Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar dondurmam güzel olursa sizde yaparsınız..
Yaz geldi artık dondurma yemeden olmaz eee sekerlileride yiyemeyeceğimize göre alternatifler üretelimm

bugünkü menümü yazayım
sabah
1 bardak çay. 2 tane zeytin. 2 çatal peynir yarım dilim çavdar ekmeği
ara
1 su bardağı yeşil çay. siyah çay. 3 tane kayısı kurusu. 1.5 lt su
öğle
1 kase yarmalı yoğurt çorbası. 3 tane köfte yarım dilim ekmek
ara
3 tane kayısı kurusu. yeşil çay. siyah çay. 1 lt su
akşam
zeytin yağlı pırasa yada et haşlama (ikisinden azar azarda yiyebilirim sadece birinize tercih edebilirim sizlerin yorumuna bağlı)

tabiki spor spor spor......... ve de su

afiyet olsun canım aksam 2 köfte kadar et haslama yersin yarım tabak pırasa ve yanında yoğurt.. Doymıcak gibi olursan salatada eklenebilir.

afiyet olsun canım aksam 2 köfte kadar et haslama yersin yarım tabak pırasa ve yanında yoğurt.. Doymıcak gibi olursan salatada eklenebilir.

tamam canım o zaman bol limon sıkar pırasa yeyim iki parçada et yerim doyarım canım pırasa zaten sebze ya salataya gerek yok eğer saat 10 gibi acıkırsan 2 kaşık yoğurdu o zaman yerim hem güzel uyumama yardım eder hemde metobolizmayı çalıştırır. artık biraz biraz midelerimiz de küçülsünkü çabuk doyalım az yiyelim biraz kaçırsak bizi rahatsız etsin değilmi ama tatlım eşimde çorba. mantı. haşlama yesin artık bu saatten itibaren kendime özel menü hazırlayacağım ev halkı börekte yese mentıda yese ben yemeyeceğim.

afiyet olsun cnaım bencede kendine ayrı özen göstermelisin ..
Yaz geliyo sonucda..

maşallah azmini tebrik ederim:) benim eşimin de hiç kilo sorunu yok akşam çayın yanında çikolatalr bisk.ler kurabiyelerr ne varsa götürüyo.bende sadece izliyorum:) pis bunlar kaka diyom içimden:=)))

maşallah azmini tebrik ederim:) benim eşimin de hiç kilo sorunu yok akşam çayın yanında çikolatalr bisk.ler kurabiyelerr ne varsa götürüyo.bende sadece izliyorum:) pis bunlar kaka diyom içimden:=)))

yemicez kızlar yemicez dayanıcazzz
Savasıcaz bütün sağlıksız seylerle..
O bisküviler vs ler ne kaadr cok doymus ya içeriyor ahh bi bilseler ilerde hepsinde kalp damar sorunu olucakk..
Bizde sağlıklı sağlıklı yasıcaz sporumuzda düzgün beslenmemizlee

aynennn katılıyorum hatta halley yiyodu eşim içindekilere baktım sığır jelatini varmış dedim yemeyi kesti bi anda:))

karar verdim yarın sabah kahvaltıya monti usulü çörek yapıcam..
Olmıcak böylee en azından nefsime hakim olayım..

Kuru meyveleri minik minik doğrıcam elmayı rendelicem süt tam buğday unu yarım cay bardağı sıvı yağ kabartma tozu vanilya kakao tarcın cırpıcam pişiricem meyveleride aksamdan ıslıcam ki sekerleri iice cıksın onların sekeri yeter saba erkenden kalkıp kahvaltıda yicem...

afiyet olsun cnaım bencede kendine ayrı özen göstermelisin ..
Yaz geliyo sonucda..

canım burda biz sözleşme hazırlayalım yarından başlayarak kaçamak yapmayacağımıza ve spor yapacağımıza, yeşil çay ve suyumuzu içeceğimize burda verdiğimiz listelere harfi harfine uyacağımıza dair birbirimize söz verelim ve listemizde olmayan bir şeyi ağzımıza götürdüğümüzde burdaki verdiğimiz söz aklımıza gelsin ve hemen bırakalım ne dersiniz. ben bir sözleşme metni hazırlayan eksiğini sen tamamla kızlar tamam kabul desin onuda imza kabul edelim

aynennn katılıyorum hatta halley yiyodu eşim içindekilere baktım sığır jelatini varmış dedim yemeyi kesti bi anda:))

o içindeki beyaz yer varya (ne diyorlardı ona unuttum ) orda jelatin oluyor ve jelatin cok kötü yerlerden üretiliyor coğunluklada domuz tercik ediliyor bu konuda tr ne durumda bilmiyorum ama yurt dısında sadece domuz kullanıyor bu amac için..
Yas pastalarda vs lerde de jelatin kullanılıyor acıkcası bir cok alanda yer alıyor..

TAKIM NE DİYORSUN BU KONUDAAa!!!!!

ıyyy deme yaa öğğ

güzel görünüyo canım tam oğluma göre faydalı bayaa

meyvenull +
minnos prenses
kuyabiye
PrensesPeri
hasretim 34
nidah +
hypatia
karciceği +
pamukcuk
pembepanter1
anna_maria

Son düzenleme:
ayyy ınanmıyorum hypatıa bunları duyduktan sonra benım bıle kendıme gelesım geldı nekadar kıskanc ınsanlar varya ne ıstıyorsun baska ınsanların zayıflamasından ınsan gıbı gel sor soyleyelım yanı tam gaz ılerı canımcım goruryorsun dost dusman bellı olmuyor
ayy ben onu erıtıcem karcıcegımm sen telas etme tatlım benımm
:95::95::95::95::95::95::95::95::95:
kilo kilo yağ olsun hepsi de bir daha yeme

[co..[/color]

allah korusun yaa meyvem ben soz verıyorum ayrın sabah onları erıtıcem erıtınce ne yedıgımı soylerım

inş dediğin gibi olur minnosumm yoksa senin 63 hayal olucak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…