temizlik yapmayı düşünerek geçirdim.kaç kalori yakmışımdır acaba, baktım olmuyor arkadaşıma kaçtım kahveye eve döndüm mucize falan yok heryer pis. şimdi kademeli temizliğe başladım.mutfak tamam. wc halletmeliyim kedilerimin psikolojisi bozulmasın.sen nasılsın?Selamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz?
Aksaminiz nasil geciyor, gununuz nasil gecti?
çikolata elma yoğurt peynir karbonhidrat içeriyor ama yaralı olmaları onları masum hale getiriyor. o yüzden dedim sıkıntı yok beslenmende üzme kendini kaçırdım diyerekKarbonhidrat degil canim ya.
Sadece 17.00 de yedigim kare cikolata dilim portakal falan .ara ogun yapmiyordum o fazla oldu bir de aksam ki peynir.
Sulu yemegin icinde kifte ve patates vardi.
Ben de patatesini almadim koftesini ve az da suyunu aldim.
Ama yarim tabak bir sey.
Patatesten daha masumdur
Agir spor yapmadim da 15 gundur diyette ana ogun ana yemek disimda meyve falan oek yemedim acaba degerlerim mi dustu dedim.ama sanki spor yaparsin da ertesi gun bacaklarin kesilir ya oyleydim.
Ama agriyacak birsey yaomadim oncesinde.
Zaten tum vucudum halsiz ya.
Grip de degilim.
Bilmiyorum tukendim herhalde
Spor yapamasam da diyete devam.
Vardı da 300 Gr ama vallahi erken konusmak istemiyorum. Cuma gününe tekrar kilolar geri geliyor
sorun değil kuzucum ben etiketlemesende yardımcı olmasamda hep takipteyim biliyorsun. beslenmen de bu aralar çok iyi hadi gayret.böyle devam et.Kahvaltı
2 haşl yumr
Tahin, pekmez
Peynirli tost (aralıklarla yiyebildim bebekten)
akşam
Pilav
Salata
Fırında köfte patates
aralar
Muz
Armut
Dereotu
Sade soda
su
3 sürahiyi bitiricem yaklaşık yatana kadar inş
spor
2.000 adım
Yawrukush
stitch
angelnesss
Ay pardonCEYDOS
Ay ay ay kimler gelmis, feyzosum gelmis, nasilsin kuzum?Ben de biraz IF denedim gibi oldu
Öğlen yemek yememeye çalışıyorum ve çok dinç hissediyorum :) tavsiye ederim
Canim ozletiyorsun nerelerdesin, okul cok mu yogun?İyiyim kaptanım siz nasılsınız :)
1-2 gun dinlendir canim vucudunu ve vucudunu dinle..Karbonhidrat degil canim ya.
Sadece 17.00 de yedigim kare cikolata dilim portakal falan .ara ogun yapmiyordum o fazla oldu bir de aksam ki peynir.
Sulu yemegin icinde kifte ve patates vardi.
Ben de patatesini almadim koftesini ve az da suyunu aldim.
Ama yarim tabak bir sey.
Patatesten daha masumdur
Agir spor yapmadim da 15 gundur diyette ana ogun ana yemek disimda meyve falan oek yemedim acaba degerlerim mi dustu dedim.ama sanki spor yaparsin da ertesi gun bacaklarin kesilir ya oyleydim.
Ama agriyacak birsey yaomadim oncesinde.
Zaten tum vucudum halsiz ya.
Grip de degilim.
Bilmiyorum tukendim herhalde
Spor yapamasam da diyete devam.
Oh ne guzel olmus, havan degismis kuzum.Aleyküm selam kaptanım
Ben bugün gezdim hava çok güzeldi ama amele yanığı oldum sanırım kızardım iyice
Sen nasılsın :)
Ders falan çalışıyorum fırsatım olmuyor gelmeye pek ama kopamıyorun aklım burada ❣
Kolay gelsin canim, benim bugunum sakin coksukur, yemeklerimi hazirlayacagim onun haricinde bugun cok kosturmama sozu verdim kendime, dun pestilim cikmisti :))temizlik yapmayı düşünerek geçirdim.kaç kalori yakmışımdır acaba, baktım olmuyor arkadaşıma kaçtım kahveye eve döndüm mucize falan yok heryer pis. şimdi kademeli temizliğe başladım.mutfak tamam. wc halletmeliyim kedilerimin psikolojisi bozulmasın.sen nasılsın?
çikolata elma yoğurt peynir karbonhidrat içeriyor ama yaralı olmaları onları masum hale getiriyor. o yüzden dedim sıkıntı yok beslenmende üzme kendini kaçırdım diyerek
Canim sen tez mi yaziyorsun?Vardı da 300 Gr ama vallahi erken konusmak istemiyorum. Cuma gününe tekrar kilolar geri geliyor
Senin menun de gayet iyiymiş
Tabi canim ay ne bileyim iste besleniyoruz oyle boyleçikolata elma yoğurt peynir karbonhidrat içeriyor ama yaralı olmaları onları masum hale getiriyor. o yüzden dedim sıkıntı yok beslenmende üzme kendini kaçırdım diyerek
Ben de erken konustum cuma-pzt arasinda 1 kg fark var diye ama bir kac gune regl olacagim siskinligi ve agrilari simdiden basladi.Vardı da 300 Gr ama vallahi erken konusmak istemiyorum. Cuma gününe tekrar kilolar geri geliyor
Senin menun de gayet iyiymiş
Yok yazmıyorum da şu an. Tez öneri formumu verdim. Temmuzdan sonra başlayacağım. Ben bugün 1.300 adım atmışım sadece. Yarın katılmaya çalışırım ama az bir sayıda olsa :)Canim sen tez mi yaziyorsun?
Bu hafta hergun yarisma yaptik takim icinde.
Yarinda dizleri karnimiza cekerek oldugumuz yerde kosma yarismamiz var, az da olsa katil gulum...
Nasilsin bu arada, her sey yolunda mi?
Canim benim izin vermemle olacak bir sey degil, yarisma kurallari var kuzum.Tabi canim ay ne bileyim iste besleniyoruz oyle boyle
Kaptan yardimciligin hayirli olsun bu arada canim
Ben de erken konustum cuma-pzt arasinda 1 kg fark var diye ama bir kac gune regl olacagim siskinligi ve agrilari simdiden basladi.
Buyuk ihtimal azalamam cumaya.
Yawrukush izin verse de pzt tarti sonucumu kullansam
Mantiksizsa geri alirim cumlemi
Kolay gelsin canim, Allah zihin acikligi versin..Yarin az da olsa katil yarismamiza.Yok yazmıyorum da şu an. Tez öneri formumu verdim. Temmuzdan sonra başlayacağım. Ben bugün 1.300 adım atmışım sadece. Yarın katılmaya çalışırım ama az bir sayıda olsa :)
Tabi canim ay ne bileyim iste besleniyoruz oyle boyle
Kaptan yardimciligin hayirli olsun bu arada canim
Ben de erken konustum cuma-pzt arasinda 1 kg fark var diye ama bir kac gune regl olacagim siskinligi ve agrilari simdiden basladi.
Buyuk ihtimal azalamam cumaya.
Yawrukush izin verse de pzt tarti sonucumu kullansam
Mantiksizsa geri alirim cumlemi
Tmm su an gaza geldim cuma eksi cikma konusundaCanim benim izin vermemle olacak bir sey degil, yarisma kurallari var kuzum.
Herkes cuma tartisini bildirmek zorunda :))
Bu kadar az yiyon bari kilo veriyon mu dersen yok 100 gram 200 gramVaaaavvv hiç birsey yememissin
Aaaa bugün hiç ortak yemeğimiz yokKahvaltı
2 haşl yumr
Tahin, pekmez
Peynirli tost (aralıklarla yiyebildim bebekten)
akşam
Pilav
Salata
Fırında köfte patates
aralar
Muz
Armut
Dereotu
Sade soda
su
3 sürahiyi bitiricem yaklaşık yatana kadar inş
spor
2.000 adım
Yawrukush
stitch
angelnesss
Ay pardonCEYDOS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?