Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yine çok dirayetli beslenmişsin canım ya bayılıyorum azmine.hele geçmeyen krokant çok güldüm.evren sana kıyak geçiyor.

zeytin beş olsaydı daha iyi olurdu bence... öğlen bişey yemedin mi? keşke az bişey yemiş olsaydın.

14 ocak 2020 bugün ne yedim ?
sabah : 2 haşlanmış yumurta + peynir standart yani
öğle : süzme yoğurt + karnıbahar haşlama
akşam : 1 kase ezo gelin çorbası + 1 dilim tam buğday ekmeği + 1 chialı puding
su : 1650 ml bugün az oldu ama gece devam ediyor.
spor : tüm gün geniş ev temizliği ( bitmedi devam ediyorum) daha çok iş var.

Gonulmeyvesi Yawrukush

Valla eşim gerçekten bugün iyi yemişim ama şu iki gün telafi edicem, Cuma’ya kadar kendimi aç bırakıyım da aklım başıma gelsin

zeytin beş olsaydı daha iyi olurdu bence... öğlen bişey yemedin mi? keşke az bişey yemiş olsaydın.
Öğle yemeği için vakit olmuyo acıkmıyorım daha erken uyanırsam yiyebilirim belki ,yeşil zeytini kendimi tutmasam daha da yerdim azaltmaya çalışcam

İyi akşamlar

Sabah: peynir, 14 zeytin, haşlanmış yumurta, ayva reçeli, 1 dilim ekmek
Öğle: bulgur pilavı, yoğurt

akşam: 2 biftek, bulgur pilavı, salata, yoğurt

su: 3 litre

Ana öğün dışı:
rezene sabah-akşam birer bardak
3 havuç
Bi tabak marul
İki avuç çiğ badem
Bir yeşil elma

yine çok dirayetli beslenmişsin canım ya bayılıyorum azmine.hele geçmeyen krokant çok güldüm.evren sana kıyak geçiyor.

Hiç sorma yaa resmen istedik vermediler
Mümkün değil alamadık

İnşallah bu dirayetim devam eder 67 66 vee 65 sonra 64 63 veee 62 bir buçuk yıl önce 60 ı görmüştüm en sonn hadi yine yenideeenn yapabilirim bencee

Bu hafta birinciliği biz kapalım sevgili eşim

İnsan bir şeyi yiyince diyor ki keşke yemeseydim
Ama o an yemeyince sonra diyor ki iyiki de yememişim

İnşallah biz hep İYİKİ deriiizz

Hoş geldin selin

Ayağım iyi sukur spor yaparken pek görmüyorum hareketleri yavaş yapıyorum

Güzel bir gün olmuş eşim bu hafta da güzel bir eksi gelecek inş

Canım kolajen i nasil alıyorsun suya katılıp ilgilenler var onlardan mi benim parmağım kırıldı kendimi yorunca tabanından itibaren ayağım ağrımaya başlıyor

Akşam biraz fazla olmuş canım yarın hafif beslenirsen telafi edersin
Akşam ara öğün fazla olmuş canım 3-4 kestane 1 dilim ekmek maalesef
Güzel menü canım
Sabahki zeytin fazla geldi gözüme canım onun dışında iyi su da çok iyi

Selam kizlar nasilsiniz biz dsha yeni yeni iyi olmaya basladik buyuk oglum gunlerdir atesli domuz gribi salgini var cok agir gecirdik bizde simdi cok sukur daha iyiyiz ama henuz istahimiz ve nesemiz geri gelmedi sizler nasilsiniz
Iyi olmanıza sevindim bi kaç güne kadar enerjiniz eskisine döner insallah
Kızlar 84.0 kg olmuşum süperrrr çok mutluyum. 91.7 kg ile başlamıştım 1ocak ta ve şuan 14günde 6,7kg gitmiş
9Eki Görüntüle 2576464

Yawrukush Kozmogirl17 @DeryaOnDiet stitch

Kıskanılacak kadar kilo vermişsin masallahhhh
Ooooo eşim mükemmelsin de su avaladoyu ben sevenedım ya
Evet canim bende sevemedim ama kızım bayılıyor

Bravo sana hayatım ifadene hayran kaldım
Geçen bende markete uğradım karnım gurulduyor cok acıkmıştım alisverisi yaptim ciktim hiç bişey yemeden eve döndüm

Maşallah senin menünde çok güzel olmuş eşim
Bu saatte ne temizliği böylee

Bravo sana hayatım ifadene hayran kaldım
Geçen bende markete uğradım karnım gurulduyor cok acıkmıştım alisverisi yaptim ciktim hiç bişey yemeden eve döndüm

Çok teşekkür ederim canım
O an çok zor geliyor ama sonradan iyi ki diyoruz değil mi ?

Yani tartıda ki o eksiyi görmek daha lezzetli gelmeye başladı artık
Bide etrafımdakilerde farketmeye başladı
Oo süzülmüşsün
Zsyıfladın mı sen falan
Böyle cümleler çok hoşuma gidiyor tabii doğal olarak
Hep duymayı ümit ediyorum

Yaaa bende 58'i gördüm 2015'te. Sonra ipi kaçırdım yakalyamadım. Ama burada beraber bu işi başaracağumıza inanıyorum.
Birincilik zaten bizim ama senin sayende olacak ben versem versem bir kilo veririm gibi geliyor (menopozla hayat yavaş) ama ekstra spor yapıyorum sırf yüzünü kara çıkarmamak için. (bisiklet spor rutinimde yok)

Evet canim yılbaşında bikac bişey yiyince ve üstüne regli olunca yerimde saydım o an karar verdim
Tarti da eksiyi gormek muhtesem hissettiriyor
Aynen devam canim motivasyonumuzu düşürmek yok öncelikli hedef 72 sonraki hedef 68

Canım kolajen i nasil alıyorsun suya katılıp ilgilenler var onlardan mi benim parmağım kırıldı kendimi yorunca tabanından itibaren ayağım ağrımaya başlıyor
çok araştırdım ben suda çözünenlerin daha etkili olduğuna karar verdim. O yüzden ben toz olanı aldım. Çevremde kapsülde kullananlar var bunun kadar etkili değil canım
Maşallah senin menünde çok güzel olmuş eşim
Bu saatte ne temizliği böylee
Bu saatte olsa iyi öğleden beri ve daha bitmedi çiçek topraklarına varana kadar en ufak detayları bile elden geçireceğim için zor biter. Sömestr yaklaştı büyük kızım üniversiteden gelecek biraz huzur bulsun dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…