- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Hadi o zaman bizinşallah canım bakalım yarın nasıl olacak.bugün daha çok yumurta yiyeceğim kaç gündür menümü savsaklıyordum. suyumuda arttırdım şimdiden 750 ml oldu. umarım yarın inmiş hissederim.
bende onu inceliyordum bu gece yapayım diyorum. aktif olunca daha hızlı veriliyor. hadi yapalım valla ben uyarım
Neye basliyorsunuz bende bakayim arkadaslarHadi o zaman bizplasticwoman a yetiselim o dun basladi, O yuzden bugun bizim 1. ve 2. gunu yapmamiz lazim, ve o sayede sislik de hemencecik iniverir o zaman bugun ikimiz de ilk ve ikinci ghuinu yapiyoruz
jillian canim, gel basla bugun bizimle.Neye basliyorsunuz bende bakayim arkadaslar
emin degilim cnaim, ben de bir suru link buldum ama hepsinin sirali bir sekilde oldugu linki bulamadim. o yuzden yazdimplasticwoman DeryaOnDiet kızlar doğru video mu ?
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - UkraineTrends.web.tv
http://www.pinterest.com/lionsgatebefitukrainetrends.web.tv
canim istersen ziplamali haraketleri ziplamayarak yapabilirsinBaktim simdi de bazi hareketleri yapamam ben daha sonra bir daha denerim
anlaştık yapalım. ölçümde yapalım göğüs bel kalça bakalım ne kadar fark edecek.Hadi o zaman bizplasticwoman a yetiselim o dun basladi, O yuzden bugun bizim 1. ve 2. gunu yapmamiz lazim, ve o sayede sislik de hemencecik iniverir o zaman bugun ikimiz de ilk ve ikinci ghuinu yapiyoruz
jillian yapalım diyoruz. hadi katıl bize.Neye basliyorsunuz bende bakayim arkadaslar
Ziplama degil de suguat ve sinav var ya onlarcanim istersen ziplamali haraketleri ziplamayarak yapabilirsin
Ben de su videoyu buldum canim:emin degilim cnaim, ben de bir suru link buldum ama hepsinin sirali bir sekilde oldugu linki bulamadim. o yuzden yazdimplasticwoman a. Ama galiba musait degil suanda dur bakayim linklere hangisinde hepsi sirasiyla var
canim squatlari ceyrek squat yap, komple inme asagiya.[Q
Ziplama degil de suguat ve sinav var ya onlar
tamamını hemen yapmak zorunda değilsin. yapabildiğin kadarı bile fayda[Q
Ziplama degil de suguat ve sinav var ya onlar
bekliyorum . onay geldiği gibi ilk günü yaparım akşamda 2. yarın düzenliye geçeriz.Ben de su videoyu buldum canim:
Hem devaminda da workout 2,3... var. Ikimziinki de ayni bence ikisi de dogru, bakalim plasticwoman hangi linkden yapiyor
Tamam deniyim level 1 kac gun yapacagizcanim squatlari ceyrek squat yap, komple inme asagiya.
Sinavi da dizlerin yerde yapabilirsin veya duvar sinavi
İnşaallahinşallah canım bakalım yarın nasıl olacak.bugün daha çok yumurta yiyeceğim kaç gündür menümü savsaklıyordum. suyumuda arttırdım şimdiden 750 ml oldu. umarım yarın inmiş hissederim.
bende onu inceliyordum bu gece yapayım diyorum. aktif olunca daha hızlı veriliyor. hadi yapalım valla ben uyarım
1 2 diye mi yapacagiz tamam bende basliyim bakalimtamamını hemen yapmak zorunda değilsin. yapabildiğin kadarı bile fayda
bekliyorum . onay geldiği gibi ilk günü yaparım akşamda 2. yarın düzenliye geçeriz.
10 gün yapılacak level ama kesin bu mu emin olalım önceTamam deniyim level 1 kac gun yapacagiz
yasama canim cuma sendromu bakplasticwoman jiliana basladi, ben de bugun basliyorum gel bizimle jillian yap, sislinklik insin gitsin ne dersin?
Hadi o zaman bizplasticwoman a yetiselim o dun basladi, O yuzden bugun bizim 1. ve 2. gunu yapmamiz lazim, ve o sayede sislik de hemencecik iniverir o zaman bugun ikimiz de ilk ve ikinci ghuinu yapiyoruz
plasticwoman DeryaOnDiet kızlar doğru video mu ?
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - UkraineTrends.web.tv
http://www.pinterest.com/lionsgatebefitukrainetrends.web.tv
emin degilim cnaim, ben de bir suru link buldum ama hepsinin sirali bir sekilde oldugu linki bulamadim. o yuzden yazdimplasticwoman a. Ama galiba musait degil suanda dur bakayim linklere hangisinde hepsi sirasiyla var
1 2 diye mi yapacagiz tamam bende basliyim bakalim
Ben de su videoyu buldum canim:
Hem devaminda da workout 2,3... var. Ikimziinki de ayni bence ikisi de dogru, bakalim plasticwoman hangi linkden yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?