vücudun kas yapmıştır o kadar endişe etme yada su tutmuştur.bunlar olağan şeyler.bugün ödem söktürücü bişeyler iç yada ye bakalım yarında aynı olursa kas ağırlığını ölç benceAma neden se arti ciktim bugun moralim kacti yuruyus bile yaptim anlamadim.
tatlı dışında aslında güzel beslenmişsin14 ocak menum
sabah 1.5 haslanmis yumurta, 1 dilim ekmek, biraz peynir ve domates
ara cay, sutlu nescafe
oglen disarda egitimdeydim, protein hotbox diye birsey bulup aldim. icinde ispanak, salata, guacamole, shredded beef, salsa ve rende beynir vardi
ara latte, bir dilim cheesecake
aksam misafir vardi ve yemek yoktu, disardan soyledik maalesef. bir hamburger sossuz, yanina salata
sonra turk kahvesi
oglenki kacamaktan dolayi aksam yemeyecektim ama misafir olunca olmadi
su pek icemedim
spor da yok maalesef
mifihafa
hergun leslie miiii! SupersinMelegimkorusun sevgili eşim bu haftada cok dikkat ediyorum kaçamak yapmıyorum hergün lesie yapıyorum cuma insallah 76 yi görürüm ve biz birinci oluruz ⚘⚘⚘
Akşam olmamış canım14 ocak menum
sabah 1.5 haslanmis yumurta, 1 dilim ekmek, biraz peynir ve domates
ara cay, sutlu nescafe
oglen disarda egitimdeydim, protein hotbox diye birsey bulup aldim. icinde ispanak, salata, guacamole, shredded beef, salsa ve rende beynir vardi
ara latte, bir dilim cheesecake
aksam misafir vardi ve yemek yoktu, disardan soyledik maalesef. bir hamburger sossuz, yanina salata
sonra turk kahvesi
oglenki kacamaktan dolayi aksam yemeyecektim ama misafir olunca olmadi
su pek icemedim
spor da yok maalesef
mifihafa
tesekkurlertatlı dışında aslında güzel beslenmişsin
haklisin canim, bugunu hafif gecirecegim ve aksam leslie de yapmaya calisacagim. cok yogun bu aralar, bir de ustune dizlerim hala cok kotu. ama yinede hayat hep boyle, kontrolu elimizde tutmak bizim elimizde degil miAkşam olmamış canımhafta içi olduğu için tartı yaklaştığın için dedim ama bugün lütfen fazla su iç bu akşam sebze ye hazırlayacak zamanın yoksa çorba ve salata ile geçiştir canım bir de yeşil çay içersen İnan Cuma’ya o eksi gider canım
Canim dn azindan fitken hamile kaldinCanmmmmm çok teşekkür ederim.biraz fit ama ben hamilelikte alıyorum malesef.rabbim sana da verir inşaallah canm.isteyen herkese versin. Kimsenin kucağını boş birkmasin rabbim Belki vakti vardr.
Canim benim saglikli olun mutlu olun hersey girer duzene. Insan herzaman ogrenii kendini gelistirmelidir. Kursu cook guzel dudunmussun. Kayinvalidenlerin yardimi da cok olur. Hem buyuk aile neseli olur ne guzel. Ne kursuna basladin canim?Kizlar hepinize iyi aksamlar kazaydi mazaydi derken pazartesi duzene giricem diye bekliyordum ama malesef oturmamisti pazartesi kursa baskadim esim evde bebege bakiyor ben buyukleri hazirlayip okullarina biraktiktan snra 8.30 daki dersime yetisiyorum hava karaik oldugu icin cocuklar uyanamiyor giydir hazirla cik derken stresli ve kendi acimdan duzensiz geciyor persembe gunu uc ayligina kayinvalidem kayinpederim geliyir memleketten eskiye nazarwn daha duzenli olur yemeklerim malum evde buyuk oluncs yemegin salatan full oluyo bakalim hayatimizin yeni donemine girdik ins alisiriz bu duzene de dualarinizi beklerim z
Canm teşekkür ederim çok sağol.insallah. sağlıklı olsun da verimrim sonrasında ins. İki hamileliğimde de verdim. HayırlısıCanim dn azindan fitken hamile kaldinhem herkes ikinci hamilelikte daha az kilo alindigjni soyluyor. Dmzirirken hepsi gider zaten. Tek saglikla kucagina al da bebisini ❤
Bu dönemde uyku düzeninde bozukluk oldu mu? Beni çok etkiliyor uykusuzluk. Şu dün yaptığım chia tohumlu puding harika. Şişkinliği azalttı bende. Dene istersensiskinlikten patlicam, karnim cok sis ve rahatsiz ediyor ama nedense aklim daha da birseyler yememi oneriyor sanki iyi gelicek diye. ne odem yapti acaba, acaba ne zaman gecer. 2 haftadir boyleyim offf
yok, hatta guzel bile uyudum. regl oldum, yorgunluk var ustumde, bikac gundur cok bile uyuyorum bence (normalden erken yatiyorum)Bu dönemde uyku düzeninde bozukluk oldu mu? Beni çok etkiliyor uykusuzluk. Şu dün yaptığım chia tohumlu puding harika. Şişkinliği azalttı bende. Dene istersen
canim domuz gribi salgini varmis TR'de. aman dikkat et, ertelemeden bir doktora gorun.Kızlar çok hastayım kafamu kadıramıyorum ateşim yüksek baş ağrım geçmiyor bütün eklem yerelriö ağrıyor parmaklarım bileaşırı derecede üşüme var
Bugün pek bişey yiyemedim eşim bi şeyşer hazırloyor şimdi 7 den sonraya kaldığım için çok üzgünüm ama ağrı kwsici içicem ondan sebep
Ve bugün tartıldım
Pazartesi 68.350
Bugün 67.900 gram
Fark 450 gram
Eşim nazar değdiKızlar çok hastayım kafamu kadıramıyorum ateşim yüksek baş ağrım geçmiyor bütün eklem yerelriö ağrıyor parmaklarım bileaşırı derecede üşüme var
Bugün pek bişey yiyemedim eşim bi şeyşer hazırloyor şimdi 7 den sonraya kaldığım için çok üzgünüm ama ağrı kwsici içicem ondan sebep
Ve bugün tartıldım
Pazartesi 68.350
Bugün 67.900 gram
Fark 450 gram
guzel olmus menun canimİyi aksamlar
Menum sabah ilik su
1.5 yumurta yagda 4 zeytin peynir 3 ince dilim ekmek roka maydanoz limonlu cay
Ara az kabak tatlisi
Ogle 1 kase kereviz yemegi
Ara turk kahvesi
Aksam 1 kasik pilav 1 kasik pirasa kavurmasi yumurta li 2 parca pancar sirkeli 2 lokma ekmek kereviz salatasi yogurtlu 3 kasik
Su 3 lt spor bel egzersizi
stitch Yawrukush Kozmogirl17
Süper menüİyi akşamlar kızlar A allymcbeal
Sabah: 5 adet zeytin, 1 dilim ekmek, peynir çoook az, zahter ve çok az zeytinyağı, 1 bardak çay
Öğle: tavuk kavurma, 1 kase yoğurt
Ara öğün: elma, 2 mandalina, Elmalı soda
Akşam: az kabak yemeği, az salata, 1 bardak ayran
10 dakika eliptik
Yarım saat ev işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?