lütfen artık yemek düşünmeyim nasıl kilo verip zayıf olacağınızı düşünün yahuuuuuuu
inş dediğin gibi olur minnosumm yoksa senin 63 hayal olucak ...
ben yarın sabaha 63 lu bısı gorucem artık yaa nebu kac zamandır 63 63 dıyorum ortada bısı yok kardesım hepınız kendınıze gelınn bakımm
ayy reyhanım böyle yerken kilo alıyorum bide önüme gelenleri yesem nolur halim bi düşünsene..
Yememek zorundayım zorundayızz
kızlar
sabah simit peynir süt kahvaltı yaptım. arada nescafe içtim. öğlen 3 sandviç ekmek, yoğurt, fasulye, çorba, pilav yedim... ayıcık gibi saldırdım her şeye... çikolata yedim...
çay ocağına çay almaya girerken bir de ne duyayım... en sevdiğim iş ark.larımdan biri
"hypatiaa kg. alsın diye her gün dua ediyorum valla.. çöpe döndü kız, ne yaptı etti söylemiyor da...." dedi.
şok oldum..... yüzüm asıldı.... girdim içeri, çay almaya. "biz de senden konuşuyorduk. çekmeceniz karıştıracağız sihirli iksirin mi var, nasıl zayıflıyorsun öyle" dedi çaycı... bnm sevdiğim ark.ım da "ay ama maşallah... çok yakışmış.. hiç bozma..." dedi gülümseyerek...
gıcık oldum. halbuki çok seviyordum o kadını(yemek yemem için ısrarları dışında)...
diyetime an itibariyle geri dönüyorum!!!ama bu cuma grubu batıracağım, çok üzgünüm. çünkü 2-3 kg. artıdayım malesef.
kızlar dondurmam güzel olursa sizde yaparsınız..
Yaz geldi artık dondurma yemeden olmaz eee sekerlileride yiyemeyeceğimize göre alternatifler üretelimm
canım burda biz sözleşme hazırlayalım yarından başlayarak kaçamak yapmayacağımıza ve spor yapacağımıza, yeşil çay ve suyumuzu içeceğimize burda verdiğimiz listelere harfi harfine uyacağımıza dair birbirimize söz verelim ve listemizde olmayan bir şeyi ağzımıza götürdüğümüzde burdaki verdiğimiz söz aklımıza gelsin ve hemen bırakalım ne dersiniz. ben bir sözleşme metni hazırlayan eksiğini sen tamamla kızlar tamam kabul desin onuda imza kabul edelim
TAKIM NE DİYORSUN BU KONUDAAa!!!!!
arkadaşlar 2010 un kasımında benim sekreterle zayıflamaya karar verdik. ben sürekli zayıflama ve diyetle ilgili siteleri gezdim o da sürekli canım pasta isterse nasıl yapayım yaş pasta yerine kuru pasta yiyeyim tatlı isterse dondurma yiyeyim gibi bunlarla uğraştı ve kilo vereceğine aldı ben 75 kiloydum oda 95 kiloydu geçenlerde tartılmış ben 69 oldum oda 101 olmuş lütfen kafanızdan yemeyi kaldırın bugüne kadar yedik ne oldu deyin
yasom bu gün dayanda yarın sabah gel montiye basla sen onla güzel kilo veriyordun..
böyle kendine eziyet etme canım.biz böyle ağır diyetleri yapamıyoruz...
yasom bu gün dayanda yarın sabah gel montiye basla sen onla güzel kilo veriyordun..
böyle kendine eziyet etme canım.biz böyle ağır diyetleri yapamıyoruz...
meyveciim aben yok galiba beni 94.400diye bildirirmisin yarın öyleye kadar gelemem heralde bu hafta veremedim
kızlaaaar......
işyerinde bana bayan cazibe diyorlarmışyeni duydum çok hoşuma gittii..
yasemincim evet bir hafta boyunca aynı menüyü tekrarlıyorsun... yakında ben de buna başlayacağım... diyet notlarımın başında duruyor..
kızlaaaar......
işyerinde bana bayan cazibe diyorlarmışyeni duydum çok hoşuma gittii..
kızlar benim akşama kadar üst üste 4 görüşmem var, uğrayamam heralde bugün bi daha
menümü yazıp kaçıyım
sabah: 1 dilim t.t. ekmek, 1 dilim yağsız b. peynir, yarın kırmızı biber, şekersiz çay
öğle: kepek ekmeğine kaşarlı domatesli tost, 1 bardak yağsız sütlü kahve
akşam: kıymalı kabak yemeği, 2 kaşık yoğurt
bugün spor iptal oldu çünkü dışarda olucam, spor da yarına artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?