selamlar kızlar
çok ama çok yorgunum
cumartesi misafilerim var çalışınca işler böyle akşamlara kalıyor
geçmişi okuyayım dedim ama yetişemedim
geri kalıyorum hızınızı kesmek istemiyorum kızlar
beni listeden en azından bir süreliğine ayırmanı isticem meyve
kilo vermeye diyetime spora devam edicem hedefim 65
ama hergün buraya girip yazamıyorum
aklım hep burada kalıyor huzursuz oluyorum paylaşım yapamadığım için
bugunku menumm
sabah : bır buyuk dılım tam bugday ekmegını ıkıye bolup örgu peynırlı yagsız tost yedım
ara : yarım yesıl elma
öglen : yarım porsıyon doner (yıne pısmemıs yıne pısmemıss:84::84::84:) 1 tane ınce lavas,1 bardak ayran
ara : saat 4 te 1 tane sımıt
aksam : 6 tane kucuk boy cılek ,yarım ayva
2 lıtre su , 1 tane yesılcay ,1 saat pılates
kolay gelsin canım..
tamam sen bilirsin tatlım bu hafta bildirim yapıcakmısın direk ayırayımmı.
senin için nasıl kolay olursa öyle yapayım canım
minnosum öğlenki tavuk dürüm olmamıs canım.. eğer onun yerine baska bişi yeseydin süper olucakmıs..
canım bu cuma kilo bildirebilirsen liste toplamına eklerim öyle ayırırım bildiremezsen direk ayırırım cuma günü gelebilmene göre ayarlayalım bu durumu.
ne tavugu meyvem oglen yarım porsıyon et doner yedım yanı yarısını bıle yıyemedım 3 catal yedım herhalde cunku pısmemıstı ee karnım ac kaldı oyuzden ınce bır lavas yedım ayrsanla cok sınırlendım ıkı gundur nıye boyle yemekler rastlıyor dıye:84::84:
ben bu hafta reglim zaten
fazla çıkarım sen şimdiden çıkar beni canım
ne kadar paylaşım yapamasam da hepinizi seviyorum özlicem siziii
umarım hayal ettiğiniz kilolara en kısa sürede ulaşırsınız
ben bu hafta reglim zaten
fazla çıkarım sen şimdiden çıkar beni canım
ne kadar paylaşım yapamasam da hepinizi seviyorum özlicem siziii
Umarım hayal ettiğiniz kilolara en kısa sürede ulaşırsınız
ayyy minnosum kusuruma bakmaa.. Benim aklım bi dünyaa okuduğumu bile yanlıs anlıom..
Ac kalmıssın tüm gün..
tamam canım sen nasıl istersen..
Bizde seni seviyoruzzUğra arada
ac kaldıgım ıcın meyvem saat 4 te bır tane sımıt yedım zaten eve gelıp uzerımı degıstım pılatese gıttım . Eve geldıgımde saat 8 dı ee o saattede yemek yıycek halım yok 5 tane cılek yarım ayva yedım ama doymadım sankı bırazdan 1 tane yesıl elma yemeyı dusunuyorum cok olmaz demı meyvemm yemıyımmı yoksa
yee minnosum ac kalma sonra sabaha sekerin cok fazla düşer....
Ben salatamla doymadım ve kocaman 1 portakalla sarı elma yedim bi tane
ama ben doymuyorumm :84::84::84:
ayy sen aynı benım gıbıdın meyvem bende salatayle meyveyle doymam kıı karbonhıdrat ıster hep vucudum hooofff neyse aklıma kotu kotu seyler gelmeden elmamı yıyeyım ben
ayy ben o yufkaları oyle pısmedende yıyorumkı nerden aklıma soktun yaff neysem haıdı ben cıkıyorum zevcan yesıl elma yıycem bıtane bugunu kapatıcam bu cuma eksıye dusmem lazımm coookk calısmam lazımayy minnosummm..
Canım nasıl nasıl karbonhidrat istiyor bir bilsen annemi aradım gündüz bana kek yap gönder dedim aslında bozlukda var ama tazecik cevizli istedi canım..
Nys annem yaptı keki ama ben kendimi kandırıyorum yarın sabah kekim elimde olucak fakat ben içinden 5 dilim alıcam kalan 17 dilimi sağlık merkezindekiler dağıtıcam o 5 dilimide buzluğa atıcam ne mümkün kesin yerdim
allahdan babm cok yorgunum otogara gidemem demişde kek göndermicek bende gelince yaparız anne dedimm..
Sen bilirmisin bilmiyorum minnosum bzide kuru yufka yaparlar ramazanda börek yapmak için ayy evde nlardanda var cok güzel oluyor böreği aklımdan neer neler geciyor ama dayanıyorumm
ayy minnosummm..
Canım nasıl nasıl karbonhidrat istiyor bir bilsen annemi aradım gündüz bana kek yap gönder dedim aslında bozlukda var ama tazecik cevizli istedi canım..
Nys annem yaptı keki ama ben kendimi kandırıyorum yarın sabah kekim elimde olucak fakat ben içinden 5 dilim alıcam kalan 17 dilimi sağlık merkezindekiler dağıtıcam o 5 dilimide buzluğa atıcam ne mümkün kesin yerdim
allahdan babm cok yorgunum otogara gidemem demişde kek göndermicek bende gelince yaparız anne dedimm..
Sen bilirmisin bilmiyorum minnosum bzide kuru yufka yaparlar ramazanda börek yapmak için ayy evde nlardanda var cok güzel oluyor böreği aklımdan neer neler geciyor ama dayanıyorumm
Meyveeeeeeeeeeee sana dıyorum cabukk mutfaktann cıkkk sakın ha o yufkaları elleme tvnın basına otur bak suluman gıdıyor hadıı ondan sonra da hemen gozunu kapat uyu yemek yemek yok bu saatten sonra
yok canım yok yemem asla merak etme 1 kilo meyve yerim yinede yemem..
ben elmamı yıyorum sekerım aferım sende yeme sakın tamam mı hadı ıyı gceler sekerler
ton balıklı yoğurt soslu salata yedim ama doymadım ayrıca işden gelince üzerimi değiştirirken tartıya bi cıktım ağlıcaktımm nerdeyseee :84::84::84::84:
ceeeeeeeeeeeeeeeeeee:)
hoşbulduuk tatlılar:) ben anca topladım kendimi çok şükür.şidi 19 mayısı bekliyorum tekrar deneme için:) Allah herkesin yüzüne baksın.sonumuzu hayır etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?