Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sagol canim. Grip oldu

Cook gecmis olsun canim.

Allah sifa versin isleriniz kolaylikla yoluna girsin insallah.

Dunden beri alintilari cevaplamaya calisiyorum anca bitti selam herkese nasilsinix
hosgeldin canimmmm
daha iyiymissiniz, cok sevindim
biz de iyiyiz, anlamadigim bir yogunluk oldu bu sira, dizim de eklenince sporlar aksadi ama duzenli hergun yapmak istiyorum aslinda, vazgecmedim de bir turlu istedigim hedefi yakalayamadim. ama dedigin gibi dizin kullanilmadigi mekik vs hareketlerle idare edicem artik bir sure.
kizim iyi, tuvalet egitimine basladik ama cok yavas, eskiden evde kullanirdi simdi nedense birakti tamamen, ama kreste kullaniyormus. bakalim ne zaman birakicaz bezleri :)

bence guzel menun canim, bir avuc leblebide bence hic sakinca yok

Menun cok guzel canim. Senin de spora baslaman lazim. Hic degilse gunluk 15-20 dakika yerinde yuruyud de olsa yapabilsen super olur
haklisin canim, ama kac gundur is cikisi arkadasimiz geliyor, bu aksam da baska biri gelicek, o yuzden de gidip spor yapamiyorum aslinda

gecmis olsun canim, olumlu dusun olumlu mesaj ver evrene, hepsi birer birer cozulur
kolay gelsin

Fedakar anne çook kolay gelsin

Yaa canım eşim çok tatlısın benimde çok hızlı depil kilo verişim
İnşallah birinci oluruz
Dün 67.9 u gördüm inşallah yarında görürüm

İnşallah başarıcaz ben gün içinde arada bir zayıflıyorum çok zayıf olucam diyorum kendi kendime

canim domuz gribi salgini varmis TR'de. aman dikkat et, ertelemeden bir doktora gorun.
Gecmis olsun

Evet canım duydum bende korktum açıkçası
Ama ateşim düştü dün gece bende bol bol yattım nerdeyse hiç.kalkmadım başımın ağrısı geçmiyor bi türlü
Çok sağol canım

Canım evet bozmadım iyi gidiyor çok şükür
Dün 67 yi gördüm çok mutlu oldum baya zaman oldu görmeyeli

Ahh ah evet önce eşim şimdi de ben hastalandım eşime kan tahlili yapılmadı direk serum taktılar ama bekirtilere bakınca infuelenza gibiydi seruma ateş düşürücüye antibiyotiğe rağmen ateşi düşmemişti

Benimde dün çok ateşim çıktı gece iyi oldum ama çok şükür

Sizede çook geçmiş olsun canım

Büyük ihtimal eşimden geçti
Ateşim onun kadar uzun sürmedi ama başım ve gözlerim çok ağrıyor sanki gözlerim yrnden fırlayacak gibi
bugün daha iyiyim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…