canim az geldi menun bana, doyduysan iyi ama emzirirken cok azaltma menulerini, sutun etkilenmesin8 Ocak Çarşamba
sabah : melemen bir dilim tam Bugday ekmeği şekersiz çay
öğle : dört kaşık nar şekersiz çay
akşam : altı adet yaprak sarması , az yoğurt , brokoli
Ara : nescafe
su : 2 litre
spor : 2000 adım ve 1 saat ev işi
Yawrukush Melegimkorusun stitch
Slm arkadaşlar Çarşamba menüm
11:00
Pırasalı omlet, 1 dilim peynir, domates, 5 zeytin, 1 dilim ekmek
13:00
Kakaolu yulaflı bar, filtre kahve
16:00
1 tane cennet elması, 2 ceviz
18:30
Zeytinyağlı kereviz yemeği, yoğurt, 2 tane küçük kereviz mücveri ( eşim ve oğlum yemeğini yemediği için mücver yaptım onlara, tadına bakayım derken 2 tane yemişim)
20:00
Zencefilli yeşil çay
Su: 2lt
Spor: 11000 adım
Yawrukush Kozmogirl17 stitch @Birikizmeselesi
yemeyerek maalesef, vucudun alismasi icinEvet öyle oldu malesef. Geç uyandım. Derin misafir im geldi öyle yedim derken. Birde ben 12 ile 3 arasın çok fazla acikiyorum. Hep böyle birşeyler atustiriyorum.nasil atlatirim bilmiyorum
Merhaba canim hosgeldin, ozledikSlm kizlar nasilsiniz ? Sizi unutugumu sanmayin once deniz hastalandi , simdi iyi sukur , lisa simdi hasta 39-40 derece atesimiz var ve ilac icmeyi red ediyor, bu hastaliklar yakamizi birakmiyor , hepinizi opuyorum insallah kimse arti gelmez bu hafta
Slm kizlar nasilsiniz ? Sizi unutugumu sanmayin once deniz hastalandi , simdi iyi sukur , lisa simdi hasta 39-40 derece atesimiz var ve ilac icmeyi red ediyor, bu hastaliklar yakamizi birakmiyor , hepinizi opuyorum insallah kimse arti gelmez bu hafta
çok geçmiş olsun kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar inşallah ve teşekkür ederim.hep beraber azimle kavuşacağız diye umuyorum.Hosgeldiniz . En kisa zamanda hedefinize ulasirsiniz insallah.
Günaydın kizlar
Ay sorunun alasi oldu ds gecti cok sukur ev kazasi cocuklar oyun oynarken oglann kasina kapinkolu girdi kemige kadar acildi kuzum kanöar icinde kaldi hastane dikis evde istieahat derken yazamadim size diyetimi sadece o gun biraz bozmus gibi oldum ama toparladim simdi yine yurusuye ciktim sen nasilsin nasil gidiyor okudum menulerini ama yazamadim iyiDi gördügüm kadariyla :))
Ay sorunun alasi oldu ds gecti cok sukur ev kazasi cocuklar oyun oynarken oglann kasina kapinkolu girdi kemige kadar acildi kuzum kanöar icinde kaldi hastane dikis evde istieahat derken yazamadim size diyetimi sadece o gun biraz bozmus gibi oldum ama toparladim simdi yine yurusuye ciktim sen nasilsin nasil gidiyor okudum menulerini ama yazamadim iyiDi gördügüm kadariyla :))
Gunaydin kizlar, guzel bir gun olsun hepimize
bugun menulere cok dikkat edelim, yarin hepimiz guzel eksi gorelim insallah
Ayy canım çok geçmiş olsun allah korumuş gözünüAy sorunun alasi oldu ds gecti cok sukur ev kazasi cocuklar oyun oynarken oglann kasina kapinkolu girdi kemige kadar acildi kuzum kanöar icinde kaldi hastane dikis evde istieahat derken yazamadim size diyetimi sadece o gun biraz bozmus gibi oldum ama toparladim simdi yine yurusuye ciktim sen nasilsin nasil gidiyor okudum menulerini ama yazamadim iyiDi gördügüm kadariyla :))
Canım menün güzel canım bir doktora git aksatma canım ne ağrısı bu acaba bu kadar8 ocak menum
sabah 2 haslanmis yumurta, kucuk bir dilim tb ekmek, yarim biber, biraz peynir, 8 zeytin, ceyrek avokado, cay
ara sutlu nescafe
oglen bir tabak kurufasulye
ara sutlu nescafe, cay
aksam bir tabak ezogelin corbasi, bir tabak soganli yumurta
su yine cok yok maalesef
spor da yok, bacaklarimin agrisi gecmedi hala
@angelnesss
Canım eşlim ve oğlum yemiyor yemeğini kereviz yedireyim diye yapıyorum benkereviz mucveri nasil oluyor? cok severim kereviz ama bunu hic duymamisim, ben de deneyeyim
Çok geçmiş olsun. Benimde implant yaptırmam lazım çok korkuyorum yaaGünaydın, bugün yine beslenme işim çok zor gibi görünmekte. İmplant çivileri yüzünden ağzımı kuş kadar açabiliyorum. Aradan birşeyler atmayı deneyip bir geviş getireceğim ama bakalım olacak mı? Yoksa yine pipetle süte ve suya talim edeceğim.
gecmis olsun, bu son randevun mu? implant tedavisi birkac randevu oluyor sanirim degil miGünaydın, bugün yine beslenme işim çok zor gibi görünmekte. İmplant çivileri yüzünden ağzımı kuş kadar açabiliyorum. Aradan birşeyler atmayı deneyip bir geviş getireceğim ama bakalım olacak mı? Yoksa yine pipetle süte ve suya talim edeceğim.
yarin sr randevum, gidip bir sorucam bakalim ama eminim paracetamol verip gondericekCanım menün güzel canım bir doktora git aksatma canım ne ağrısı bu acaba bu kadar
not aldim, deneyecegim tesekkurler. benim esim de sevmez, aksine ben bayilirimCanım eşlim ve oğlum yemiyor yemeğini kereviz yedireyim diye yapıyorum benkuru soğan, kereviz, havuç, patatesi rendeliyorum içine karabiber, tuz, sarımsak tozu, biraz zerdeçal , 2 yumurta , 2-3 kaşık tambuğday unu ekleyip karıştırıp az yağda pişiriyorum canım
gecmis olsun, bu son randevun mu? implant tedavisi birkac randevu oluyor sanirim degil mi
en azindan sana zorunlu diyet
Çok geçmiş olsun. Benimde implant yaptırmam lazım çok korkuyorum yaa
annem de yaptiriyor, biliyorum o yuzden sordum :) onun da 6-7 tane galiba, cok uzun surec, allah kolaylik versin.canım ya ne son randevusu keşke öyle olsa . sol taraf arkalar altlı üstlü kazıları yapıldı önce,sonrasında kalasları yerleştirdi ve dikildi.sonraki aşama 8 gün kaldı dikişler alınacak 3 ay bekledikten sonra üzerine inşaatı çıkacak. ha birde sağ taraf sadece kazı çalışması yapıldı. 10 gün içinde kalasları yerleştirir diye tahmin ediyorum.
sağol canım valla anneciğinede geçmiş olsun tez zamanda ikimizde cillop dişlerimize kavuşalımannem de yaptiriyor, biliyorum o yuzden sordum :) onun da 6-7 tane galiba, cok uzun surec, allah kolaylik versin.
en azindan acimadigindan bahsetmissin ama tabii kisa surede bitse de normal hayatina biran once donsen.
gecmis olsun
menun gayet guzel olmus cnaim, afiyet oolsun8 Ocak Çarşamba
sabah : melemen bir dilim tam Bugday ekmeği şekersiz çay
öğle : dört kaşık nar şekersiz çay
akşam : altı adet yaprak sarması , az yoğurt , brokoli
Ara : nescafe
su : 2 litre
spor : 2000 adım ve 1 saat ev işi
Yawrukush Melegimkorusun stitch
oyy kuzum benim cook gecmis olsun. Acil sifalar yavrularina ve isimlerine de bayiildimm :*Slm kizlar nasilsiniz ? Sizi unutugumu sanmayin once deniz hastalandi , simdi iyi sukur , lisa simdi hasta 39-40 derece atesimiz var ve ilac icmeyi red ediyor, bu hastaliklar yakamizi birakmiyor , hepinizi opuyorum insallah kimse arti gelmez bu hafta
selam canimGünaydın kizlar
selam canim, off sabah yine baktim kendime aynada almisim yaa kilo bakalim yarina ne kadar almisim onu gorecegimGunaydin kizlar, guzel bir gun olsun hepimize
bugun menulere cok dikkat edelim, yarin hepimiz guzel eksi gorelim insallah
canim masallah ne guzel yemekler yiyorsun. Off ya benim de aksamlari normal yemek lazim genelde gecistiriyorum. Oglenleri isyerindeyim asagida restauranlar var alip yiyorum ama aksam genelde gecistiriyorum veya kizima yapiyoruz baze corba veya kofte onu yiyorum8 ocak menum
sabah 2 haslanmis yumurta, kucuk bir dilim tb ekmek, yarim biber, biraz peynir, 8 zeytin, ceyrek avokado, cay
ara sutlu nescafe
oglen bir tabak kurufasulye
ara sutlu nescafe, cay
aksam bir tabak ezogelin corbasi, bir tabak soganli yumurta
su yine cok yok maalesef
spor da yok, bacaklarimin agrisi gecmedi hala
@angelnesss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?