benimde tam tersi altım.özelliklede popom
diyorum ne unuttum ne unuttum menümü unutmuşum yine..kaptan beni kovalamadan yazayım bari...
Bugünkü menüm:
Sabah:1 kuru incir,yarım greyfurt
Kahvaltı:yulaf ve süt, salatalık
Ara:2 hurma 1 salatalık
Öğle:Ispanak yemeği, yoğurtlu salata,ceviz
Ara:10 tane çilek(minik)
Akşam:Balık yemeği, lorlu salata
Ara:2 kuru kayısı
3.5 lt su, yeşilçay, maydonoz suyu, 2 saat yürüyüş...
kızlar bu arada belirtmeden geçmiyim...sabahları yulaf yememin nedeni buzdolabımız bozuldu hatta öldüdolayısıyla bir kaç günlük peynirler sütler herşey kokmuş durumda dolaba hiç bir şey koyamıyourz ve buzu çözülmüş şeyleri mecburen yiyoruz ziyan oclak yoksa balığı da ondan yedim annem yazın koymuştu buzluğa herneyse...yeni buzdolabı allahtan alındı yarın gelcek bugünlük böyle oldu ama yarından itibaren düzgün şekilde olcak menülerim...
bence menün güzel canım ben bir olumsuzluk görmedim yediklerinde alakasızda değil afiyet olsun canım
nasılsın canımmm
iyiyim canım sağolasın sen nasılsın bakalımm
bende iyiyim canım .. kendimi dyet moduna sokmaya çalışıyorum ama olmuyooo
pazartesi inşallahhh
diyorum ne unuttum ne unuttum menümü unutmuşum yine..kaptan beni kovalamadan yazayım bari...
Bugünkü menüm:
Sabah:1 kuru incir,yarım greyfurt
Kahvaltı:yulaf ve süt, salatalık
Ara:2 hurma 1 salatalık
Öğle:Ispanak yemeği, yoğurtlu salata,ceviz
Ara:10 tane çilek(minik)
Akşam:Balık yemeği, lorlu salata
Ara:2 kuru kayısı
3.5 lt su, yeşilçay, maydonoz suyu, 2 saat yürüyüş...
kızlar bu arada belirtmeden geçmiyim...sabahları yulaf yememin nedeni buzdolabımız bozuldu hatta öldüdolayısıyla bir kaç günlük peynirler sütler herşey kokmuş durumda dolaba hiç bir şey koyamıyourz ve buzu çözülmüş şeyleri mecburen yiyoruz ziyan oclak yoksa balığı da ondan yedim annem yazın koymuştu buzluğa herneyse...yeni buzdolabı allahtan alındı yarın gelcek bugünlük böyle oldu ama yarından itibaren düzgün şekilde olcak menülerim...
kız sen yerken hiç düşünmüyormusun
kız kackere dedim meyveyle birlikte hiçbişi yenmiyor meyveyi yanlız yiceksin...
anamm saçımı çekiyolar imdattt
kız ne yedim salatalık yedim onu mu diyon napim çantamdaydı sınavdan çıkar çıkmaz yedim minik bir tanenolcakki saltalıktan yaw hem hurmaları sınava başlamadan yedim salatalığı sınavdan sonra farkedermi kiiii canımm :26:
ozamn oldu sınavdan önce ve sınavdan sonra
yanlız fatmacım kahvaltıdan kac saat sonra hurmaları yedin.
salatalıkdan kac saat sonra öğle yemeğini yedin
şimdi meyvecim kahvaltıdan 2 saat sonra yani saat 10 da yedim meyveleri 2 saat sonra yeniyor ya...sınav 10 da başaldı çıktığımda 12yi geçiyodu canım...öğle yemeğini 2 de yedim tatlım...ay inşallah bu sefer doğru olmuştur hesaplayarak yedim ama
2 saati kim dedi sana....
ana öğünden en az 3-3,5 saat sonra bişi yiyebilirsin aslında 3,5 saatten önce bişi yememeye bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?