Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tebrik ederim canim

sen 1 gün spor yapip bir gün arami veriyorsun

aaa maşallah ablana yaa ne güzel vermiş öyle hemencik
aslında maydonoz kürü anlatınca bana lezzetli de olur gibi geldi ya, bi denemek lazım :44: ben cumartesi günü bi yapıp içiyim bakalım tadı nası

tebrik ederim canim

sen 1 gün spor yapip bir gün arami veriyorsun

evet yasom, haftada 3 gün yapmaya çalışıyorum genelde
onu da salı, perşembe, cumartesi şeklinde yapıyorum

bide sana dün yazdığımı gördün mü canım? bu diyette meyve kilo vermeyi yavaşlatıyo demiştim
hani sen sabahları greyfurt suyu içiyosun ya, o açıdan

oğlum uyandı bacağımı kemiriyo.)

menümü yazim hemen:)

sabah 1brd gryf suyu
1dl ekmek,1yum,zeytin,peynir,domates

ara:meyve

öğle:fırında patates yemeği,2kş bulgur,yoğurt

akşam:
çorba,salata,az patates veyaa brokoli..

biliyorum canim gördüm cevapda yazdim ama sen okuyamadin heralde,ben sabahlari mecbur bisey yiyorum cünkü kahvaltim gece kaliyo cocugu getirip gelene kadar,bende greyfurt yag yakar diye onu iciyorum.olsun gec olsun güc olmasin ama ben bu diyeti 1 haftadan fazla yapamiycam zorladi beni bayagi

uzumlu kuyabıyemm tebrık ederım senı kım ne derse desın sen bızım takımımızın gururu en uzumlu kuyabıyesısın. Bırakıp pısman olanlara hep senın uzum resımlerını gosterelımde kendılerıne gelsın ler ayy bunu okuyunca cevap verememıs edemedım bır yandan rapor yazıyorum cok sevındım uzumum du sana bı bakayımda yarına bende eksıde olayım ınsallah

ben maydonozu çok severim umarım tiksinmem
aaa maşallah ablana yaa ne güzel vermiş öyle hemencik
aslında maydonoz kürü anlatınca bana lezzetli de olur gibi geldi ya, bi denemek lazım :44: ben cumartesi günü bi yapıp içiyim bakalım tadı nası

3 gündür hergün yürüyor bide o 3+3 uygulayamıyor.yemeyi mümkün oldugunca kesiyor ilk günleri ondan bu kadar atmıstır.ama yinede çok moral olmus

menün güzel canim ama aksama bence brokoli ye

nidahcım aksam patates yeme öğlen zaten patates ve bulgur bir arada.. aksam brokolini yee sekercimm

Son düzenleme:
Arındırıcı kür

Maydanoz kürü, karaciğer metabolizmasında glutathione-S-transferaz (GST) enzimlerinin üretimini büyük oranda artırıcı özelliğe sahiptir. Bu enzimin en önemli özelliği, besinler üzerinden ve solunum yoluyla aldığımız zararlı kimyasalları ve de vücudumuzda oluşan zararlı kimyasal maddeleri zararsız hale dönüştürmeleridir.
Maydanoz kürü, karaciğeri arındırarak karaciğerin daha sağlıklı çalışmasını sağlar. Karaciğer hücrelerinin (hepatozit) diğer organlarımızdaki hücrelerden en önemli farklarından bir tanesi hücrelerinin çok yönlü ve çok daha fazla aktif çalışmasıdır.
Günün kürüne göre yapacağınız maydanoz kürü hem bir gençleşme iksiri hem de tüm organları ve vücudu yabancı kimyasal maddelerden arındırma kürü’dür. Maydanoz kürü autophagy adı verilen hücre içi yenilemeyi uyaran (stimule eden) mükemmel bir kürdür. Bu kür sayesinde kendinizi daha dinç, daha zinde, daha genç ve daha sağlıklı hissedeceksiniz.
Bu kürün uygulama süresinin üçüncü günü itibariyle, sabahları güne daha zinde ve dinç şekilde başlayacak, daha dinamik olduğunuzu hissedeceksiniz.
ALINTIDIR.

menümü yazsam ii olucak

sabah
kalınca 1 incir

kahvaltı 5 dilim denge ligyt ekmek tanesi 22 gr 110 gr ekmek zeytin sebze haslama yoğurt

öğlen haslanmıs az salcalı pırasa yoğurt et sote.

Ara elma

aksam pırasalı omlet yoğurt salata ..

müthüş güzellikde tek atımlık pastalar geldi önüme :84::84::84:
Ağlıcam yaaaaaa almadım diyetteyim dedim resmen cenemi kenetledim ağzımı acmak bile istemiyorummm :84::84::84::84:

Allahım yardım ettttttt

akşam benim evdede mantı tatlı var ama ben kendime pırasa yapacağım zeytinyağlı mantıya tatlıya dönüp bakmayacağım bile zamanında çok yedim bana kilodan başka bişi olmadı ohhh mis gibi limon sıkar pırasamı yerim hiç işim olmaz manı ve tatlıyla böyle düşün canım o zaman hiç yemek istemiyorsun

1.5 lt suyumu içtim bi su bardağıda yeşil çayımı 3 tanede kayısı kurusu yedim ara öğün olarak çok mutluyum çünkü ben kilo verenlerden olacağım tombul gezenlerden sağından solundan yağ pışkıranlardan değil

yemicem zaten karciceğim evdeki keklerin yanına bile yaklasmıyorum bu bir sürec ben en ii sekilde gececeğim bunu sonunda mükafat alacağım biliyorum.. Sadece sabırlı olmam gerek..
Pazar günü ayran detoksu yapıcam zaten o çorbayı cok seviyorum afiyetle içicem tüm günde evdeyim baska planım yok bol bol sporda yaparım ..
Bu ödemler gittiğinde belkide bireysel birincisi beile olabilirim

tatlım menün güzel zaten monti yapıyorsun ama ben pek bu diyeti bilmediğimden montiye uyumlumu yediklerin onu bilemem ama sabahki ekmek çok keşke 2 taneden başka yemeseydin bütün gün yiyeceğin ekmeği bir öğünde yemişin canım

karciceğim montide ekmek sadece sabahları yeniyor 4 dilimden fazlası cok gercekden 4 dilime kadar müsade varda napayım doymuyorum sürekli gözüm ac olacağına yiyebileceklerimle nefsimi sakinlestirmeye calısıyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…