Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menün güzel canım afiyet olsun günlük menünü bildirdiğin sürece idare ederiz tatlımm
inş güzel gecicek sınavın sen calıs canım.

günaydın kızlarr...

haftaya cumaya kadar takımdan izin istiyorumm...

bu mümkün değil tatlımm..
ki çözümde değil .

takımdan en az 2 haftalık ayırabiliyoruz yoksa ayıramıyoruzz..

üzülme bende anı durumdayımm zaten bu hafta sonuncuyuzz. önümüze bakalım haftaya 1 olmak için calısalımm..

guanydın kızlar ben dun aksam yesıl elmamı yedıkten sonra cok pısmanlık duydum saat 10 yemeseydım dıye oyuzden 25 dk yavas tempoda yurudum hanı hıc yuruycek mecalım yoktu ama yınede yuruyus olsun dedım sudoku dergımı aldım hem cozdum hem yurudum 25 dk cok az ama yedıgım elmayı erıtmısımdır galıba neyse yaa ne oluyor sıze kızlar herkes cumadan kacmak ıcın ızınlere baslıyorr

yaa kızlar olan oldu nıye kendımızı bu kadar kasıyoruz kı tamam bu hafta artılardayızz sonuncuyuz falan dıyoruz ama onumuzdekı hafta bu artıları verıcegız ustunede fazladan kılo verıcegızz ozaman haftaya bırıncılıgımız kesın bu saatten sonra yapabılıcegımız tek sey bır dahakı cuma ıcın cok calısmakk lutfenn herseyın ıyı tarafından bakın kızlar

bu arada ben doymak bilmiyorummm ..

sabah 5 dilim denge ligyt yedim ama hala kesmedi düşünün halimi..

öğlen ve aksam proteine yüklenicem.. belki o keser biraz.. yanımdada elma getirdim öğleden önce acıkırsam die ayyyy ara yapmayı sevmeyen ben öğlene kadar 3 öğün yemeyi düşünüyorum

doymak bilmiyorum, sinir stres topu oldum.... on günde on kg aldım. şu an 69.9'üm ((

iki hafta izin alayım o halde, toparlanıp dönerim. takımı da zor durumda bırakmam.

doymak bilmiyorum, sinir stres topu oldum.... on günde on kg aldım. şu an 69.9'üm ((

iki hafta izin alayım o halde, toparlanıp dönerim. takımı da zor durumda bırakmam.

günaydın arkadaşlar

kesinlikle olmaz tatlım bir yere gidemezsin takımı nasıl böyle bırakırsın sana yakışıyormu bu davranış şekli ben seni hep güçlü biliyorum hatırlarsan bende bir ara ümitsizliğe düşmüştüm takım benim yüzümden zorda kalmasın diye ayrılmayı düşünüyordum ama ilk tepkiyi sen koymuştun canım biz bir ekibiz nasıl aldıysak o şeklde vereceğiz

kilo alıyorum die takımdan kacılmaz sakin ol bi bakalımm..
bende senle aynı durumdayım ve o nefret ettiğim 6 yi görücem

meyvemmm okadarr ekmek yemeseydın de bıtane yumurta haslasaydınya tatlımm ben hergun saat 11 de hatta bazen 11.30 da ara ogunumu yapıyorumkı oglen cok fazla yemıyım dıye cokta ıyı oluyor sende yap tatlım

hypatıam bız bır takımız versende alsanda burda olmalısınkı bırbırımızı motıve edelım dıye demı tatlım

kızlar moralim sıfır hatta dahada kötü son günlerde ağlıcak gibiyim her an ben bu kötü halimle takımdaysam sizdende biraz özveri bekliyorum ..
kilo alıyorum die kimse bi yeri gidemez .. bu konu burda kapanmıstır. tekrarı teklif bile edilemez..

herkes kendine gelsin lütfen 25 martta listeleri ben hazırlıcam ve ozaman listede 1. biz olucak bunu aklınıza kazıyın...

Son düzenleme:
arkadaşlar yeme arzusu bende de çok fazla inanın kendime hakim olma o kadar zorki anlatamam akşam aniden yemeğe misafirim geldi dolapta mantı vardı onu yaptım ben sadece çorba ve salata yedim herkes mantı tatlı yerken kendimle yatana kadar mücadele ettim yememek için mutfağa bile girmek istemedim mantının başına geçeceğim diye ama direndim sadece sosunu özel yapmıştım 2 çatal onun dadına baktım oda masada değil dolaba kaldırırken diyeceğim biz zoru başarmaya çalışıyoruz lütfen pes etmeyin zayıfamak için burdayız her kilo aldığımızda kaçarsak başaramayız

arkadaşlar sizleri bilmem ama ben zayıflayacağım. çok kararlıyım öyle yada böyle olacak. ben hiç bir işimi yarım bırakmadım pes etmedim. hep kendimce zor olan şeyleri başardım herkesin helal olsun ben olsam asla yapamazdım dediği şeyleri yaptım. kolayı herkes başarır önemli olan zoru başarmaktır. zayıf aciz insanlar pes edip kolay yolu seçerler. bizim takım çok güçlü ben o yüzden sevdim hepinizi. şu an herkes olumsuz düşünüyor kötü etkileniyor. diğer takımlara mahcupmu olalım hadi kendimize çeki düzen verelim bugün yeniden doğrulup ayağa kalkalım. hepimiz çok zekiyiz bize neyin zarar verdiğini nefsimizin bizle nasıl dalga geçtiğini biliyoruz nefsimize bu fırsatı vermeyelim. sizlere güveniyorum ve sizleri çok seviyorum hadi arkadaşlar başaracağız hepimiz zayıf ve sağlıklı insanlar olacağız.

kızlar biberiye yağını gördüm dün formda inceltiyormus deneyen varmı aranızda..bacaklarıma ve popişime yapmak istiyorum 4 cm incelseler yeter

kızlar biberiye yağını gördüm dün formda inceltiyormus deneyen varmı aranızda..bacaklarıma ve popişime yapmak istiyorum 4 cm incelseler yeter

benim memurumun eşi denedi netten spariş verip 2 kutuda fazla almıştı olan parasına oldu milim incelmedi boş ver sen onları spor yap tatlım

hadi yaaaa....
bende kk daki yorumları görünce seviinmiştim en azından 2 cm de olsa incelir diyordum...

nys artık spora devammm

bunlar işe yarasa bile geçici çözüm oluyor canım bende spor yapmadan ve istediğim yiyeceği istediğim kadar yiyerek zayıflama çareleri aradım bu yolda ciddi sayılabilecek paralar harcadım hatta birinde hastanelik bile oldum 5 kilo verdiğim bile oldu bu ilaçları yada jelleri yada tozları kullandığımda ama fazlasıyla geri aldım bırakır bırakmaz 10 kilo aldım mesala. lütfen böyle şeylere inanmayın. az yiyelim bol spor yapıp bol su içelim hem sağlıklı olalım hemde zayıf yaşayalım

menün güzel canım afiyet olsun günlük menünü bildirdiğin sürece idare ederiz tatlımm
inş güzel gecicek sınavın sen calıs canım.

tamam canım teşekkürler benim içinde dua edin ne olur..bu yıl derslerim çok zor ve çalışıyorum.her boş vakitte ders çalışıyorum kocamın yüzünü bile zor görüyorum inşallah güzel geçer sınavlar bu kadar emeğe

canım insan uzaklaşınca daha beter kilo alıyor.daha kötü oluyor benimde öyle bir dönemim oldu.uzaklaştım daha çok kilo alıp döndüm.uzaklaşmak çözüm değil

selam kızlar nolmus bu takıma geçmişi cok okuyamadım ama herkeste bi hüsran karamsarlık tamam bende kilo aldım 73e inmiştim 76 oldum ama buraya gelip tekrar başlamak istedim herkes pes etmiş durumda yapmayın ben sizin sayenizde verdim unutmayın toparlanın yaz geliyo zevcancım tekrar girebilirmiyim takıma.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…