Allahtan bugun aklın başına geldi yoksa koca popolu bayan cazibe diyeceklerdi sanaeski hypatia mı geri istiyorum ben :84::84:
selam fıstıklar ben geldim...:80:
nasılsınız bakalım...sınav vardı bugün çıkışta yürüyüş olsun diye bir kitapçıya gittim ondan geç geldim malum yarın cuma bol hareket etmek lazım...ama hala regl olamadım ya çok şişkinim...yarınki sonuçtan korkuyorum ama hayırlısı ne diyelim...bir geçmişe bakıp geleyim bari ben...:89:
hoşgeldin canım..
tartıdan korkucak bişi yok fatmacım yarın hep birlikte sonunculuğumuz kutlucaz bu kolay değil herkes birden kilo aldı bence bi basarı yarattık
ELEBAŞI OLARAK benim hiiç konuşmaya hakkım yok ama ben böyle başarı istemiyorummmm
hoşgeldin canım..
tartıdan korkucak bişi yok fatmacım yarın hep birlikte sonunculuğumuz kutlucaz bu kolay değil herkes birden kilo aldı bence bi basarı yarattık
hoşgeldin canım..
kız nerden biliyorsun..Belkide bizim takım sonuncu olur. (inşallah olmaz)
valla yediklerimden hiiiç pişman değilimmama aldığım kilolar canımı acıtıyooo
yarın görürsün percembenin geleceği carsambadan bellidir bilmezmisin biz neler geleceğini biliyoruzzz
hoşgeldin canım..
yok popom elma gibi küçücük ama üst bölgem için aynı şeyi söyleyemem... tombull tombul memelerrr
al bendende okadarr....
altımı gören zayıf sanar...
üste gelincee felakettt
90 beden göğüsler..
ve göbekkk:84:
ayyy fatmam ben aksamlarıda hep tartılıyorum ama genelde maksimum 1 kilo fazla olurdum bu aksam gördüğüm karsısında ağlıcaktım cok moralim bozuldu zaten bu aksam sporda yapmıca..
bu arada kız sen montide herkese yorum yapıon yaa herkesle konuson ne güsell
ama bu aksam beni cok güldürdün lara ya yoğurt yemeyi unutma demişsin
o kim bilionmu
selam kızlar nolmus bu takıma geçmişi cok okuyamadım ama herkeste bi hüsran karamsarlık tamam bende kilo aldım 73e inmiştim 76 oldum ama buraya gelip tekrar başlamak istedim herkes pes etmiş durumda yapmayın ben sizin sayenizde verdim unutmayın toparlanın yaz geliyo zevcancım tekrar girebilirmiyim takıma.......
günaydin kizlar,
takim dökülüyo resmen,arkadaslar yapmayin lütfen ya ben sizden güc almak icin girdim takima,benim nefsim pamuk ipligine bagli yeniden dagilmak istemiyorum,toparlanalim lütfen..
ben bu sabah gayet mutlu uyandim ama bu aksam spor yapacagim icin yarin fazla cikabilirim..
menüm
sabah
1 greyfurt suyu
kahvalti
1 dilim ekmek,kk peynir,salatalik,domates
ögle
1 dilim ekmek
1 kase yogurt
aksam
kiymali kabak,salata
aralarda havuc
canlarım burdayım yazdıklarınızı okuyorum ama yarın sabah gıresuna gıdıcegım ıcın yarına ızın aldım ve bugun tonla evrak cıkarmam gerekıyor kımseler dıyetını bozmasın bakımmm . kaptann hepımızı dover yoksaaa arada yıne gelırım öpüldünüzz
pazar günü ablamla konusuyorduk telefonda kilolardan bahsettik.kilosunu hiç söylemez ama benden kilolu.hadi dedim sende başla.pazartesi günü toparlanamamış ama yürümüş.evine yeni yürümek için bant aldı oda.salı günü tam başladı ve bugunkü kaybı 1,5 kg muşçok sevindim sabahları maydonoz kürü yapıyor.bende yarın başlayacagım sizinlede paylaşayım dedim.15-16 dal maydonoz saplarıyla beraber yarım limon suyu ve 1 su bardağı su rondodan çekilip içiliyor.aç karna.metabolizma hızlandırıcı ve cilt tazeleyici etkisi varmış
ben bugün güzel haberlerle geldim ama sizi böyle görünce söylemeyi unuttum
bugün nihayet eksiye düştüm şekerler, cumaya göre 200 gr eksideyim
bugün yine spor günüm, 20 dk yürüyüş sonra 40 dk da pilates kalça yapıcam
hadi yine beni üzümünüzmüşüm gibi düşünün, bakın bakın kararın kızlar
oğlum uyandı bacağımı kemiriyo.)
menümü yazim hemen:)
sabah 1brd gryf suyu
1dl ekmek,1yum,zeytin,peynir,domates
ara:meyve
öğle:fırında patates yemeği,2kş bulgur,yoğurt
akşam:
çorba,salata,az patates veyaa brokoli..
menümü yazsam ii olucak
sabah
kalınca 1 incir
kahvaltı 5 dilim denge ligyt ekmek tanesi 22 gr 110 gr ekmek zeytin sebze haslama yoğurt
öğlen haslanmıs az salcalı pırasa yoğurt et sote.
Ara elma
aksam pırasalı omlet yoğurt salata ..
kızlar
sabah simit peynir süt kahvaltı yaptım. arada nescafe içtim. öğlen 3 sandviç ekmek, yoğurt, fasulye, çorba, pilav yedim... ayıcık gibi saldırdım her şeye... çikolata yedim...
çay ocağına çay almaya girerken bir de ne duyayım... en sevdiğim iş ark.larımdan biri
"hypatiaa kg. alsın diye her gün dua ediyorum valla.. çöpe döndü kız, ne yaptı etti söylemiyor da...." dedi.
şok oldum..... yüzüm asıldı.... girdim içeri, çay almaya. "biz de senden konuşuyorduk. çekmeceniz karıştıracağız sihirli iksirin mi var, nasıl zayıflıyorsun öyle" dedi çaycı... bnm sevdiğim ark.ım da "ay ama maşallah... çok yakışmış.. hiç bozma..." dedi gülümseyerek...
gıcık oldum. halbuki çok seviyordum o kadını(yemek yemem için ısrarları dışında)...
diyetime an itibariyle geri dönüyorum!!!ama bu cuma grubu batıracağım, çok üzgünüm. çünkü 2-3 kg. artıdayım malesef.
bugünkü menümü yazayım
sabah
1 bardak çay. 2 tane zeytin. 2 çatal peynir yarım dilim çavdar ekmeği
ara
1 su bardağı yeşil çay. siyah çay. 3 tane kayısı kurusu. 1.5 lt su
öğle
1 kase yarmalı yoğurt çorbası. 3 tane köfte yarım dilim ekmek
ara
3 tane kayısı kurusu. yeşil çay. siyah çay. 1 lt su
akşam
zeytin yağlı pırasa yada et haşlama (ikisinden azar azarda yiyebilirim sadece birinize tercih edebilirim sizlerin yorumuna bağlı)
tabiki spor spor spor......... ve de su
TAKIM NE DİYORSUN BU KONUDAAa!!!!!
hoşgeldin canım..
tartıdan korkucak bişi yok fatmacım yarın hep birlikte sonunculuğumuz kutlucaz bu kolay değil herkes birden kilo aldı bence bi basarı yarattık[/QUOTE
hoşbuldum canım...ayy deme öyle deme kızz
valla yediklerimden hiiiç pişman değilimmama aldığım kilolar canımı acıtıyooo
meyve haklı ben hiç yemedim bir de bari yeseydim de alsaydım yaw
hele kendimin hiçbirşey yemeden kaçamak yapmadan artıda görünmesine çok şaşırıyorumyeseydim bu kadar içime oturmazdı
aynen canım ya yeseydik hiç olmazsa nedenini bilecektik :2:
benimde tam tersi altım.özelliklede popom
ay sende benim gibisin o zaman ama benim her yerim var popom armut gibi annem öyle diyo armut poplu diyo bana
canım lara aebene montiyi öğrenten kişi
demek annen armut popolu diyor hee :90::90::90:
nolcak bizim bu halimiz yaaaa
ayy öylemiiieyvahlar olsunnn özür dilemem lazım hemennn :78:
evet öyle diyo ya birazda kzıdırmak için diyo ama ne bilim ya benim göğüslerim büyüktü aslında ama kilo verdikçe küçülüyo mu ne 90 beden kullanıyodum 2 ay önce şimdi 80 daha da verirsem nolcek acep
güzel olcak güzel çıtır olcaz inşallah bu haftayı bir atlatalımda herşey süper olcakk
kız bosver bişi deme caktırma kimse fark etmemiş zaten farketselerde bişi demediler bensadece bil die dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?