günaydın kızlarr...
haftaya cumaya kadar takımdan izin istiyorumm...
günaydın kızlar.gün içerisinde tekrar gelemeyebilirim.müsaiit olursam ancak öle.beni 2-3 nisana kadar idare edebilirmisin meyveciğim.sınavıma az kaldı ve ben yolun yarısındayım daha.bundan sonra günde 3 ünite çalışmayı hedefliyorum.sabah öğle akşam en az 1 er çalışacagım.hap gibi yutucam onlarınete çok gelemeyebilirim.hele kk ya geldinmi çıkamıyorum ben ya
dün yediklerim
sabah kepek ekmeğine peynirli tost
ara 1 avuç leblebi üzüm
öğlen domates çorbası kış türlüsü(kabak patates ve havuçtan oluşuyordu.havuçlarından yemedim pişince cel değeri artıyor diye) 1 dilim ekmek
ara 1 portakal
akşam salata 1 dilim kepek ekmeği
ara kocaman bardak yeşil çay
ara taze sıkılmıs portakal suyu
dün akşam iş çıkışı yürüdüm akşam salata yedim ve yeşil çayı arttırdım ama 300 gr da oynama yok.neden artı çıkıyorum nedennnnn :44::44::44:
günaydın kızlarr...
haftaya cumaya kadar takımdan izin istiyorumm...
menün güzel canım afiyet olsun günlük menünü bildirdiğin sürece idare ederiz tatlımm
inş güzel gecicek sınavın sen calıs canım.
bu mümkün değil tatlımm..
ki çözümde değil .
takımdan en az 2 haftalık ayırabiliyoruz yoksa ayıramıyoruzz..
üzülme bende anı durumdayımm zaten bu hafta sonuncuyuzz. önümüze bakalım haftaya 1 olmak için calısalımm..
doymak bilmiyorum, sinir stres topu oldum.... on günde on kg aldım. şu an 69.9'üm((
iki hafta izin alayım o halde, toparlanıp dönerim. takımı da zor durumda bırakmam.
doymak bilmiyorum, sinir stres topu oldum.... on günde on kg aldım. şu an 69.9'üm((
iki hafta izin alayım o halde, toparlanıp dönerim. takımı da zor durumda bırakmam.
meyvemmm okadarr ekmek yemeseydın de bıtane yumurta haslasaydınya tatlımm ben hergun saat 11 de hatta bazen 11.30 da ara ogunumu yapıyorumkı oglen cok fazla yemıyım dıye cokta ıyı oluyor sende yap tatlımbu arada ben doymak bilmiyorummm ..
sabah 5 dilim denge ligyt yedim ama hala kesmedi düşünün halimi..
öğlen ve aksam proteine yüklenicem.. belki o keser biraz.. yanımdada elma getirdim öğleden önce acıkırsam die ayyyy ara yapmayı sevmeyen ben öğlene kadar 3 öğün yemeyi düşünüyorum
kızlar biberiye yağını gördüm dün formda inceltiyormus deneyen varmı aranızda..bacaklarıma ve popişime yapmak istiyorum 4 cm incelseler yeter
benim memurumun eşi denedi netten spariş verip 2 kutuda fazla almıştı olan parasına oldu milim incelmedi boş ver sen onları spor yap tatlım
hadi yaaaa....
bende kk daki yorumları görünce seviinmiştim en azından 2 cm de olsa incelir diyordum...
nys artık spora devammm
menün güzel canım afiyet olsun günlük menünü bildirdiğin sürece idare ederiz tatlımm
inş güzel gecicek sınavın sen calıs canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?