Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi aksamlar hanımlar bugün hiç giremedim gruba saatlerdir temizlik yapıyorum
Çok yoruldum kollarım ağrımaya başladı
Bugunki menüm
Sabah 1130
Pırasalı peynirli omlet yanına yarim dilim tb ekmek roka
Saat 1300
1 avuç karışık çerez
Saat 1700 de
1 sb taze sıkılmış greyfurt suyu
1830
1 kase şehriye çorbası
Yoğurtlu kereviz salatası
3 kaşık makarna
4 saat temizlik(bu yorgunluğa rağmen lesiyi de yapicam insallah)
Lesie 3 mil
Şu 2 litre

Güzel menü olmuş canım

Kaptanım sırtım duzeldi kizlarda iyi hastalıklardan kurtulduk sukur

Yawrukush sukur simdi biraz daha iyi canim , birimiz iyilesiyo bir digerimiz hasta oluyo , insallah bu son olur (Amin) , kilom58 halen kilo almadim bakalim kizlar neyapacaklar yarin ,herkes iyidir umarim sizde
Inşallah iyilerlesiniz hemen.bu son hastalıklarınız olsun

Kizlar listemizi paylastim, ortalamamiz 0.333 bu hafta ceza almayacagiz ama guzel bir derecede gelmeyecek.
Dolayisiyla onceden aldigimiz cezamizi sildiremeyecegiz.
Haftaya yine cezamizi sildirmek icin dereceye girmeye cabalamamiz gerek.
Bu hafta hepiniz cok guzel kilolar vermissiniz ,haftaya daha iyi oluruz.
Simdi kahvaltiyi hazirlayip, cocuklari okula birakip, oradan dizim icin rontgen cektirip, kucuk bir sebze meyve alisverisinin ardindan eve gelecegim.
Yine cok yogun bir gun beni bekliyor, oyuzden alintilarimi gec yazabilecegim affiniza siginarak.
Es yarismamizin sonucunu da aksam bildirecegim, bakalim hangi es grubumuz tatliyi kazandi :)
Menulerinizi yazmayi unutmayin!
Eger motivasyon icin odul ogunu (yeni gelen arkadaslarim icin aciklayayim; cuma tartisindan sonra 1 ogun caninizin istedigi seyleri yiyerek, kendinizi motive edebilirsiniz isterseniz.Yapmak zorunda degilsiniz fakat boyle bir imkaniniz var.) yiyecekseniz bu aksam ve yarin yiyip, pazar gununden itibaren yeni yaris haftamiza bomba gibi hazirlanmaliyiz.
Hepinizi simdilik opuyorum, gec vakitte gelecegim insallah.

Kızlar bir düzeltme 88 değil 93.1 kiloyum şimdi attım fotoğrafını buraya buna ben bile şoke oldum. Ama kendime söz hedef kiloma ineceğim 65e yani
Ponki12 hoş geldin
Grubumuz cok iyi motive eder seni istediğin kiloya inersin insallah
kilo bildirimi
geçen hafta 76,7
bu hafta 75,5
fark 1,2
yüzde % 1,5

AppLesma Yawrukush Kozmogirl17 stitch
Tebrikler canim bu hafta biz birinci olamasakta tartıda iyi eksi geldi ikimize Huzurvermeyolunda ve Birikizmeselesi yıktı ortalığı geçti
Kizlar ben hamileyim galiba
5 gün günüm geçti kilomda eksilmede olmuyor .şişkinlik de var gibi
Ay canim yarin sabah ilk idrarinla test yap belki +çıkar

Erken kalkıp eczaneden alırsam olabilir. Bakalım

Kizlar bu hafta 7. olduk malesef ama ekstra ceza almiyoruz neyseki.
DeryaOnDiet canim bu hafta yarismanin sonuncusu sen oldun bireyselde.En gec persembe gunune Kadar (firsatin varsa hemen yaz lutfen, unutmayalim) Ben nerede hata yaptim ve saglikli yemek tarifleri konularina yazman gerekiyor.
Neden sonuncu oldugunu ,Ben nerede hata yaptim konusunda, bir saglikli yemek tarifinide saglikli tarifler konusuna canim.
Eger bunlari yapmazsan takimimiz ceza alir!
Suan disaridayim eve gidince sayfalarin linklerinide paylasirim..

Bugün ne yedim

Sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + 1 dilim beyaz peynir
Öğlen : yeşillik salatası
Akşam : 1 parça ızgara tavuk ve salata
Su : 2 lt
2 kupa cafe au lait (bırakmam lazım) yatana kadar 3'te olabilir.
Menüm harika olmuş canım tam bir diyet menüsü 3ana öğün yapabilmen de güzel Au lait nedir latte mi bende neskafe latte mocha çok seviyorum ama bir pakette Yani 17gr da 72kalori varmış

Menüm harika olmuş canım tam bir diyet menüsü 3ana öğün yapabilmen de güzel Au lait nedir latte mi bende neskafe latte mocha çok seviyorum ama bir pakette Yani 17gr da 72kalori varmış

bildiğimiz sütlü nescafenin ecnebice adı.bende uzun yıllar sonra kitap okurken bu da ne ola ki dedim, aaa bir baktım bizim sütlü nescafe. hatam havalı görünsün diye öyle yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…