Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

diyorum ne unuttum ne unuttum menümü unutmuşum yine..kaptan beni kovalamadan yazayım bari...

Bugünkü menüm:
Sabah:1 kuru incir,yarım greyfurt
Kahvaltı:yulaf ve süt, salatalık
Ara:2 hurma 1 salatalık
Öğle:Ispanak yemeği, yoğurtlu salata,ceviz
Ara:10 tane çilek(minik)
Akşam:Balık yemeği, lorlu salata
Ara:2 kuru kayısı

3.5 lt su, yeşilçay, maydonoz suyu, 2 saat yürüyüş...

kızlar bu arada belirtmeden geçmiyim...sabahları yulaf yememin nedeni buzdolabımız bozuldu hatta öldü dolayısıyla bir kaç günlük peynirler sütler herşey kokmuş durumda dolaba hiç bir şey koyamıyourz ve buzu çözülmüş şeyleri mecburen yiyoruz ziyan oclak yoksa balığı da ondan yedim annem yazın koymuştu buzluğa herneyse...yeni buzdolabı allahtan alındı yarın gelcek bugünlük böyle oldu ama yarından itibaren düzgün şekilde olcak menülerim...

bence menün güzel canım ben bir olumsuzluk görmedim yediklerinde alakasızda değil afiyet olsun canım

4. takım burası sanırım slm arkadaşlar ben yeni kattıldım ve büyük bi azimle 55 kilo idealim ya 3 senedir bu sitede üyeyim buranın bi chat sayfası olsan konuşmaları daha rahat yaparız msj atıyoruz cvp 2gün veya daha dHA SONRASI GÖRÜYORUZ ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM BEN BU KİLOLARI VERMESEM KAFAYI YİYECEM:84:

bende iyiyim canım .. kendimi dyet moduna sokmaya çalışıyorum ama olmuyooo
pazartesi inşallahhh

ayy canım ya iyice düşün taşın kendini motive et ve başla pazartesi biraz geç değilmi tatlım haftasonu başla bence ya yolu yarıladın bir yarısı kaldı bundan sonrası da kolay olcak inş canım bozma moralini sakın

Adet döneminde şişkinlik, şişlik ve ödem için kürler

Suna Dumankaya adet dönemindeki ödem nedeniyle meydana gelen şişkinlik ve şişlikler için önerdiği bitkisel çözüm yollarını siz değerli ziyaretçilerimiz için yayınlıyoruz. Suna Hanım’ın önerdiği regl dönemindeki ödem bitkisel tedavisi için aşağıdaki kürlerden herhangi birini uygulayabilirsiniz.

Adet döneminde ödem için kür

Malzemeler: 250 gram su, 1 yemek kaşığı keten tohumu.

Uygulama: Su ve keten tohumu bir cezve içinde 5 dakika süreyle kaynatılır. 5 dakika dinlendirildikten sonra çay gibi içilir.

Adet döneminde görülen şişkinlik için bitkisel çözüm

Malzemeler: 20 gram ada çayı, 20 gram kiraz sapı, 1 demet maydanoz ve 2 adet elma.

Uygulama: Su, ada çayı, kiraz sapı, maydanoz ve parçalara bölünmüş elma bir tencere içinde kaynatılarak haşlanır. 5 dakika dinlendirildikten sonra çay gibi içilir. Gün içerisinde bolca tüketilmelidir. Genelde hanımların muayyen günlerinde vücut su toplar, ödemi atmak için iyi bir terkiptir.

kızlar ben bugün şu ikinci maydonozlu kürü yaptım çok rahatladım az önce wcye bile çıktım etkili gerçekte denemenizi tavsiye ederim şişkinlik,ödem varsa filan

kız sen yerken hiç düşünmüyormusun
kız kackere dedim meyveyle birlikte hiçbişi yenmiyor meyveyi yanlız yiceksin...

kız sen yerken hiç düşünmüyormusun
kız kackere dedim meyveyle birlikte hiçbişi yenmiyor meyveyi yanlız yiceksin...

anamm saçımı çekiyolar imdattt

kız ne yedim salatalık yedim onu mu diyon napim çantamdaydı sınavdan çıkar çıkmaz yedim minik bir tane nolcakki saltalıktan yaw hem hurmaları sınava başlamadan yedim salatalığı sınavdan sonra farkedermi kiiii canımm :26:

ozamn oldu sınavdan önce ve sınavdan sonra
yanlız fatmacım kahvaltıdan kac saat sonra hurmaları yedin.
salatalıkdan kac saat sonra öğle yemeğini yedin

ozamn oldu sınavdan önce ve sınavdan sonra
yanlız fatmacım kahvaltıdan kac saat sonra hurmaları yedin.
salatalıkdan kac saat sonra öğle yemeğini yedin

şimdi meyvecim kahvaltıdan 2 saat sonra yani saat 10 da yedim meyveleri 2 saat sonra yeniyor ya...sınav 10 da başaldı çıktığımda 12yi geçiyodu canım...öğle yemeğini 2 de yedim tatlım...ay inşallah bu sefer doğru olmuştur hesaplayarak yedim ama

2 saati kim dedi sana....

ana öğünden en az 3-3,5 saat sonra bişi yiyebilirsin aslında 3,5 saatten önce bişi yememeye bak..

2 saati kim dedi sana....

ana öğünden en az 3-3,5 saat sonra bişi yiyebilirsin aslında 3,5 saatten önce bişi yememeye bak..

doğru tatlım tamam tamam benim hatam...en az 2 saat yemeklerden önceydi sanırım...kusura bakma gözlerim yorgun başım ağrıyor ekrana baktıkça bahar alerjim başladı da burnumu çekiyom gözlerim sulanıyor filann...:2:

sağol tatlım ben kalkıp biraz yürüyim hiç halim yok ama belki iyi gelir hem yarın daha az çıkarsam tartıda iyi olur...

canım dondurmam enfess olduuuu

bak tarifini al 1 ay sonra falan denersin..

süzme yoğurdu sütle acıp krema kıvamına getiriyorsun içine 2 kuru kayısı 1 inciri cubuk tarcın ve 2 karanfille pişirerek püre yapıp karıstırıyorsun karanfilleri ve tarcını blenderdan gecirmeden cıkartmayı unutma..
hepsini iice mikserle karıstırıyorsun sonra kuplara bölüp buzluğa ve donunca mideye..

**4. TAKIM 198. ETAP**

meyvenull ( 58.5/)
Kuyabiye(54.6/)
PrensesPeri( 76.2/)
hypatia(67,0/)
Anna_maria(67,5/)
karcicegi71(68.9/)
pembepanter1(63.0/)
minnoş prenses(64,6/)
nidah(66.0/)
hasretim34( 67/) 193. ETAPTA AYRILMISTI TEKRAR ARAMIZDA
pamukcuk(73.1/) 194. ETAPTA AYRILMISTI TEKRAR ARAMIZDA
katrem GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI

4. TAKIM TOPLAM KİLO (726.4/ )

Son düzenleme:
zevcan canım şimdi leslie indir dedim.youtubede de çıktı..ordaki 1 mil 1,32 saniye.nasıl yani bu bu kadarmı?bunu birkaç kezmi tekrarlıyoruz yoksa benim izlediğim bir kısmımı?eğlenceli görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…