Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bunu günlük mü puanlıcam, haftalık mı?
İlk sayfada benim ismim yok
gün lük olacak canım. menülerini toplu olarak sabah öğle akşam sporunu yazarsın puanlarını hesaplayıp böylece benimde gözümden kaçmamış olur. rakam görmeyince sporunu atlayabilirim.
CEYDOS sporlarimi yazacagim toplamini

Neler yaptim

Yuruyus
Mekik
Dizleri cekerek kosma
Topuga degme
Bel egzersizi
Merdiven inme
Toplam hepsi 894yapiyor

Yawrukush
kaydettim yavrummmm aştın sen kendini. oooo ben yapmadım bugün yarın neler yapsam bilmiyorum.
akşam menün güzel olmuş canım ama 250 gr diyet için çok sanki bir el içi kadar diyorlar et büyüklüğünü incelikte en fazla 1 cm olmalı. oda takriben 150-200 arası yapıyor.
burası banada aynı etkiyi yaptı.buraya başlamasam ben hala 70 lerde sürünüyordum.iyi ki takım arkadaşlarımız var.
Boyozlarda benden olsun.
çoşturdun beni gece gece hayallere daldım. yaza ziyafet var. alsancakta olsun ama. kıbrıs şehitlerindeki sevinç pastanesiydi değil mi? oradan rokoko yada çikolata soslu pastada yiyelim. gerçi küçülünce eski havası kalmadı ama olsun. bir gün gömelim kendimizi

Evet doğru canm bi ara çok güzel başladım sonra saldım hayatımı da beslenmemi de düzene koymak istiyorum artık
Buraya yazılacak bir tarafı da yok aslında menülerimin
Ama amacım kendimle yüzleşmek ve yavaşta olsa motive olmak

Çok sağol canımm etmeye çalışıyorum inan ama bu dağınıklığımı toplamak zamanımı alacak gibi
Bi yere gittiğimde ben onu yemiyorum demek o kadar güzrl bi duygu ki
Yaşadım bunu tekrar yaşayabilirim

Evet haklısın kaptanım bu ara dediğim gibi herşeyim karıştı birbirine ama evimin düseninden ve trmizliğinden başladım
Ve farkettim ki evim trmiz ve düzenli olunca yaptığım işlere daha güzel odaklanabiliyorum
Ama misal dolapalrım karışık olduğunda evi süpürüp silsem de o dolap benim sırtımda yük gibi
Bugün eşim sağolsun yardımcı oldu camlara girişti nasıl rahatladım anlatamam

Yarın diyete başlıyorum drngelicem inşaAllah
Yüzleşmek zor olacak benim için ama yarın sabah tartılıp yazıcam buraya

Sakin yanlis anlama canim.
Uzulmen icin demedim asla.
Sadece gorunce kendimi tutamadim.belki boyle etki gosterir diye dusundum☺
Tabi ki buraya yazarak motive olunur.cok yedigimizde de yazacagiz tabi ki.
Ama naçizane tavsiye.
Bu is zamanla olmuyor.bir anda her seyi kesmek gerekir.
Ekmek tatlilar pastalar bana da cikolatalar pilav falan...
Ben de 20 gundur yapiyorum.
Isyerimde odamda ikram cikolatasi var.gunlerdir 1 tane bile yemedim.cunku yersem devami gelecek.
Bence karar verip her seyi kesip sebzeye yonel.
Ben ekmeksiz doyulacagini sanmazdim.20 gundur doyuyorum.
Sebze sevmezdim hayatimda ilkkez pirasa yedim.
Simdi sabah pirasayla krep yapmak icin sabirsizlaniyorum.
Tabi ben de sabah yarim simit yedim kacamagim oldu bugun
Demem o ki herkes destekcisi birbirinin burada sen yeter ki azim et.

gerçekten iyi gidiyordun.sonra bir moral bozukluğu seni mahfetti. kendini biran önce toparla. listelerinide paylaş lütfen .
30 dk Leslie 210 puan (Leslie 7 puan)
2529 adım 10.116 puan (yürüme 4 puan)
Doğru mu hesap? K. Bakmayin ilk katılım olduğu için teyit almak istiyorum.
CEYDOS
olmamış canım adım 100 adeti 5 puan oluyor. 2529 / 100 x 5 =127 puan olmalı hallettim ben endişe etme ama toplu paylaşırsan böyle parça parça olmaz en azından. toplam 337 puanın var

Cok geçmiş olsun. Baş ağrısı olunca hiç bisi anlamıyor insan. Kör oluyorsun resmen. Duyuyorsun ama anlamıyorsun.
Hiç bilmezdim bas ağrısı nedir
Yaklasik 2 aydir ara.ara ağrıyordu meğer bu enfeksiyondan kaynakliymis ilaçlar kesti azaldı sukur
yanına alınca uyumuyor mu? sende dinlen artık.

haklısın karbonhidratlı olmuş yarın daha iyi menü bekliyorum senden ki bombaları beraber yiyelim.ben ısmarlayacağım izmir tayfasına söz.
Ay canim oğlum bi kere kendi yatağından düştü ya o zamandan beri yer yatağında yatıyor ne zaman uyursa bende o zaman uyuyorum

Ben telefondan girdiğim için pek alıntı yapamıyorum herşey karışıyor bir birine
Bir de yarım sayfa reklam çıkıyor :)
Bu gün diyetisyene gittim biraz iyi geldi motive oldum
Kilo vermeniz biraz zor.
normall metebolizmaya göre ama imkansız değil dedi
98.4 çıktı kilom 3 hafta sonra kontrol hedef 95 bakalım inşallah güzel sonuç alırım..

Aa dikkat etmemişim dalgınlığıma gelmiş boyutu düşünürken Keşke kibrit çöpü kadar olaydı be.....

Ben tabi çocuklar hastalıklar derken ilaç saatimi de kaçırdım
Menüm
Sabah
2 dilim cvd ekmegi az cemen 2 has yumurta biber marul
Öğlen
Mercimek çorba yarim muz 2 çatal turşu leblebi
Akşam
5 ekmeksiz kofte ayran salata
Su 2 lt
Spor
15 dk plates bacak hareketleri
Adimsayarima bakmayı unuttum ama 2 saat dışarda yürüyüş (hava güzeldi oğlanda uyudu arabada yuruduk cocuklarla)
Evde de çamaşır bulaşık klasik koşuşturmaca
Yawrukush @ stitch CEYDOS

Aahh asenacın ahh ben geçen aylarda içinde un olan herşeye yemin ettim asla karbonhidrat almıyordum
Düşün tarhana çorbası bile yapmıyordum içinde un var diye ve güzel de kilo verdim bir yada 4 kilo falan bana göre iyidi yani

Sonra araya hastalık girdi
Biraz hayal kırıklıkları girdi
Stres oldu saldım gitti ipin ucu kaçtı mı zor olıyor cidden

Ama dediğin gibi birden olmayınca da olmuyor o yüzden yarın başlıyorum inşallah

Bide ben 7 den sonra yşyecek olarak asla bişeu yemiyordum CEYDOS beni hep tebrik ederdi kaptanım hiçbişey yiyemediğim.bir iki gün beni muaf yazmıştı hatta ne güzel günlerdi

Bu arada yanlış anlamadım canım zaten uyarmanız için yazıyorum
Diğer bir adım da vatoz balığıdır

çok zor kendi yatağında yatmayınca.

Tamam ceydoş daha düzenli olucam inşallah yine
Her önüme geleni yemicem
Bugün kv yemeğe çağırmıştı sağolsun yine kaçırdım

Yarın tartılıcam ama çok korkuyırum 67 yi görmğşken şimdi ya 70 den fazla çıkarsam diyee

DİKKAT
Bu hafta PUANLI SPOR yarışmamız var kuzucuklarım.sağlık sorunu olanlar dışında tam katılım bekliyorum.mutlaka yapmaya çalışalım.hadi bakalım Kaslarımız gelişsin kilolar gitsin.
Aktif spor yapılabilmesi için ev işlerini dahil etmedim.lütfen puanlamaya dahil etmeyelim.

Lütfen menülerinizi paylaşırken günlük aktivitelerinizi yazıp , puanlamasını yaparak menülerinle birlikte (sabah öğle akşam toplu) paylaşınız.
Aktivite puanları aşağıdaki listede yer almaktadır.

***EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI ***

1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 PUAN

1 adet mekik ya da herhangi bir karin egzersizi= 3 PUAN
1 adet squat ya da wallsit egzersizi = 3 PUAN
1 adet dizleri karnimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 3 PUAN
1 adet jumping jack hareketi = 3 PUAN
10 adet merdiven cikmak ya da inmek = 3 PUAN
1 dakika dans etme egzersizi = 4 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 4 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 4 PUAN
100 adim = 5 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 5 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 7 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 7 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 7 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 7 PUAN
1 dakika zumba= 7 PUAN
1 dakika kardiyo ya da herhangi bir fitness egzersizi= 10 PUAN
1 dakika crossfit egzersizi = 10 PUAN
1 dakika plank egzersizi = 10 PUAN

1 dakika yuzme egzersizi= 10 PUAN

GÖRMEDİK DUYMADIK YOK
Arrietty_ DeryaOnDiet angelnesss K Kelebeknefes plasticwoman isimsiz965 AppLesma asena87 BlancKahkul DDeeRRiiNN41 @fmad fyzanur @gulum7 @istanbula Kozmogirl17 M Meryem1306 mifihafa Puuff stitch Yawrukush Z zeynebzeyneb P Periannem evinizinmimari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…