Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

oyy canim ya gecmis olsun. Ama iyi tarafindan bak ne guzel kilo vereceksin
Ben hasta olunca yiyememistim ve sonrasinda tartiya cikinca cook mutlu olmustum

guzel menu canim, bu hafat biraz spor da yapabilseydin bence yarin kilon eksi bile cikabilirdi. ama bu hafta guzel gittin, ben cok arti cikacagini sanmam
selam canim, off sabah yine baktim kendime aynada almisim yaa kilo bakalim yarina ne kadar almisim onu gorecegim
ben de dun aksam tartildim, sabitim
aslinda dikkat ettim bu hafta ama sporsuzluk sanirim, bi de hala siskinligim gitmedi, bir kere daha boyle olmustu, 1 gunde -1 olmustu, lutfen yine oyle olsun moral olsun
yaa canim, aslinda gecistirince daha az yiyor insan ama ben kizim icin yapiyorum yemek. kizimdan once bu kadar duzenli yemeklerimiz yoktu :)
ama genelde pratik ve hizli yemekler yaparim ben de 10-15dk'da hazirlayip 20-30dk'da pisecek yemekler. o yuzden cogu zaman hayal gucum ile yemek yapiyorum evde ne malzeme varsa, neyseki esim yemek secmiyor, kizim da ogrendi herseyi yiyor

Süpersin

Teşekkür ederim canm. Cokta kötü beslenmem aslında. Benim iştahım açık galiba

duzenli yemek cok daha iyi saglikli bence cok iyi yapiyorsunc anim. benim de hic degilse haftada 3-4 gun yemek yapma hedefim var bu sene. Gecistirmede ne kadar ne yedigimi anlamiyorum bazen
bugun yuzmeye gidiyorum, tatilden mi anlamadim bu hafta bir tembellik var ustumde. Bugun de yuzme dersi var yoksa yine gitmeyeyim derdim hava yagmurlu soguuuk

Takildiginda bana yaz, ben sana pratik yemek tarifi veririm

Kizlar, listemizi hatirlayalim, herkese bol eksiler yarin Yawrukush Kozmogirl17

*** 4. Takım 656. Etap ***

haeshin (64.5///%)
DeryaOnDiet (66.5///%) Gecen hafta bildrimde bulunmadigi icin yuzdesi 2'ye bolundu
Melegimkorusun (64.0///%)
stitch (67.4///%)
ciseak77 (78.5///%)
nnurc (70.4///%)
angelnesss (76.4///%)
AppLesma (80.7///%)
Esperenza006 (78.3///%)
mifihafa (76.7///%)

4. Takım ortalaması:

***Citir mi Citirlar 656. Etap***

fyzanur (63.0///%) 655. etapta saglik sebebiyle 63.0kg ile izne ayrildi
AKovser (67.0///%) 652. etapta, bildirimsiz 67.0kg ile izne ayrildi.
hega8286 (61.8///%) 600. etapta hastalik sebebiyle 63.2kg ile izne ayrilan uye 22.10.19’da geri dondu, hedef:59
tomrs (60.9///%) 613. etaptan 55kg ile mezun uye geri dondu
allymcbeal (56.6///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 31.10.19, baslangic kilosu:59.0, hedef:51
Elizan-seyma (69.0///%) 510. Etapta 64kg ile izne ayrilan uye geri dondu 17.11.19, hedef 60
Huzurvermeyolunda (74.4///%) 650. etapta 74.4kg ile bildirimsiz izne ayrildi.
Gonulmeyvesi (68.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57
Birikizmeselesi (92///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 03.01.20, baslangic kilosu:92, hedef:60
Birniyetmeselesi (78.7///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 03.01.20 , baslangic kilosu78.7, hedef:60
Ceyda76 (73.6///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 08.01.20 , baslangic kilosu73.6, hedef:63

Merhaba hanımlar Bugün pek giremedim kusura bakmayın dışarda isim vardı
Menüm
Sabah 1100
2 haşlanmış yumurta marul 5 zeytin az peynir
Çay
Ara dışarı çıkmadan önce
1 avuç kabak çekirdeği kavrulmamış
Saat
1630
1 elma.3 ksk yoğurt yarın dilim tb ekmek
1845
1 tabak ıspanak yemeği bol yoğurtlu
Şu 2 litre
6000 adim
Belki lesie yapabilirim gece

Sahur 05.30
2 haslama yumurta peynir zeytin domates iki ince dilim ekmek cay su
İftar 18.10
1 buyuk kase tarhana corbasi 1 tabak kereviz tavuklu 3 dolu kasik bulgur pilavi 2 adet lahana sarma 3 kasik yogurtlu kereviz salatasi 1 lt su su ana kadar
Egzersiz 30dk tempolu yuruyus
Yawrukush Kozmogirl17 stitch AppLesma Melegimkorusun

Selamlar kizlar dun ugrayamadim oyle kosturmali gecti ki..
Nasilsiniz, gecmis cok birikmis, okumaliyim...
selam canim, isteyim hala. Bugun gec basladim ama birazdan isten cikip yuzme dersine gidecegim ve 1 saat yuzme insallah yarina faydasi olur.
Sen nasilsin canim? Annecigin nasil?

guzel menu
guzel menu canim, allah kabul etsin

Menun guzel esim yarin bol eksili olur insallahinsallahh

Afiyet olsun canım çok güzel ben dikkat ediyor olmasaydım baya gömerdim o mücverleden senin tarifinide yazdım evde az bir parça kereviz var yarın unutmazsam kanun baharatı alayım deneyeyim bende saol canım
Off çok geçmiş olsun canım yalnız kobaylarına da üzüldüm benim iki tane dişim çekilde üst iki yandan ama dişlerimin araları açılmaya başladı estetik durmuyor bende iyi dişçi bulup gitmek istiyorum subatta Türkiye’ye gelicem ordan dönünce dişçi bulmam lazım korkunun faydası yok
Çok güzel menü olmuş canım
Selamlar kizlar dun ugrayamadim oyle kosturmali gecti ki..
Nasilsiniz, gecmis cok birikmis, okumaliyim...
Slm canım iyiyiz sen nasılsın
Güzel menü canım yarın çok güzel bir eksi gelecek inş
Güzel menü canım yatana kadar da biraz iç su ama saat 22 dan sonra su çok içmeyelim de malum yarın tartı günü artı ödem olup kötü etkilemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…