ?
tatil cok iyiydi canim, ilk defa xcocuksuz partide eglendik esimle.Evet canim malesef bebekle surekli tekrarlanan hareket benimde dizim sakat biliyorsun bi vitamin gondermistim sana hatirliyormusun bulabildinmi onu o agrilarima iyi geldi mesela benim dene bence sende vitamin sadece sonucta
Tesekkur ediyorum canim
Wuuuuuuhuuu hemen vermen lazim bunlari
Tekrardan gecmis olsun canim insallah hemen iyilesir yavruslar
Hosgeldin deryacim nasil gecti tatilin kilo almadin insallah
himm menu cok guzerl canim, tatilden dond7um tam gaz devam diyorsun yani6 Ocak Menum
Sabah 2 yumurta, yarim ince bagel ekmegi, light krem peynir ile, cay
Ogle bir kase yogurt, yarim salatalik (TR’deki salataliklardan 1 taneye esdeger), kucuk kutu ton baligi konservesi
Ara sutlu nescafe
Aksam bir tabak kuru fasulye (2 kepce), cacik
Ara ceyrek elma, birkac uzum, cay
Su cok icemedim
Spor 15 mekik, 15 leg raise, 15 russian twist
@angelness
selam canim, benim de ayni oyle gecti ama sporsuz hali
ben cuma tartilmistim 67.4 cikmistim ama bu sabah tartilmaya vaktim olmadi. yarin bakicam artik, korkunun ecele faydasi yok
evet 65 yarismasi hala devam ediyor, kazaninca ne alicaksin bana
gecmis olsun canim, gittin mi doktora?ayagimi degil de hem iki dizimde de hem bacak kaslarimda da garip bir agri var nedense carsambadan beri
Hosbulduk canimOlur canim neden olmasin
Harikasin canim♥
Tebrikler Neslihancim♥
Agrin varsa biz uygula, enflasmasyon giderici krem varsa sur canim.Ve ibuprofen Al..Acil sifalar
Harika cok sevindim bekliyoruz menulerini canim
Haftaya eksiyle baslamak cok guzel
Cumaya Kadar eksi olur o melegim♥
Insallah antibiyotige gerek olmadan gecer gider canim....
Tamam canim,sen dikkat edince pitir pitir gidiyo kilolar ama salinca kendini aliyorsun..
Veririz o kilolari dert etme
Canim ikisinede cok gecmis olsun.
Goz enfeksiyonu cok cabuk bulasiyor,evdeki herkesin esyalarini kucuk kizindan ayir canim.
Bakimini yap,ilaclari kullan ,hemen gecip gider hastaliklar insallah
Harika hosgeldin canim,ozlettin kendini♥
Tablomuzu ozlemisiz Senemim
Hayirlisi olsun canim benim,bizi haberdar et
Tatil gayet guzeldi canim, aslinda aktif de gecti tatilim. Hergun hem kaydim hem yuzdum ama yedim deTatil sonrası ilk günü zor olmuştur nasıl geçti günün? Yarın tartılırsın canım
Aman dikkatli ol canım daha fazla sakatlama
Hoşgeldin canım nasıldı tatil ?
Olmadı bir doktora görün canım
Ellerine sağlık canım
Güzel bir gün olmuş canımevet canım Pazartesi kontrol tartımız var foto eklemeden sadece kilo bildirimi yapıyoruz
Sevindim canım gelmiş geçmiş olsun
canim kaptanim yazdim dunku menumu, spor yoktuTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Deryaondiet ciseak77 100 IA Esperanza006 Stitch Tomrs Birikizmeselesi AppLesma allymcbeal Birniyetmeselesi mifihafa BEL EG. angelnesss Gonulmeyvesi 10DK Y Huzurvermeyolunda nnurc Melegimkorusun
Menu ve egzersizlerinizi duzenli yazdiginiz icin tesekkur ediyorum kizlar.
Kaptannn teşekkürler elinize sağlıkTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Deryaondiet ciseak77 100 IA Esperanza006 Stitch Tomrs Birikizmeselesi AppLesma allymcbeal Birniyetmeselesi mifihafa BEL EG. angelnesss Gonulmeyvesi 10DK Y Huzurvermeyolunda nnurc Melegimkorusun
Menu ve egzersizlerinizi duzenli yazdiginiz icin tesekkur ediyorum kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?