ay gizemcim merhaba canım nasılsın...üzülme tatlım yaw vericez hepbirlikte
merhaba. iyiyim cnm sen nasılsın ...
vericez tabi inşallah..
bende iyiyim tatlım sağol...evet tabiiki vericez varmı özel yaptığın bir eşy şu anda yoksa kalorisayımına devammmı
şuıan yaptığım brşey yok canım çok düzensizim hatta 63 tüm 64 olmşm
ton balıklı yoğurt soslu salata yedim ama doymadım ayrıca işden gelince üzerimi değiştirirken tartıya bi cıktım ağlıcaktımm nerdeyseee :84::84::84::84:
ceeeeeeeeeeeeeeeeeee:)
hosgeldin canim nasilsin..
kizlar moralim cok bozuk
japonyadaki bulutlar bizim bu tarafa geliyomus bi kac gün icindede yagmur bekleniyo,umarim radyasyonlu degillerdir,yarin gidip biraz alisveris yapicam bi kac karton süt alicam en cokda süte bulasiyomus eger bulutlar radyasyonluysalar yagmurla birlikte topraga karisicakmyagmur yagdiktan sonra ölcüm yapilacak ve belli olacak ama cok tedirginim ne yapacagimi hic bilmiyorum
ayyy yasomm bolca süt ve sebze al dondurucuya atarsın sebzeleri sütleride en uzun ömürlüsünden al nolur ne olmazz..
zaten bu radyasyon tüm dünyayı etkilicek .. allahım hepimizi korusun..
kimler gelmiş kimler gelmiş...
canım hemşomm hoşgeldinnn
hoşbulduuk tatlılar:) ben anca topladım kendimi çok şükür.şidi 19 mayısı bekliyorum tekrar deneme için:) Allah herkesin yüzüne baksın.sonumuzu hayır etsin inşallah
kimler gelmiş kimler gelmiş...
canım hemşomm hoşgeldinnn
amin canim ins,hakkinda hayirlisi ins,dönücekmisin aramiza
bilmiyorumki,ama dönersem sonuncu oluruz:) az biras toparliiim az daha silkeleyim kiloları belki öyle:)
bilmiyorumki,ama dönersem sonuncu oluruz:) az biras toparliiim az daha silkeleyim kiloları belki öyle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?