Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugunku menum
10:00- 2 haslanmis yumurta, yarim avokado, bolca marul, 1 dilim ekmek.
Ara: 1 fincan az sutlu kahve
16:00- 2 kucuk haslanmis patates, 8 tane sulu kofte , 1 kocaman tabak salata (icine 1 tatli kasigi zeytin yagi), 1 bardak ayran
18:30- 1 kase yulaf, yarim muz

su: 2 litre
Spor: 30 dakika hafif tempolu kosu yurune karisik
50 squat
50 mekik

Yawrukush Kozmogirl17 stitch Birikizmeselesi

Menun cok guzel canim. Senin de spora baslaman lazim. Hic degilse gunluk 15-20 dakika yerinde yuruyud de olsa yapabilsen super olur

Canim hastaliklara tempoya ragmen menun kotu degil. Cook gecmis olsun. Jmarim kisa surede yavrularinin gozu iyilesir.

Cumaya guzel bir eksi geliyor desene. Masallah canim cok guzel menun

Spor da menu de harika. Uyumadan en az yarim saat once icme canim su. Ben hic kalkmam gece tuvalete kalksam cok sinirlenirdim o kesin anliyorum seni

siskinlikten patlicam, karnim cok sis ve rahatsiz ediyor ama nedense aklim daha da birseyler yememi oneriyor sanki iyi gelicek diye. ne odem yapti acaba, acaba ne zaman gecer. 2 haftadir boyleyim offf
Siskinlik kotu olmus canim. Ben eger karbonhidrati szaltirsam taze meyve/sebze sislinlik yapiyor. Aa bir de lahana. Sen bugun kapusta yemistin degil mi?

Cokk gecmis olsun canim. Acil sifalar

Gayet guzel canim menun. Afiyet olsun

Kızlar ben regl oldum bu sebepten kilomu ölçemiyorum ve ayın 20sinde engelli heyetim var. Yani canım sıkkın biraz

Canim uzme kendini, misafirlerin geldiginde de duzen kurarsin , saglikli yemeklerden yersin, tatlilardan kacinirsin.
Oglus nasil oldu Huzurcum?

Cok sevindim krokanlari satmamalarina :)))
Hain kaptan :)))

Menu guzel olmus selincim, henuz egzersiz yapmiyorsun degil mi bebisin cok kucuk, egzersizden muaf tutari seni:)

Canimmmm
Nasil gecti sinavlar?
Bebisimiz, sen iyisin insallah..
Bizler , kendi adima ben biraktigin gibiyim kosturmacayla geciyor gunler ama cok sukur halimize :)

Bacagin nasil oldu Senemim, misafirlerle ve oglen menun bozulmus.
Bcagin iyilesirse egzersiz eklersin cok daha rahat gider kilolar..

Gecmis olsun Deryacim neyi var kuzunun?

siskinlikten patlicam, karnim cok sis ve rahatsiz ediyor ama nedense aklim daha da birseyler yememi oneriyor sanki iyi gelicek diye. ne odem yapti acaba, acaba ne zaman gecer. 2 haftadir boyleyim offf
Neden siskinlik oldu acaba?
Daha iyi misin bugun?
Siskinlik problemin devam ediyor mu canim?

Hay Allah canim esinden mi bulasti sana acaba, atesin gecti mi acaba?
Haber ver bize durumundan...
Acil sifalar gulum..

Dunden beri alintilari cevaplamaya calisiyorum anca bitti selam herkese nasilsinix
Nasil oldunuz Ozlemim, Koray nasil oldu?

Canim cok uzuldum ogluna, onada ilac basladiniz mi?
Ailecek acil sifalar kuzum...

Kızlar ben regl oldum bu sebepten kilomu ölçemiyorum ve ayın 20sinde engelli heyetim var. Yani canım sıkkın biraz
Neden tartilamadin canim?
Regli oldugun icin mi tartilmak istemiyorsun?
Henuz listede olmadigin icin sorun degil, tartilana kadar bekleriz..

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

SALI VE CARSAMBA GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet
Stitch10DKY MUAF
Elizan-seyma
Ceyda76
Selinn-34 MUAF
Birikizmeselesi
AppLesma
Ponki12
allymcbeal
Birniyetmeselesi15DK Y
mifihafa
angelnesss
Gonulmeyvesi
Huzurvermeyolunda
nnurc
Melegimkorusun
Huzurvermeyolunda , Monica_ , @Ponki12 kizlar sizlerinde menulerini bekliyorum.

Gunaydin guzel arkadaslarim 2 gundur takima yeterince ugrayamadim affiniza siginiyorum.
Bu haftamiz tum ailenin doktor kontrolleriyle geciyor..
Hasta tum arkadaslarima ve evlatlarina acil sifalar diliyorum.
Tarti icin son gunumuz, bugun menu ve egzersizlerimize cok dikkat edelim, cuma gunude tarti hepimizin yuzunu guldursun insallah...

Tarti oncesi kilolarimizi hatirlayalim.

*** 4. Takım 657. Etap ***

haeshin (64.3///%)
DeryaOnDiet (68.5///%)
Melegimkorusun (63.8///%)
stitch (67.0///%)
ciseak77 (78.0///%) izne ayrilmak istiyor
nnurc (70.1///%)
angelnesss (76.4///%)
AppLesma (78.8///%)
Esperenza006 (78.3///%) gecen hafta bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi 2ye bolundu
mifihafa (75.5///%)

4. Takım ortalaması:%

***Citir mi Citirlar 657. Etap***

fyzanur (63.7///%) 655. etapta saglik sebebiyle 63.0kg ile izne ayrildi
allymcbeal (56.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 31.10.19, baslangic kilosu:59.0, hedef:51
Elizan-seyma (68.4///%) 510. Etapta 64kg ile izne ayrilan uye geri dondu 17.11.19, hedef 60
Huzurvermeyolunda (74.4///%) 650. etapta 74.4kg ile bildirimsiz izne ayrildi.
Gonulmeyvesi (69.3///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57
Birikizmeselesi (84.9///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 03.01.20, baslangic kilosu:92, hedef:60
Birniyetmeselesi (77.4///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 03.01.20 , baslangic kilosu:78.7, hedef:60
Ceyda76 (72.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 08.01.20 , baslangic kilosu:73.6, hedef:63
Ponki12 (93.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 10.01.20 , baslangic kilosu:93.1, hedef:65
Selinn-34 (///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 13.03,20, baslangic kilosu: ? , hedef:59

Geçmiş olsun canım menün güzel canım akşam baya hafif geçirmişsin leblebi sıkıntı olmaz canım su da iyi

Canimm daha iyiyiz cok sukur bugun ilaclsri kesiyoruz hayirlisiyla ama cok durgun kuxum beni cook uzuyor bu durum

Günaydın kızlar nasılsınız ? Benim hastane işlerim uzadı gitti,işini eksik yapan insanlar yüzünden . dünde atandığım kurum aradı 3 şubata kadar evrakları getirip başlamanız gerek diye . başka şehirde takıldım kaldım ,gidemiyorum. Pazartesi sonuç göstermeye gideceğim inşaallah ameliyat demez . mr sonucunda bağırsak fıtığı yazıyor nolacak bilmiyorum.üst üste geldi her şey . tren biletlerim de yandı. Bana dua edin lütfen

Yaaa çok geçmiş olsun canım bi an önce halledersin inş allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…