Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim bu hafta sen ve Arrietty_ listeye girebiliyorsunuz fakat senin soyle bir durumun var;
65.5 kilo ile aramiza katildin, hedef kilonda 60 idi.
Yarisma kurallari geregi baslangic kilonun %10undan az hedef belirleyemiyorsun.
Yeni hedef kilon en az 58.9 olmak zorunda.
Eger diyorsan ki 58.9 kilo benim icin tamamdir ,hedefim bu kilo olabilir, ozaman bu hafta listede olacaksin.
Ama diyorsan 60dan daha asagiya inemem, hedefim 60, ozaman liste disinda yarismaya devam etmen gerekecek canim.
Ne diyorsun?

Kızlar ya geçen bi arkadaşla kilo konusu oldu aramzda bi kilo varmış hatta birlikte tartıldık boyumuzda aynı ama dışardan baksan 10 kilo fark var dersin o hiç spor yapmıyo ondan heralde
Kilo vermek ile vucudun sIkilasmasi, fitlesmesi ayni sey degildir canim.
Spor yaparak kilo veren insanlarin,vucudundaki kas miktari artar ve kendisiyle ayni boy- kilo hatta yasta olan insanlardan da daha fit gorunur.
Bu yuzden egzersiz yapiyoruz, hem saglikli olalim, hem kilo verirken sarkmayalim, hemde vucudumuz olabildigince fit bir hale getirelim diye..

BlancKahkul canim biz cift olarak sonuncu olacagiz herhalde bu hafta.
Spor yapamiyoruz.
Halsizim
Ben regl olacagim falan
Ya ben usengecimmm. Eve gelince enerjim kalmıyor bide az yiyorum. Az dediğim eskiye göre
Yarın yapicam kesin.
Sonuncu olabilirz. Geçen seferde mi biz sonuncu olduk Yawrukush

Haklısın canım spor yapan yapmayan diye fotolarımız çekip ibretlik olabilrdik bi yandan spor yapmadan zayflasaydımda daha az çıksaydım tartıda da dedim içimden

Karistirmis olabilir misin canim.
Cunku ben hedef kiloya 56 yazdim.
Ilk sayfada da oyle yaziyor.
Sadece sozlu olarak kendi icimde ilk hedefim 60i gormek demistim.
Aslinda hedefim 56 derken 56 kldugunda mezun olman gerektigini bilmiyordum.
Duzeltme imkanimiz varsa 58 yapalim ve oyle de kalsin ...
Aslinda diyete pzt basladim o gun 66 idim.
Ama ertesi gun 65.5u gorunce oyle yazildi.

Yani degistirme imkanimiz varsa 66.00-58.00 yazabilirsek super olur.
Tabi kurallari da bilmem.
Sen bilirsin canim.

güzel bir gün olmuş.
Kızlar ya geçen bi arkadaşla kilo konusu oldu aramzda bi kilo varmış hatta birlikte tartıldık boyumuzda aynı ama dışardan baksan 10 kilo fark var dersin o hiç spor yapmıyo ondan heralde
tabi ki spor çok önemli.sıkılaştıkça kilo fazlan bile olsa fark edilmiyor.
hem menün hem sporun güzel canım.
BlancKahkul canim biz cift olarak sonuncu olacagiz herhalde bu hafta.
Spor yapamiyoruz.
Halsizim
Ben regl olacagim falan
sakın öyle deme geçen hafta sonuncı olmayalımda aralarda olalım diyordum. ama bak 1. bile olduk inanmak önemli başarmak için kendinize inanın lütfen

Ya ben usengecimmm. Eve gelince enerjim kalmıyor bide az yiyorum. Az dediğim eskiye göre
Yarın yapicam kesin.
Sonuncu olabilirz. Geçen seferde mi biz sonuncu olduk Yawrukush
Gecen sefer tam sonuncu degildik de sen kilonu bildirmemistin.
Ben de galiba usengecim.
Yoksa benim yerimde insanlar hem calisip hem eş ve 2 cocuk bakiyorlar.
Ben de yatip sabah ise gideyim anca.

Tamam canim o zaman baslangic kilon 65.5 olarak kaliyor ama hedefini 58 yapiyorum ve bu hafta listedesin..

Gecen sefer tam sonuncu degildik de sen kilonu bildirmemistin.
Ben de galiba usengecim.
Yoksa benim yerimde insanlar hem calisip hem eş ve 2 cocuk bakiyorlar.
Ben de yatip sabah ise gideyim anca.
Ever değilmişiz. Kaptanimda yazdı. Geciktirmeli bildirdim ama sadece 200 Gr cik :)
Bilemiyorum mesela eve gelince sadece yatmak mi istiyorsun. O zaman sen eşittir ben demektir

Guzel arkadaslarim , sizlere doyum olmaz, ben yemek hazirligina geciyorum, sonrada dusumu alip , Arasi okuldan alacagim.
Onu uyutup yine gelecegim araniza, buarada yemek yaparken de bir yandan gozum sizde..
Gorusmek uzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…