Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Anlayamadım

İyiyim özgecim hastanedeyim sıramın gelmesini bekliyorum. Erken gelmişim . haftaya bir aksilik olmazsa hem ankaraya hem takıma dönüyorum inşaallah . sen nasılsın ?

Melegimkorusun . Canım hala 64müsün ? Ben de bu sabah 64.5 çıktım .senin gerinde kaldım
Valla dün sabittim ama bugün arayip ödemim var regl olucam inş Cuma’ya kötü etkisi olmaz ama sen hızlı verirsin bu aldıklarını dert etme iyileşte beni sollar geçersin

6 Ocak Menum
Sabah 2 yumurta, yarim ince bagel ekmegi, light krem peynir ile, cay
Ogle bir kase yogurt, yarim salatalik (TR’deki salataliklardan 1 taneye esdeger), kucuk kutu ton baligi konservesi
Ara sutlu nescafe
Aksam bir tabak kuru fasulye (2 kepce), cacik
Ara ceyrek elma, birkac uzum, cay
Su cok icemedim
Spor 15 mekik, 15 leg raise, 15 russian twist
@angelness

İyiyim özgecim hastanedeyim sıramın gelmesini bekliyorum. Erken gelmişim . haftaya bir aksilik olmazsa hem ankaraya hem takıma dönüyorum inşaallah . sen nasılsın ?
Feyzacim nasilsin, ne operasyonu gecireceksin? Cok cok gecmis olsun.
Insallah cabucak iyilesir gelirsin yanimiza, ozledik muhabbetini

tatil cok iyiydi canim, ilk defa xcocuksuz partide eglendik esimle.
Kizim da hayatinda ilk defa kayak yaopti, guzeldi, sukur ki hicbir yerimizi kirmadik
kilo aldim gibi ama cumaya kadar verme niyetindeyim, cuma gunu tartilacagim bana da suropriz olacak kilom

himm menu cok guzerl canim, tatilden dond7um tam gaz devam diyorsun yani

6 ocakl menum
10:00- 1 dilim ekmek, yagda bir yumurta, domates, 5 zeytin, 1 dilim peynir
ara: 1 fincan sutlu kahve, 2 fincan yesil cay
14:00_ somon, 1 kase salata, 1 bardak taze sIKILmis nmeyve/sebze suyu.
18:00_ 1 kase yogurt, 1 kase tarhana corbasi, 1 tabak kereviz salatasi.
20:00 - cok aciktim (2 dilim peynir)

su: 2 lt
spor: yok
Yawrukush Kozmogirl17 stitch

selam canim, benim de ayni oyle gecti ama sporsuz hali
ben cuma tartilmistim 67.4 cikmistim ama bu sabah tartilmaya vaktim olmadi. yarin bakicam artik, korkunun ecele faydasi yok
evet 65 yarismasi hala devam ediyor, kazaninca ne alicaksin bana
hadi bakalim kim once 65 olacak. Ama senin dunku menuyu gorunce amaninn dedim yani

Hosbulduk canim

Tatil gayet guzeldi canim, aslinda aktif de gecti tatilim. Hergun hem kaydim hem yuzdum ama yedim de diyet bakimindan cok iyi gecmedi yani
sen nasilsin?

canim kaptanim yazdim dunku menumu, spor yoktu aMA BUGUNDEN ITIBAREN SPOR VE MENULERLE tam gaz devam. su tatillerde de duzenimi oturtmam lazim, ama dogrusunu soylemek gerekirse normalde tatillerde yedigimden daha az yedim orasi kesin.

Kaptannn teşekkürler elinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…