Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

4. TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER PAYLAŞIMDA BULUNMALIDIR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN EN AZ 3 KİŞİ OLMAK KOŞULUYLA KIRICI OLMAMAK ÜZERE BİRBİRİNİN YEDİKLERİNİ VE YAPTIĞI SPORU YORUMLAMASI GEREKMEKTEDİR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CARSAMBA VE CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
7)PERŞEMBE AKSAMINDAN LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
8)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
9)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
10)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 7.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
11)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
12)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
13)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR DİSKALİFİYE EDİLECEKTİR.MAZERETSİZ 3 GÜN PAYLASIMDA BULUNMAYAN 3 GÜN MENÜLERE YORUM YAPMAYAN MAZERETSİZ 3 CUMA G KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAYAN DİSKALİFİYE EDİLECEKTİR.
14)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIRr.

ton balıklı yoğurt soslu salata yedim ama doymadım ayrıca işden gelince üzerimi değiştirirken tartıya bi cıktım ağlıcaktımm nerdeyseee :84::84::84::84:

şuıan yaptığım brşey yok canım çok düzensizim hatta 63 tüm 64 olmşm

ay cnaım üzüme ya vericeksin yine bozma moralini sakınn inş en kısa zamanda inceksin yine 63e sonra gelsin 60 ve 5liler

ton balıklı yoğurt soslu salata yedim ama doymadım ayrıca işden gelince üzerimi değiştirirken tartıya bi cıktım ağlıcaktımm nerdeyseee :84::84::84::84:

meyvem sen artık gün içindede mi tartılıyorsun ya neden kendine eziyet ediyorsun ki sen tatlım gerçek ağırlığın değil o biliyorsun...sabah tekrar tartıl wcye çıktıktan sonra canım..bundan sonra da gün içinde tartılma bak motivasyonun düşecek ama...:96:

ayyy fatmam ben aksamlarıda hep tartılıyorum ama genelde maksimum 1 kilo fazla olurdum bu aksam gördüğüm karsısında ağlıcaktım cok moralim bozuldu zaten bu aksam sporda yapmıca..

bu arada kız sen montide herkese yorum yapıon yaa herkesle konuson ne güsell
ama bu aksam beni cok güldürdün lara ya yoğurt yemeyi unutma demişsin
o kim bilionmu

hosgeldin canim nasilsin..

kizlar moralim cok bozuk

japonyadaki bulutlar bizim bu tarafa geliyomus bi kac gün icindede yagmur bekleniyo,umarim radyasyonlu degillerdir,yarin gidip biraz alisveris yapicam bi kac karton süt alicam en cokda süte bulasiyomus eger bulutlar radyasyonluysalar yagmurla birlikte topraga karisicakmyagmur yagdiktan sonra ölcüm yapilacak ve belli olacak ama cok tedirginim ne yapacagimi hic bilmiyorum

ayyy yasomm bolca süt ve sebze al dondurucuya atarsın sebzeleri sütleride en uzun ömürlüsünden al nolur ne olmazz..
zaten bu radyasyon tüm dünyayı etkilicek .. allahım hepimizi korusun..

ayyy yasomm bolca süt ve sebze al dondurucuya atarsın sebzeleri sütleride en uzun ömürlüsünden al nolur ne olmazz..
zaten bu radyasyon tüm dünyayı etkilicek .. allahım hepimizi korusun..

amin canim süt alicamda sebzeye cok yerim yok buzlukda ya buzlugum kücük artik bende hazir dondurucudaki sebzelerden alirim üretim tarihlerine bakarak

evet canim sizde dikkatli olun allah yardimcimiz olsun,sonumuz geliyo galiba

SELam kızlar butun gecmısı okudum amma cok konusmussunuz ben arazıden cok gec geldım kızlar dırek pılatese gıttım geldım ıste bu saat oldu sımdı rapor yazmaya baslıycam cok cok ısım var yarın gorusruruz sekerlerımm

selamlar kızlar
çok ama çok yorgunum
cumartesi misafilerim var çalışınca işler böyle akşamlara kalıyor
geçmişi okuyayım dedim ama yetişemedim
geri kalıyorum hızınızı kesmek istemiyorum kızlar
beni listeden en azından bir süreliğine ayırmanı isticem meyve
kilo vermeye diyetime spora devam edicem hedefim 65
ama hergün buraya girip yazamıyorum
aklım hep burada kalıyor huzursuz oluyorum paylaşım yapamadığım için

bugunku menumm

sabah : bır buyuk dılım tam bugday ekmegını ıkıye bolup örgu peynırlı yagsız tost yedım

ara : yarım yesıl elma

öglen : yarım porsıyon doner (yıne pısmemıs yıne pısmemıss:84::84::84:) 1 tane ınce lavas,1 bardak ayran

ara : saat 4 te 1 tane sımıt

aksam : 6 tane kucuk boy cılek ,yarım ayva

2 lıtre su , 1 tane yesılcay ,1 saat pılates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…