selam kızlar nolmus bu takıma geçmişi cok okuyamadım ama herkeste bi hüsran karamsarlık tamam bende kilo aldım 73e inmiştim 76 oldum ama buraya gelip tekrar başlamak istedim herkes pes etmiş durumda yapmayın ben sizin sayenizde verdim unutmayın toparlanın yaz geliyo zevcancım tekrar girebilirmiyim takıma.......
yasom süper gidiyorsun canım bu diyet sende cok işe yaradı..
bozmıcaksın bu defa sana inanıyorumm
yok canim 1 haftayi tamamliycam ama 2.haftayi yapmayabilirim cok zorladi cünkü cok ac kaliyorum ama tabiki diyete devam sadece bu listeyi birakabilirim
ac bıraktığı kesin yasom..
diyete devam tabikii
ayy yasom nette papatya kürü die bişi buldum suna dumankayanın tarifiymiş deneemmi onu ne dersin kalca eritiyormus her sabah ac karna bi bardak içilicekmiş
şu sıra cok hassasım midem böyle seyler kaldıracak gibi değil ama 1-2 hafat sonra denemek istiyorum..
canlarım burdayım yazdıklarınızı okuyorum ama yarın sabah gıresuna gıdıcegım ıcın yarına ızın aldım ve bugun tonla evrak cıkarmam gerekıyor kımseler dıyetını bozmasın bakımmm . kaptann hepımızı dover yoksaaa arada yıne gelırım öpüldünüzz
500 ml suya eşit miktarlarda.
kusburnu rezene sinameki papatya bieriye ve funda katıyorsun çay gibi demliyorsun..
kızlar sanırım regl dönemi ve kullandığım antibiyotikler yüzünden... ben doymuyorum. rejim falan da yapamıyorum. buraya yazdığım menüler yalan oluyor yani.
iştede verdiğim raporların hepsi yanlış çıkıyor bir haftadır, alıp başımı kaçmak istiyorummmmm.........
bana izin verin, kusura bakmayın...
kızlar sanırım regl dönemi ve kullandığım antibiyotikler yüzünden... ben doymuyorum. rejim falan da yapamıyorum. buraya yazdığım menüler yalan oluyor yani.
iştede verdiğim raporların hepsi yanlış çıkıyor bir haftadır, alıp başımı kaçmak istiyorummmmm.........
bana izin verin, kusura bakmayın...
pazar günü ablamla konusuyorduk telefonda kilolardan bahsettik.kilosunu hiç söylemez ama benden kilolu.hadi dedim sende başla.pazartesi günü toparlanamamış ama yürümüş.evine yeni yürümek için bant aldı oda.salı günü tam başladı ve bugunkü kaybı 1,5 kg muşçok sevindim sabahları maydonoz kürü yapıyor.bende yarın başlayacagım sizinlede paylaşayım dedim.15-16 dal maydonoz saplarıyla beraber yarım limon suyu ve 1 su bardağı su rondodan çekilip içiliyor.aç karna.metabolizma hızlandırıcı ve cilt tazeleyici etkisi varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?