Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam fıstıklar ben geldim...:80:

nasılsınız bakalım...sınav vardı bugün çıkışta yürüyüş olsun diye bir kitapçıya gittim ondan geç geldim malum yarın cuma bol hareket etmek lazım...ama hala regl olamadım ya çok şişkinim...yarınki sonuçtan korkuyorum ama hayırlısı ne diyelim...bir geçmişe bakıp geleyim bari ben...:89:

hoşgeldin canım..

tartıdan korkucak bişi yok fatmacım yarın hep birlikte sonunculuğumuz kutlucaz bu kolay değil herkes birden kilo aldı bence bi basarı yarattık

hoşgeldin canım..

tartıdan korkucak bişi yok fatmacım yarın hep birlikte sonunculuğumuz kutlucaz bu kolay değil herkes birden kilo aldı bence bi basarı yarattık

kız nerden biliyorsun..Belkide bizim takım sonuncu olur. (inşallah olmaz)

hoşgeldin canım..

kız nerden biliyorsun..Belkide bizim takım sonuncu olur. (inşallah olmaz)

hoşgeldin canım..

hele kendimin hiçbirşey yemeden kaçamak yapmadan artıda görünmesine çok şaşırıyorum yeseydim bu kadar içime oturmazdı

ayy kim o meyvecim ya çok utandım şimdi

selam canım sorma yaw hepimiz +lardayızz seniy eniden aramızda görmek çok hoş olcak

selam canım ya toparlanmamız lazım haklısın canım afiyet olsun menün güzel

kolay gelsin minnoşcummm

ay sağol canım deneyeceğim mutlaka bunu inş işe yarar

ayy kuyabiyecimm canım çok sevindim inş yarın daha çok vermiş olcaksınn

oy kıyamam ben oluşuna afiyet olsun canım güzell

ay meyvecim üzülme tatlım regl öncesi sendromundan doalyı oluyo o bende dün öyleydim tarif edilemeyen bir açlık oluyor insanda bir sürü slaatalık domates yedim akşam acıkınca...inş geçer canım normal iştahına dönersinn afiyet olsun canım

kız bak bunu görmen iyi olmuş işte...bir de takımı bırakmayı düşünüyosun hemen toparlan bir 9 kilo verde o zaman çatır çatır çatlasınlar o dedikoducular başarcaksın hypatiacım güveniyoruz sana güzelim

afiyet olsun canım güzel olmuş iraden içinde tebrike diyorum seni maşallah

TAKIM NE DİYORSUN BU KONUDAAa!!!!!

ben olurr diyorummm

canım lara aebene montiyi öğrenten kişi

demek annen armut popolu diyor hee :90::90::90:

nolcak bizim bu halimiz yaaaa

ayy öylemiii eyvahlar olsunnn özür dilemem lazım hemennn :78:

evet öyle diyo ya birazda kzıdırmak için diyo ama ne bilim ya benim göğüslerim büyüktü aslında ama kilo verdikçe küçülüyo mu ne 90 beden kullanıyodum 2 ay önce şimdi 80 daha da verirsem nolcek acep

güzel olcak güzel çıtır olcaz inşallah bu haftayı bir atlatalımda herşey süper olcakk

kız bosver bişi deme caktırma kimse fark etmemiş zaten farketselerde bişi demediler bensadece bil die dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…