- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Anladim canimevet ama kapuska oncesi de vardi siskinlik. ben regl olucam diye dusundum ama suan oldum hala gitmedi
Bugun kontrolumuz vardi dr jyiler dedi pazara kadar havalarina devammis insallah daha iyi olucaxCanim uzme kendini, misafirlerin geldiginde de duzen kurarsin , saglikli yemeklerden yersin, tatlilardan kacinirsin.
Oglus nasil oldu Huzurcum?
Cok sevindim krokanlari satmamalarina :)))
Hain kaptan :)))
Menu guzel olmus selincim, henuz egzersiz yapmiyorsun degil mi bebisin cok kucuk, egzersizden muaf tutari seni:)
Canimmmm
Nasil gecti sinavlar?
Bebisimiz, sen iyisin insallah..
Bizler , kendi adima ben biraktigin gibiyim kosturmacayla geciyor gunler ama cok sukur halimize :)
Bacagin nasil oldu Senemim, misafirlerle ve oglen menun bozulmus.
Bcagin iyilesirse egzersiz eklersin cok daha rahat gider kilolar..
Gecmis olsun Deryacim neyi var kuzunun?
Neden siskinlik oldu acaba?
Daha iyi misin bugun?
Siskinlik problemin devam ediyor mu canim?
Hay Allah canim esinden mi bulasti sana acaba, atesin gecti mi acaba?
Haber ver bize durumundan...
Acil sifalar gulum..
Nasil oldunuz Ozlemim, Koray nasil oldu?
Canim cok uzuldum ogluna, onada ilac basladiniz mi?
Ailecek acil sifalar kuzum...
Neden tartilamadin canim?
Regli oldugun icin mi tartilmak istemiyorsun?
Henuz listede olmadigin icin sorun degil, tartilana kadar bekleriz..
Canim ates onemli kontrol altinda tutmak lazim ben en son ilik suya soktum cocugumu da anca indi atesi evet her yer yapmiyor test direk ilacini veriyorlar.Canım evet bozmadım iyi gidiyor çok şükür
Dün 67 yi gördüm çok mutlu oldum baya zaman oldu görmeyeli
Ahh ah evet önce eşim şimdi de ben hastalandım eşime kan tahlili yapılmadı direk serum taktılar ama bekirtilere bakınca infuelenza gibiydi seruma ateş düşürücüye antibiyotiğe rağmen ateşi düşmemişti
Benimde dün çok ateşim çıktı gece iyi oldum ama çok şükür
Sizede çook geçmiş olsun canım
Bezden kurtulmak buyuk kolaylik canim koray birakti rahatim simdilik ama yaza yeniden baslicaz bez birakma islemine kutay a bu seferhosgeldin canimmmm
daha iyiymissiniz, cok sevindim
biz de iyiyiz, anlamadigim bir yogunluk oldu bu sira, dizim de eklenince sporlar aksadi ama duzenli hergun yapmak istiyorum aslinda, vazgecmedim de bir turlu istedigim hedefi yakalayamadim. ama dedigin gibi dizin kullanilmadigi mekik vs hareketlerle idare edicem artik bir sure.
kizim iyi, tuvalet egitimine basladik ama cok yavas, eskiden evde kullanirdi simdi nedense birakti tamamen, ama kreste kullaniyormus. bakalim ne zaman birakicaz bezleri :)
Cok sukurSonunda bitirebilmissiniz. Evet kekle olan savasi kazandim
Ooo 3.cocugun mu olucak nasil cesaret ettin ben korkuyorum yanlislikla hamile kalirsam diye valla kac yasindalar seninkilerCanmmmmm çok teşekkür ederim.biraz fit ama ben hamilelikte alıyorum malesef.rabbim sana da verir inşaallah canm.isteyen herkese versin. Kimsenin kucağını boş birkmasin rabbim Belki vakti vardr.
Sende mi hastalandin gecmis olsun canimGünün cici hastası benim Eşimden bulaştıGonulmeyvesi berbat bişey hasta olmak hapşuruyorum ve halsizim ama işler yığınla ne yapıcam bilmiyorum. içimden bişey yemekte gelmiyor.hoş gelse pişirme derdi var.
Ooyy canim hersey ustustte gelmis tuhhh insallah islerin rastgitsin kuzum benimGünaydın kızlar nasılsınız ? Benim hastane işlerim uzadı gitti,işini eksik yapan insanlar yüzünden . dünde atandığım kurum aradı 3 şubata kadar evrakları getirip başlamanız gerek diye . başka şehirde takıldım kaldım ,gidemiyorum. Pazartesi sonuç göstermeye gideceğim inşaallah ameliyat demez . mr sonucunda bağırsak fıtığı yazıyor nolacak bilmiyorum.üst üste geldi her şey . tren biletlerim de yandı. Bana dua edin lütfen
Günün cici hastası benim Eşimden bulaştıGonulmeyvesi berbat bişey hasta olmak hapşuruyorum ve halsizim ama işler yığınla ne yapıcam bilmiyorum. içimden bişey yemekte gelmiyor.hoş gelse pişirme derdi var.
Sende mi hastalandin gecmis olsun canim
hayalim dinlenmek,gerçekte olansa kızı göz doktoruna götür,sonra kursa götür tekrar git al.Ah canımm çok geçmiş olsun halsizlik çok kötü dün başımı kaldıramıyordum her yer berbat durumdaydı
Bugün zar zor banyoyu dezenfekte ettim
Bi makine çamaşır yıkandı asılacak
Mutfak toplandı çok şükür orası dağınk olunca sortımda ayrı bi yük oluyor
Bide çorba yapabildim bi tabak içtim ama midem bulanıyor içim almıyor
Seni çok iyi anlıyorum bol bol dinlen sevgili eşim çook geçmiş olsun
Gecmis olsun tekrardan insallah cok kotu olmadan atlatirsin gerci insanin okadar yogunlukta hasta olmaya bile vakti olmax ya neysesağolasın salı bir salladı sanki sonra geçti.ama dün gece hapşurukla beraber nüksetti.ama geçer hemen diye umud ediyorum.
hayalim dinlenmek,gerçekte olansa kızı göz doktoruna götür,sonra kursa götür tekrar git al.
hayır birde aile bireyleri insanın işini kolaylaştırmalı değil mi? yok öyle arkadaş eşim bugün arabayı alıp gitmiş birde onun stresi. şimdi bu halimle mutfaktaki geniş temizliği bitirip sonra kızımı kurstan alıp üstüne birde banyo wc temizliğini halletmeliyim ki kedilerimin psikolojisi bozulmasın.
Öyle ama ne yapalım yaşlanıyorum valla. 6 yaşında ve 2yas 3 ayllik canmOoo 3.cocugun mu olucak nasil cesaret ettin ben korkuyorum yanlislikla hamile kalirsam diye valla kac yasindalar seninkiler
Evet evet kesinlikle cok severimSevgili eşim sende benim gibi lahmacun sevenlerdensin sanırım
Benimkiler cok kucukler ondan sanirim korkuyorum biri nisanda 3 yasina giricek biride 14 aylık dahaÖyle ama ne yapalım yaşlanıyorum valla. 6 yaşında ve 2yas 3 ayllik canm
Insallah guzel sonuclarla gelirsin canimSelamlar kizlar nasilsiniz?
Tarti oncesi son gunumuz nasil geciyor?
2 saat sonra Dr kontrolum var yine.
Diz x-ray sonuclarim,Kan sonuclarim bakalim ne durumda.
Birde bikac kontrol daha yapilacak.
Yine kosturmali bir gun Beni bekler
sağolasın salı bir salladı sanki sonra geçti.ama dün gece hapşurukla beraber nüksetti.ama geçer hemen diye umud ediyorum.
hayalim dinlenmek,gerçekte olansa kızı göz doktoruna götür,sonra kursa götür tekrar git al.
hayır birde aile bireyleri insanın işini kolaylaştırmalı değil mi? yok öyle arkadaş eşim bugün arabayı alıp gitmiş birde onun stresi. şimdi bu halimle mutfaktaki geniş temizliği bitirip sonra kızımı kurstan alıp üstüne birde banyo wc temizliğini halletmeliyim ki kedilerimin psikolojisi bozulmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?