Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bence hic sakincasi yok. Kahveden bu kadar korkmani ankiyamadim sekerli mi iciyorsun. Afiyetle ic bence bende sabah icecegim nasipse. Ben sade seviyorum.

Bence hic sakincasi yok. Kahveden bu kadar korkmani ankiyamadim sekerli mi iciyorsun. Afiyetle ic bence bende sabah icecegim nasipse. Ben sade seviyorum.
sütlü içiyorum ya benim en büyük sorunum sütlü nescafe. kilolarımın yani. çok fazla içtiğim için bu hale geldim yeniden.

Tebrikler Canım, böyle detay bilince insan daha da motive oluyor

Farketmeden zayıflamışım . Sabah aç karna tartiliyorum
Pazar baslicam diyete. Bakalım 5 günde ne kadar vericem.

Süpersin Canım takımın gücü işte bu.

bayılıyorum bu heyecana.sizde aynı şeyleri hissediyor musunuz bilmem ?cumaları sonuçlar açıklanana kadar ben kalkamıyorum laptop başından.

Kesinlikle Cuma günleri sürekli girip girip bakıyorum ilk bildirim yapıyorum falan ama bu hafta sabit olunca hiç heyecan yapamadım

Canim modumuzu dusurmek yok, muhtemelen kas kutlen artti bu hafta, elinden geleni yaptin.

Canim yarin sabah firsatin olursa tartil , kilonu guncelleyelim canim..

teşekkürler canım evet elimden geleni yaptım biraz spor az oldu ama hastalık mecbur yoksa 2-3 hafta geri atacaktı.

AA tartı güncellemesi oluyor mu ?

Guzel arkadaslarim cok az bir farkla 4. Olduk bu hafta.
Hepinizi tebrik ediyorum tekrar ☺

Tebrikler herkese pek faydam olamadı ama zararım da olmadı o nedenle seviniyorum :)

İç Canım 100 gr lafı olmaz bence, ayrıca ödülün sütlü kahve daha masum ne olacak.

birinci olalım ya ne 3. sü .hedefim en az 1000 gr bu hafta.aşağı düşmeyeceğim.
menünü beğendim.

Bence de 1. Olalım hastalık olayını atlatıyorum gibi regl var sırada salona gidemesem bile evde kardio yapacağım.

sütlü içiyorum ya benim en büyük sorunum sütlü nescafe. kilolarımın yani. çok fazla içtiğim için bu hale geldim yeniden.

Annemin de öyle ‘60’ kilo falan olması lazım az kilo alsın hemen kahveyi azaltır, sütü keser, ekmeği keser verir sonra yine devam bu şekilde döngü içerisinde o nedenle hep zayıf sinir bozucu :))) Ablam gibi takılıyor

Bugün yemek yapma günü oldu hem hafta sonu bana kalsın; hem de yemek miktarımı da dengeleyeyim rahatlıkla yemeğim olsun diye; bulgur pilavı, taze fasülye, fırın sebze, kıymalı Bulgurlu biber ve lahana sarması. Ev halkına da sabah için pişi yaptım ev hanımı ruhum kabardı yine :) ama bu hafta rahatım

kesinlikle katılıyorum.bozulan baskülümde yoktu bu özellik.bu harika bişey.
bu hafta senden ciddi bir patlama görecekmişiz gibi hissediyorum ben.

Haha bundan sonra bana güvenin. Ben uçurucam bu takımı
takımca harikayız zaten.sende hoşgeldin aramıza
oy pişi nasıl dayanıyorsun.
bende oturmuş sabah eşimi yumurta yemeye ikna etmeye çalışıyorum.neden? yemek yapma derdim ortadan kalksın diye
hamaratsın bugün valla

bugün gene yumurta macerası yaşadım. yumurtacım yumurtaları saklamış vermek istemedi büyük boyları. eh o zaman bende emaneten az alayım dedim. ayırmaya başladım görünürde olanlardan.ben bunlarla doymam ama neyse diyorum bir yandan da.gene aynı soru o kadar fark etmez ki dedi. bende eder tabi hatırlasanıza sizin verdiğinizle benim seçtiği arasındaki farkı dedim. gene ölçtü .50 gr aldığı yumurta. baktım içeri gitti bir koli getirdi bunlar olur mu peki dedi. baktım tam istediğim boylar. aralarda küçükler var . okey ama küçükleri büyüklerle değiştiricem dedim. en sona iki yumurta aldım.hangisi dedi sağ elimdekini uzattım. aynı zaten bunlar dedi.hayır dedim verdiğim daha ağır. gene ölçüm verdiğim 70 gr diğeri 66 gr çıktı. bu son açıklamam olur inşallah

annen kadar masum takılmak isterdim.kesemiyorum ben.süt yumurta peynir hayatımın mükemmel üçlüsü.kilo aldıran süt biliyorum.çünkü ben öyle az olsun tadında içeyim yapmıyorum.sütlü kahve içiyorum ardından süt içiyorum dev bira bardağım var onda yatmadan süt içiyorum içiyorum da içiyorum.

İyi akşamlar grubumun güzel kadınları azimli kadınları

öncelikle bugün işlerim çok yoğundu malum aysonu şimdi eve giriş yaptım.

menüme geçeyim hemen

08:30 1 adet muz
13:00 1 kase mercimek çorbası salata ve yarım porsiyon tavuk şiş
18:30 6 adet köfte 3 kaşık kadar bulgur pilavı ve ayran

3 litre su içildi
Adımlarımda 3846 da kaldı.
Bol kahve,çay
Şimdi de melisa çayımı içiyorum.

bu arada sevgili eşim milkk bu haftaki desteğinden dolayı çok teşekkür ederim
En kısa zamanda tekrar eşleşmek isterim
Sevgili kaptanım Yawrukush

Bak yaa bunu bende son zamanlarda farkettim süt evet bende geceleri yatmadan koca bi bardak tarçınlı süt içiyorum bu kadar aç kalmama rağmen gram gram kilo veriyorum.bu hafta bende bırakıyorum sütü bakalım nasıl sonuç verecek.

Teşekkür ederim
Hosbulduk canım:)

Teşekkür ederim

Muz kardeşliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…