Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoşgeldin canım gelebilirsin tabi hemen bu hafta alalım seni listeyee

günaydin kizlar,

takim dökülüyo resmen,arkadaslar yapmayin lütfen ya ben sizden güc almak icin girdim takima,benim nefsim pamuk ipligine bagli yeniden dagilmak istemiyorum,toparlanalim lütfen..

ben bu sabah gayet mutlu uyandim ama bu aksam spor yapacagim icin yarin fazla cikabilirim..

menüm

sabah
1 greyfurt suyu

kahvalti
1 dilim ekmek,kk peynir,salatalik,domates

ögle
1 dilim ekmek
1 kase yogurt

aksam
kiymali kabak,salata

aralarda havuc

yok canim 1 haftayi tamamliycam ama 2.haftayi yapmayabilirim cok zorladi cünkü cok ac kaliyorum ama tabiki diyete devam sadece bu listeyi birakabilirim

ac bıraktığı kesin yasom..
diyete devam tabikii

ayy yasom nette papatya kürü die bişi buldum suna dumankayanın tarifiymiş deneemmi onu ne dersin kalca eritiyormus her sabah ac karna bi bardak içilicekmiş
şu sıra cok hassasım midem böyle seyler kaldıracak gibi değil ama 1-2 hafat sonra denemek istiyorum..

nasil biseyki canim papatyami kaynatcaz ama nerden bulcam ben bide ac karnina bilemiyorum valla

canlarım burdayım yazdıklarınızı okuyorum ama yarın sabah gıresuna gıdıcegım ıcın yarına ızın aldım ve bugun tonla evrak cıkarmam gerekıyor kımseler dıyetını bozmasın bakımmm . kaptann hepımızı dover yoksaaa arada yıne gelırım öpüldünüzz

kızlar sanırım regl dönemi ve kullandığım antibiyotikler yüzünden... ben doymuyorum. rejim falan da yapamıyorum. buraya yazdığım menüler yalan oluyor yani.

iştede verdiğim raporların hepsi yanlış çıkıyor bir haftadır, alıp başımı kaçmak istiyorummmmm.........

bana izin verin, kusura bakmayın...

günaydın kızlarr

hypatia birincimizdin 2 hafta üst üste yakışmıyo bu hal sanaa hadi toparlan lütfenn...gitmek de ne demek..!!

meyvecim ilaçlardan dolayı artıdasın sende haftaya toparlıcaz inşş..

canım ama boyle yaparak kendı psıkolojını bozuyorsun bende regl donemım gelınce onume ne gelırse yerım ama sonra hemen kendıme gelırım sen burayıda bırakınca kendını ıyıcene koyverırsın dıye korkuyorum tatlım bız senın bızımle motıve olup olumlu dusunup bu karayaglardan kurtulmanı ıstıyoruzz

ne diyeyimmm ki..
tamam istediğin gibi olsunnnn ..

aa kızlar noluyo bize böyle yaa, ben bu takımı hiç böyle görmedim

birimizin motivasyonu nası hepimizi etkiliyosa, bu moral bozukluğu da hepimizi etkilemiş bakıyorum

bahar geldi, güneş sıcacık ısıtıyo, hadi bakalım bi silkinip kendimize gelelim artık :82::82::82:

yıllardır pastaları, börekleri yerken hiç pes etmedik ne şimdi bu öyle

günaydın nidahcımm... evet ilacdan dolayı oluyor inş haftaya birden inicek..

kızlar hypatiaya daha fazla ısrar etmicem sonucda ısrar ettikce kendini dahada strese sokucak bi süre kafasını toparlasın .. dönmek isticektir zaten ..

canım hypatiam istediğin zaman dönersin biraz kendine gel toparlan bomba gibi aramızda oll

pazar günü ablamla konusuyorduk telefonda kilolardan bahsettik.kilosunu hiç söylemez ama benden kilolu.hadi dedim sende başla.pazartesi günü toparlanamamış ama yürümüş.evine yeni yürümek için bant aldı oda.salı günü tam başladı ve bugunkü kaybı 1,5 kg muş çok sevindim sabahları maydonoz kürü yapıyor.bende yarın başlayacagım sizinlede paylaşayım dedim.15-16 dal maydonoz saplarıyla beraber yarım limon suyu ve 1 su bardağı su rondodan çekilip içiliyor.aç karna.metabolizma hızlandırıcı ve cilt tazeleyici etkisi varmış

ben bugün güzel haberlerle geldim ama sizi böyle görünce söylemeyi unuttum

bugün nihayet eksiye düştüm şekerler, cumaya göre 200 gr eksideyim

bugün yine spor günüm, 20 dk yürüyüş sonra 40 dk da pilates kalça yapıcam

hadi yine beni üzümünüzmüşüm gibi düşünün, bakın bakın kararın kızlar

canım ne güzel vermiş ablan...

bende bu maydanoz kürüne baslıcam montidede söylediler. ödem attırıcı özelliğide varmıs..
ama kesinlikle tadı berbattır. bende cuma alıcam bakalım inş işe yarar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…