Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugun kontrolumuz vardi dr jyiler dedi pazara kadar havalarina devammis insallah daha iyi olucax

Canim ates onemli kontrol altinda tutmak lazim ben en son ilik suya soktum cocugumu da anca indi atesi evet her yer yapmiyor test direk ilacini veriyorlar.

Bezden kurtulmak buyuk kolaylik canim koray birakti rahatim simdilik ama yaza yeniden baslicaz bez birakma islemine kutay a bu sefer

Canmmmmm çok teşekkür ederim.biraz fit ama ben hamilelikte alıyorum malesef.rabbim sana da verir inşaallah canm.isteyen herkese versin. Kimsenin kucağını boş birkmasin rabbim Belki vakti vardr.
Ooo 3.cocugun mu olucak nasil cesaret ettin ben korkuyorum yanlislikla hamile kalirsam diye valla kac yasindalar seninkiler

Sende mi hastalandin gecmis olsun canim

Ooyy canim hersey ustustte gelmis tuhhh insallah islerin rastgitsin kuzum benim

Ah canımm çok geçmiş olsun halsizlik çok kötü dün başımı kaldıramıyordum her yer berbat durumdaydı
Bugün zar zor banyoyu dezenfekte ettim
Bi makine çamaşır yıkandı asılacak
Mutfak toplandı çok şükür orası dağınk olunca sortımda ayrı bi yük oluyor
Bide çorba yapabildim bi tabak içtim ama midem bulanıyor içim almıyor

Seni çok iyi anlıyorum bol bol dinlen sevgili eşim çook geçmiş olsun

Sende mi hastalandin gecmis olsun canim

sağolasın salı bir salladı sanki sonra geçti.ama dün gece hapşurukla beraber nüksetti.ama geçer hemen diye umud ediyorum.
hayalim dinlenmek,gerçekte olansa kızı göz doktoruna götür,sonra kursa götür tekrar git al.
hayır birde aile bireyleri insanın işini kolaylaştırmalı değil mi? yok öyle arkadaş eşim bugün arabayı alıp gitmiş birde onun stresi. şimdi bu halimle mutfaktaki geniş temizliği bitirip sonra kızımı kurstan alıp üstüne birde banyo wc temizliğini halletmeliyim ki kedilerimin psikolojisi bozulmasın.

Gecmis olsun tekrardan insallah cok kotu olmadan atlatirsin gerci insanin okadar yogunlukta hasta olmaya bile vakti olmax ya neyse

İyi aksamlar
Sabah
2dilim ekmek 2 kasik kuymak yagda yumurta 4 zeytin roka maydanoz nane domates cay
Ara yedil cay 2 kasik yogurtlu kereviz salatasi
Ogle
1 kase Kereviz yemegi 3 kasik pilav kereviz yaprsgi salatasi
Sade kahve 1 parca ekmekle 1 kofte
Aksam
istavrit salata daha birazdan yiyecegim
Su 3 lt oldu yatana kadar devam bel egzersizi

Sevgili eşim sende benim gibi lahmacun sevenlerdensin sanırım
Evet evet kesinlikle cok severim sevgili esim bebislerin hastane islerinden dolayi giremedim iki gundur ama bu aksam telafi edecegim
Nasil gidiyor diyet? Benim cok ufak kacamagim oldu bugun
uc gundur menumu yazamiyorum kizlar uyuyunca yazacagim

Selamlar kizlar nasilsiniz?
Tarti oncesi son gunumuz nasil geciyor?
2 saat sonra Dr kontrolum var yine.
Diz x-ray sonuclarim,Kan sonuclarim bakalim ne durumda.
Birde bikac kontrol daha yapilacak.
Yine kosturmali bir gun Beni bekler
Insallah guzel sonuclarla gelirsin canim

Aynen öyle canım çok geçmiş olsun vede kolay gelsin
Anneler hasta olmasın

İki gündür hastalıktan dolayı düzenim bozuldu iştahım hiç yok saatler birbirine girdi

Dünkü menüm

Sabah
1 yumurta hepsini yiyemedim
1 2 çatal peynir

Akşam
2 3 y.k pırasa
2 3 y.k yoğurt

Saat yediden sonra bişey yemiyorum normalde ama dün eşim çok zorladı hiç.bişey yemedin diye

9 gibi meyve yedirdi portakal elma

Dünkü menü böyleydi CEYDOS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…