yemicem zaten karciceğim evdeki keklerin yanına bile yaklasmıyorum bu bir sürec ben en ii sekilde gececeğim bunu sonunda mükafat alacağım biliyorum.. Sadece sabırlı olmam gerek..
Pazar günü ayran detoksu yapıcam zaten o çorbayı cok seviyorum afiyetle içicem tüm günde evdeyim baska planım yok bol bol sporda yaparım ..
Bu ödemler gittiğinde belkide bireysel birincisi beile olabilirim
bilemiyorum canım sana birinciliği verirmiyim bugünden itibaren yeni bir karçiceği var karşınızda daha kararlı ne istediğini bilen zayıflamayı kendine ilke edinen. Beynimden tatlı, hamur işi ve kızartmayı silip attım. Yerine sebze, meyve ve et ile süt ürünleri koydum. Sporu yaşan tarzım olarak benimsedim ve kısa sürede sağlıklı kilo vermeye karar verdim birinciliği benden zor alırsın sen tatlım
görelim ii olan kazansınn
selam sekerlerım sız burda konusurkene ben ufak bır arazı yapıpta geldım bılemmmsımdıde 10-12 tane beyaz leblebı yedım yaa meyve sana ne sorucam bu beyaz leblebı napıyorkı karnımda sısıyormu ne ıcın araogunde onu ye demıstın hatırlamıyorum bıdaha soylesen
tamam iyi olan kazansın canım
bizim takımda başka iyi olup kazanmak isteyen varmı acaba. Yoksa sadece 2 kişimiyiz?
tamam iyi olan kazansın canım
bizim takımda başka iyi olup kazanmak isteyen varmı acaba. Yoksa sadece 2 kişimiyiz?
hamarat minnosum benimmm canım beyaz leblebi mide suyunu emiyor ve tokluk sağlıyor şişme olayı yok ama suyu emdiğinden miden dolu hissediyorsun..
ayy tabıkıde ben varım ama ben dereceye gırersem kısısel rutbenıze bırıncımız minecooper yazın olurmu
hımm bende henuz oyle bır hıs yok pekı pesıne su ıceyımmı ozaman su ıcmemem mı lazım ben sanıyorumkı suyla sısıyor hep su ıcıyordum yerken
hamarat minnosum benimmm canım beyaz leblebi mide suyunu emiyor ve tokluk sağlıyor şişme olayı yok ama suyu emdiğinden miden dolu hissediyorsun..
bende ara öğün için sarı ve beyaz leblebi ile kayısı kurusu aldım bir torbada yeşil çay eşim dediki bu nasıl rejim evde yediğin yetmiyor odanıda yiyecekle dolduruyorsun:)))))))
karçiçeği süpersin..azminle bizlerede ışık ol lütfen
meyvenull canım sendeki irade müthiş..önüne kadar geliyor yemiyorsun tebrikler kocaman
selam sekerlerım ben geldımm oglen acayıp bır kacamak yaparak geldım hemde ne yedıgımı sıze yazmak dahı ıstemıyorum cunkum kaptan benı paralar bılıyorum kaptan bu yedıgımı duymadan ben bunları erıtmek ıcın ugrasayım barımmgıdıp yesılcay alıp tekrardan raporlarıma baslıyımm. ay su raporlardan ekstradan para almasam valla bukadar ugrasmam hee
:95::95::95::95::95::95::95::95::95:selam sekerlerım ben geldımm oglen acayıp bır kacamak yaparak geldım hemde ne yedıgımı sıze yazmak dahı ıstemıyorum cunkum kaptan benı paralar bılıyorum kaptan bu yedıgımı duymadan ben bunları erıtmek ıcın ugrasayım barımmGıdıp yesılcay alıp tekrardan raporlarıma baslıyımm. Ay su raporlardan ekstradan para almasam valla bukadar ugrasmam hee
kızlar
Sabah simit peynir süt kahvaltı yaptım. Arada nescafe içtim. öğlen 3 sandviç ekmek, yoğurt, fasulye, çorba, pilav yedim... Ayıcık gibi saldırdım her şeye... çikolata yedim...
çay ocağına çay almaya girerken bir de ne duyayım... En sevdiğim iş ark.larımdan biri
"hypatiaa kg. Alsın diye her gün dua ediyorum valla.. çöpe döndü kız, ne yaptı etti söylemiyor da...." dedi.
şok oldum..... Yüzüm asıldı.... Girdim içeri, çay almaya. "biz de senden konuşuyorduk. çekmeceniz karıştıracağız sihirli iksirin mi var, nasıl zayıflıyorsun öyle" dedi çaycı... Bnm sevdiğim ark.ım da "ay ama maşallah... çok yakışmış.. Hiç bozma..." dedi gülümseyerek...
Gıcık oldum. Halbuki çok seviyordum o kadını(yemek yemem için ısrarları dışında)...
Diyetime an itibariyle geri dönüyorum!!!Ama bu cuma grubu batıracağım, çok üzgünüm. çünkü 2-3 kg. Artıdayım malesef.
kızlar
sabah simit peynir süt kahvaltı yaptım. arada nescafe içtim. öğlen 3 sandviç ekmek, yoğurt, fasulye, çorba, pilav yedim... ayıcık gibi saldırdım her şeye... çikolata yedim...
çay ocağına çay almaya girerken bir de ne duyayım... en sevdiğim iş ark.larımdan biri
"hypatiaa kg. alsın diye her gün dua ediyorum valla.. çöpe döndü kız, ne yaptı etti söylemiyor da...." dedi.
şok oldum..... yüzüm asıldı.... girdim içeri, çay almaya. "biz de senden konuşuyorduk. çekmeceniz karıştıracağız sihirli iksirin mi var, nasıl zayıflıyorsun öyle" dedi çaycı... bnm sevdiğim ark.ım da "ay ama maşallah... çok yakışmış.. hiç bozma..." dedi gülümseyerek...
gıcık oldum. halbuki çok seviyordum o kadını(yemek yemem için ısrarları dışında)...
diyetime an itibariyle geri dönüyorum!!!ama bu cuma grubu batıracağım, çok üzgünüm. çünkü 2-3 kg. artıdayım malesef.
ne yedin bakıyım sen çabuk söyle birde bizimle yarışa gidiyorsun daha ilk günden kaçamak haaaa
bir daha yaparsan seni topuğundan vururum kaptana bırakmam demedi deme
bende yemekhaneye bir gittim allaahhhhhh yarmalı yoğurt çorbası, köfte, kızartma, bulgur pilavı, aşure tatlısı. Ama ben ne yaptım sadece çorba ve köfteyi aldım diğerlerine dokunmadan masadan kaltırttım masada kalıpta artık muamelesi görmesin hiç olmazsa biri yesin diye. Kendimi seviyorum irademe sahip oluyorum ve çok mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?