Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugun gayet guzel gecti hem menu acisindan hem de isten sonra spora gidecegim umarim tum hfatam boyle olursa cumaya eksiyle gelirim gibi

ayy ne guzel olur. Gel tabi canim beraber gidelim. Biraz gunes gorelim
oyy kuzum benim dogum gunu mu olacak fistigin. Daha nice guzel saglikli yaslari olsun.
Erteleme canim tezini erteledikce insanin gozunde buyuyor gecen sene bu zam,anlar ben de yaziyordum hatirliyorsan ayy nasil yazacagim bitirmek zor fialn diye baslamak onemliymis Hadi canim sen de basla ve bitsin.

Iyi aksamlar Bugun temizliğe giriştim hava da güzel olunca cam siliyim dedim balkon temizleme kapı derken akşamı ettim
Üstüne yorgunluktanmidir yoksa hava mi çarptı bilmem başım ağrıyor
Kilomuza yazamadım 100 grm fazla.ciktim
Cuma 72.30
Pazartesi 72.40
Menüm
Sabah
Pırasalı yumurta2 dilim tb ekmeği
Öğle
1 pkt kinoali busk 1 portakal karnibahar
Akşam
Kurufasulye yanina salata
Şu 2 litre
Spor
Saat 1300 1830 a kadar temizlik
Kaptanim affet beni ben saguat yapamam dizlerim ağrır

Merhaba arkadaşlar bende takımınıza katılıp kilo vermek istiyorum
Öncelikle
25 yaşımdayım
Evliyim
Bir kızım var 2.5 yaşında
İstanbul’da yaşıyorum
Boyum 158
Kilo 78.4
Hedef kilom 24 mayısa kadar 65 olmak
Kilo alma hikayem
Evlilikte Doğum kaynaklı aldım kiloları vermek için sizin güzel takımıznı seçtim benide kabul eder misiniz

Sabah tartıldım 78.4
İki dilim kepekli ekmekle bir tost yedim kahvaltı olarak ve Yeşilçay içtim
Ara öğün bir kirazsaplı çay
Akşam yemeğe kayınvalidemde olacağız bugün akşam yemeğini geç yiyeceğim
Kilo vermekle ilgili tavsiye ve tüyolarımıza açığı.

bugun gayet guzel gecti hem menu acisindan hem de isten sonra spora gidecegim umarim tum hfatam boyle olursa cumaya eksiyle gelirim gibi
haftalardır yaşadığın durgunluğun bir patlaması olacak bende eksi geleceğine inanıyorum.
çamaşır suyu çok kullanmış olabilir misin evi parlatmak için.
menünü beğendim dengeli olmuş.

Merhaba hanımlar
Yawrukush nasıl gidiyor diyetin?

kahvaltı 1haşlanmış yumurta peynir 3zeytin 2ceviz
Komuşuma gittim 40 uçurmaya bir sürü hamurişi yapmış Zor tutdum kendimi ya tatlıyı ağzıma bile sürmedim ama bilirsiniz bizim insanımız yeme konusunda çok ısrarcı büyük oğlumu aldım yanıma ona yedirdim poğçaları kendim salata ve çok minnak parça iki lokma tereyağlı poğça içinde 1ceviz vardı onu yedim bol bol şekersiz çay içtim

ara öğün yazıyorum komşuda yediklerime

Ara iki lokma tereyağlı cevizli poğça 1kase salata ve şekersiz çay

akşam yoğurtla kapatıcam şimdi

2lt su
Bugün spor yok ama gece yaparım vakit bulursam yarın misafirim gelcek hazırlık yapmam lazım

Mısırı çok severim misafirlikte yiyorum tatlı yerine 2oldu bu kilo aldırır mı bna pek bir masum geldi

Hoşgeldin canim canim ben 3 ayda 13 kilo versin azim ve motivasyonla sen de verebilirsin yaşında genç beni bile geçersin ☺
haftalardır yaşadığın durgunluğun bir patlaması olacak bende eksi geleceğine inanıyorum.

çamaşır suyu çok kullanmış olabilir misin evi parlatmak için.
menünü beğendim dengeli olmuş.
Hayatım çocuklar olunca çamaşır suyu pek kullanmam sadece vc banyoya dökerim daha çok arap sabunu kullanırım bide sirke

gece yoğurt ile beslenerek en doğrusunu yapıyorsun.ara öğününde yediklerin fazla değil affedilebilir ama kendini daha iyi hissedersin.

Merhaba, hosgeldin. Tabiki kabul ederiz. Ben kaptan yardimciniz stitch
Benim de kizim 2 oluyor bu hafta
Insallah beraber guzelce veririz kilolarimizi bir daha geri almamak uzere.

Ne guzel olurdu gercekten
Ben de paskalyada bir gidip gelmek istiyorum ama olmayacak sanirim, kismet bakalim.
Evet cok erteledim tezi, odevleri ama artik ertelemeye pek vaktim kalmadi. Umarim ben de mezun olurum biran once problemsizce, hem okuldan hem buradan
buradan mezun olunca bulusup parti yapacagiz daha seninle, sarap-peynir (hala yemeyi dusunuyordu )

bizi seçmiş olman onore etti canım. hoşgeldin aramıza.
(onure etmek yazacakken ki söylenirken öyle söylüyoruz.dur bir bakayım nasıl yazılıyor dedim. onoreymiş.fransızcadan dilimize geçtiği için böyle.pek beğenmedim bundan sonra kullanmayacağım)

2 mart pazartesi bugün ne yedim?

sabah : 2 haşlanmış yumurta +50 gr peynir yarısı kaldı
öğle : 140 gr mix yoğurt
akşam : 140 gr mix yoğurt + 3 kaşık tavuk suyu çorba
su : 1100 ml devam ediyorum.
spor : 115 dk pilates
150 squat (bunu bile her seferinde mızıklanarak yapıyorum üstüne çıkamam)

menüm bugün çok kötü biliyorum. iki gündür uykulu geziyorum neden bilmem. kendime bişey pişiresim gelmedi. ahaliye de çorba vardı bugün menüde. beğenmeyen dolaptan bişeyler bulsun dedim.

Hosgeldiniz aramiza, ben Ozge, 32 yasindayim, takim kaptaniyim, evliyim, 2 oglum var.
Senin kuzunuda Allah bagislasin canim:)
Takimimizda hergun menu-su-egzersizlerimizi yaziyoruz, pazartesi gunleri tartilip kilomuzu yaziyoruz.
Cuma gunleri ise tartilip, tarti fotomuzla kilomuzu paylasiyoruz.
Beraber tum kilolari veririz umarim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…