gün lük olacak canım. menülerini toplu olarak sabah öğle akşam sporunu yazarsın puanlarını hesaplayıp böylece benimde gözümden kaçmamış olur. rakam görmeyince sporunu atlayabilirim.Bunu günlük mü puanlıcam, haftalık mı?
İlk sayfada benim ismim yok
kaydettim yavrummmm aştın sen kendini. oooo ben yapmadım bugün yarın neler yapsam bilmiyorum.
akşam menün güzel olmuş canım ama 250 gr diyet için çok sanki bir el içi kadar diyorlar et büyüklüğünü incelikte en fazla 1 cm olmalı. oda takriben 150-200 arası yapıyor.Akşam menüsünü yazmayı unutmuşum.
250 gr et kavurma (içinde soğan, domates, yeşil ve kırmızı biber)
1 bardak ayran
1 bardak çay
+15 dk Leslie 1mil ( bugün toplam 30 dk Leslie)
Oğlum durmadı yoksa daha yapardım.
burası banada aynı etkiyi yaptı.buraya başlamasam ben hala 70 lerde sürünüyordum.iyi ki takım arkadaşlarımız var.Süperrr.
Ya kızlar süpersiniz valla. Hepinizi çok sevdim. Normalde tek başıma yapacaktim. Bi bakım kadınlar kulübüne Karatay, spor, Leslie yapan var mı die. Kendimi sizlerle buldum
Hem güncelsiniz, hem herkes katılım gösteriyor. Daha önce tanissaymisim sizlerle şimdiye olan kilolarım kalmazdı
çoşturdun beni gece gece hayallere daldım. yaza ziyafet var. alsancakta olsun ama. kıbrıs şehitlerindeki sevinç pastanesiydi değil mi? oradan rokoko yada çikolata soslu pastada yiyelim. gerçi küçülünce eski havası kalmadı ama olsun. bir gün gömelim kendimiziBoyozlarda benden olsun.
Boyunuzu,kilonuzu,kilo gecmisinizi bilmiyorum ama kusura bakmayin lutfen iki gunun hic bir ogununun tutar tarafi yok.
Hic diyetin yakinindan bile gecmiyor,acaba yeni baslayacaksiniz alistirma asamasi mi desem ama herseyden rahat rahat yemissiniz hic kısmaya calismamissiniz sanki.
bende küsüm onlara yaz gelince ilk karşılaşmayı yapıp sonra yeniden küseceğim.
kız nettin kurabiyeler pilavlar çikolatalı grissiniler oy anam oy çok dağılmışsın acilen seni toplamak lazım.
bunlar aslında bana yasak değil yiyebilirim ama yersem bana kilo olarak dönecekler zararlılar benim bunları yememem lazım diyerek kendini ikna et canım olur mu?
Bende ozledim canim, gordum cok guzel kilolar veriyorsun, masallah, bende cok sevindim.
Evet canim sizde dikkatli olun.
Canim sen evine gec, menulerine ekstra dikkat edeceksin, tepene binecegim...bekliyorum..
Bu menu olmamis gulum, bence daha diyet yapma moduna giremedin, once kendini diyet yapacagim diye telkin et ve baslayalim.
Canim sen gel aramiza, sporada basladin ne guzel, burada hepimiz birbirimize destek olarak veriyoruz, yoksa tek basina verilmiyor kilolar..
Canim bence nobette gec saatle kahvalti tarzi yemen etkiledi seni bu hafta.Evden yemek goturme imkanin var mi nobete?
Canim kilo bildirimleri, yaris listeleri surada paylasiliyor kaptanlar tarafindan.
Yarismanin sonuc listeleride burada paylasiliyor.Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
Bugün yürüyüşe çıkınca sizin için bir hatıra fotoğrafı çekmeye niyetlendim. Keşke on tane çekseymişim. :KK70: Odin'i kadraja zor sığdırmışım. Bendeniz deseniz dişlerimi yaptırdığım için ağzım yamuk. Yani olanla idare edin. Her biriniz için gülümsedim. Yolunuz açık olsun. :KK200: Yaaaaaaaa...www.kadinlarkulubu.com
1. sayfayida hemen guncelliyorum.Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
En Büyük TÜRKİYE743. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASIEn Büyük TÜRKİYE ( 03 - 10 Eylül 2021) ***4.Takım 743. Etap*** İKİNCİ Lori (98.9/98.4/0.5/%0,506) BLU3 (64.9/63.9/1/%1,541) Lusi ( 60.1/58.4/1.7%2,829) Tavsannesi (56.5/56.4/0.1/%0,177) Dahlia_ (64.1/63.7/0.4/%0,624) Lady Tenar...www.kadinlarkulubu.com
Sakin yanlis anlama canim.Evet doğru canm bi ara çok güzel başladım sonra saldımhayatımı da beslenmemi de düzene koymak istiyorum artık
Buraya yazılacak bir tarafı da yok aslında menülerimin
Ama amacım kendimle yüzleşmek ve yavaşta olsa motive olmak
Selam.30 dk Leslie 210 puan (Leslie 7 puan)
2529 adım 10.116 puan (yürüme 4 puan)
Doğru mu hesap? K. Bakmayin ilk katılım olduğu için teyit almak istiyorum.
CEYDOS
Ozaman ben adım sayısı yerine süre tutayım. Bilmiyorum ki kaç dakika sürdüSelam.
Yuruyus 4 puan 1 dakika.
Sen adim sayisini hesaplamissin.
2500 adim misal 5,6 dk mi yapiyor onunla carpacaksin.
gerçekten iyi gidiyordun.sonra bir moral bozukluğu seni mahfetti. kendini biran önce toparla. listelerinide paylaş lütfen .Evet doğru canm bi ara çok güzel başladım sonra saldımhayatımı da beslenmemi de düzene koymak istiyorum artık
Buraya yazılacak bir tarafı da yok aslında menülerimin
Ama amacım kendimle yüzleşmek ve yavaşta olsa motive olmak
olmamış canım adım 100 adeti 5 puan oluyor. 2529 / 100 x 5 =127 puan olmalı hallettim ben endişe etme ama toplu paylaşırsan böyle parça parça olmaz en azından. toplam 337 puanın var30 dk Leslie 210 puan (Leslie 7 puan)
2529 adım 10.116 puan (yürüme 4 puan)
Doğru mu hesap? K. Bakmayin ilk katılım olduğu için teyit almak istiyorum.
CEYDOS
Hiç bilmezdim bas ağrısı nedirCok geçmiş olsun. Baş ağrısı olunca hiç bisi anlamıyor insan. Kör oluyorsun resmen. Duyuyorsun ama anlamıyorsun.
Ay canim oğlum bi kere kendi yatağından düştü ya o zamandan beri yer yatağında yatıyor ne zaman uyursa bende o zaman uyuyorumyanına alınca uyumuyor mu? sende dinlen artık.
haklısın karbonhidratlı olmuş yarın daha iyi menü bekliyorum senden ki bombaları beraber yiyelim.ben ısmarlayacağım izmir tayfasına söz.
Aa dikkat etmemişim dalgınlığıma gelmiş boyutu düşünürkenIlk gununse hosgeldin diyor basliyorum.
Peynir kibrit copu mu kibrit kutusu mu
Aslinda cok kotu degil ama aksami 18.00 gibi yapip sebzeyle falan cesitlendirip ekmegi iptal edersen guzel olur bence.
Ben de ekmek yemeyince korkuyordum ama hic etkisi yokmus.bizim kuruntumuzmus
Afiyet olsun canim.
Sabah kaoams nedir?
16.00 da salatandan sonra bir sey yemediysen harika...
Afiyet olsun canim.
Su pirasali yumurtayi deneyemedim bi ya.yarin unutmazsam cok cesitli omlet krep yapacagim.
Ya canim ekmegi pilavi makarnayi kesmezsen gitmez kilolar kolay kolay.
Hadi onu gectim de oglen yemeginde o kadar cesidin yanina salcali ekmegi yemek nerden geldi aklina
Sakin yanlis anlama canim.
Uzulmen icin demedim asla.
Sadece gorunce kendimi tutamadim.belki boyle etki gosterir diye dusundum☺
Tabi ki buraya yazarak motive olunur.cok yedigimizde de yazacagiz tabi ki.
Ama naçizane tavsiye.
Bu is zamanla olmuyor.bir anda her seyi kesmek gerekir.
Ekmek tatlilar pastalar bana da cikolatalar pilav falan...
Ben de 20 gundur yapiyorum.
Isyerimde odamda ikram cikolatasi var.gunlerdir 1 tane bile yemedim.cunku yersem devami gelecek.
Bence karar verip her seyi kesip sebzeye yonel.
Ben ekmeksiz doyulacagini sanmazdim.20 gundur doyuyorum.
Sebze sevmezdim hayatimda ilkkez pirasa yedim.
Simdi sabah pirasayla krep yapmak icin sabirsizlaniyorum.
Tabi ben de sabah yarim simit yedim kacamagim oldu bugun
Demem o ki herkes destekcisi birbirinin burada sen yeter ki azim et.
çok zor kendi yatağında yatmayınca.Hiç bilmezdim bas ağrısı nedir
Yaklasik 2 aydir ara.ara ağrıyordu meğer bu enfeksiyondan kaynakliymis ilaçlar kesti azaldı sukur
Ay canim oğlum bi kere kendi yatağından düştü ya o zamandan beri yer yatağında yatıyor ne zaman uyursa bende o zaman uyuyorum
gerçekten iyi gidiyordun.sonra bir moral bozukluğu seni mahfetti. kendini biran önce toparla. listelerinide paylaş lütfen .
olmamış canım adım 100 adeti 5 puan oluyor. 2529 / 100 x 5 =127 puan olmalı hallettim ben endişe etme ama toplu paylaşırsan böyle parça parça olmaz en azından. toplam 337 puanın var
Iki kucuk çocuk olunca birinden biri gece oturuyor şimdi kiz çizgi film izliyor. kıza hamilelerimden beri 4 yıl bitti doğru düzgün gece uykusu yok bendeçok zor kendi yatağında yatmayınca.
hemen babasına ver o baksınIki kucuk çocuk olunca birinden biri gece oturuyor şimdi kiz çizgi film izliyor. kıza hamilelerimden beri 4 yıl bitti doğru düzgün gece uykusu yok bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?