Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

9 mart menüsü

Sabah 1.5 yumurta
hepsini yapabilirsin ama en etkilisi küçük beden kıyafet almak. ben aldım bekletiyorum dolapta bu hafta içine sığmam olası ama en güzel hedefimde duracak.

Zaten bir iki kıyafetim dar oluyor evkenirken bol oluyırdu aaah ah
Ama tekrardan başarabişilirimm

Başka çaremmi var. Bu kadar kilo sporla gidecek, birazda göbek için yaparım

Canım sporu seviyorsan yaparsın elbette kaşlarını geliştirmek için beslenmeni, uyumanı, herşeyini çok iyi ayarlaman gerekiyor yani programlı yaşamak ve hiç pes etmeden devam etmek gerekli bunları da yaptığın takdirde sorun yaşamayacaksın.

Oğlumdan dolayı uykuya çözüm bulamam ama diğerleri için elimden geleni yapıcam

günaydın kızlar nasılsınız? bugün umutsuz günümdeyim neden . kendimi şiş hissediyorum bu da kilo vermediğim anlamına geliyor.yani o sinyali alamadım of bu yüzden cuma sendromu yaşamaya başladım hadi hayırlısı.
haklısın kırmamak lazım.ben kayınvalidemi irmik helvası için kırmıştım gerçi haklıydım ama olsun şimdi sağlıklı olsa keşke bende onun pişirdiklerini yiyebilsem.
sıkıntı olmayacaksa tabiki git hani aklında kalır diye demiştim ben
Ya bilmiyorum. Ameliyat çizgisinin üstünden ayrı Bi kat oluştu
oradaki doku kesiliyor ve yeniden dikiliyor çok hafifte olsa bir kat oluyor mutlaka ama üstü yağ bağlayınca simit görünü mü alıyor. kendimden değil sezeryan olan arkadaşlarımdan biliyorum. eğer sen o bölgeyi
çalıştırırsan düzgün göstermek elinde.
Fotografsiz tartı günü ne zamandı?sanırım bugündü
Geçen cuma 88.50
Cumartesi 88.50
Pazar 88.50
Pazartesi 87.80
vay olmuş birileri cuma gümbür gümbür geliyor.
tünaydın nasılsın?
köfte çok gözleme az olsaymış iyi olacakmış.
diyetisyenin onayladıysa devam. kalori hesabı yaparak beslenmen çok güzel canım.
Bizi de bırakırlarsa bu sene bizde Doğuya doğru geleceğiz.
hayırdır nereden geldi bu heves. neden doğu? gelin gelin ben bir kars aşığıyım ve erzincan doğunun yaşanabilecek en rahat en medeni şehirlerinden.
9 mart menüsü

Sabah 1.5 yumurta

Zaten bir iki kıyafetim dar oluyor evkenirken bol oluyırdu aaah ah
Ama tekrardan başarabişilirimm
dar olan değil sana hiç olmayan bulacaksın.
Kayınvalidem yapmış tam buğday unu diye yazmışım ama galeta unuymuş evet şerbetli velhasıl baya sağlıksız bir tatlı
Bi daha yemicem
o tatlıyı çok iyi bilirim kuzum ya ah ah yapma böyle şeyler kendine orjinalinde keçiboynuzu unuda kullanıyor adalılar. üstüne kaymak yada kremşantide var .kendi kendine gol atıyorsun dikkat et.
tamam bugün olmuş
Pazar sabahı kilom 72.150 gr idi

Bugünkü kilom 71.850 gr

-300 gram

Hadi bismillah devamı gelsin inşallah
hayırlı olsun şimdiden eksilerin
iyi gidiyorsun son günlerde çok düzeldi yediklerin böyle devam et olur mu?

Zorunluluk Canım eşimin şark görevi var bizde Kars yazdık zaten kimse tercih etmiyor soğuk ve süresi uzun diye

Zorunluluk Canım eşimin şark görevi var bizde Kars yazdık zaten kimse tercih etmiyor soğuk ve süresi uzun diye
yahaha kıskanmadım desem yalan söylemiş olurum. ama hazır olun. kar hazirana kadar kalkmaz yerlerden.kendisi soğuk halkı samimi illerimizden biri.hayırlı olsun ne zaman belli olacak ???

yahaha kıskanmadım desem yalan söylemiş olurum. ama hazır olun. kar hazirana kadar kalkmaz yerlerden.kendisi soğuk halkı samimi illerimizden biri.hayırlı olsun ne zaman belli olacak ???

Bende belirsizlik içerisine endişe mi, huzur mu bilemediğim bir durum içerisindeyim. Bi yanım git diyor, bir yanım kal. Kararsızım ama ben sosyal hayatı iyi olan bir yer istemiyorum çok yoruldum. Yani İstanbulluyum eşim burada görev yapıyor burada tanıştık, evlendik. Şimdi diyorum ki artık gidelim kimse de olmayacak kendimizle olalım. Evle ilgilide planlarım var :) yani ben eğlenceli insanım zaten evde de bulurum bi şeyler. Sporla ilgilenmek istiyorum yanı ben doğu da çalışmayacağım. Tabi sen çalışmayacağım dediğime bakma var bi iki fikrim üreten insanım ben boş duramam

wuuwuu supersin canim, bugun spor salonuna gitmeyecegim amske filan yapmam lazim evde.
Canim birkac tane jilian linki var, hangisinden yapiyorsun atar misin lutfen linki?
Bugun ben de baslayayim hatta bakalim yapabilirisn ilk ve ikinci gunu yapayim seni yakalayim

Tünaydın. Cumaya daha var, 2 güne iner belki şişkinlik. İnşaallah. Sağol

yasama canim cuma sendromu bak plasticwoman jiliana basladi, ben de bugun basliyorum gel bizimle jillian yap, sislinklik insin gitsin ne dersin?

Tünaydın. Cumaya daha var, 2 güne iner belki şişkinlik. İnşaallah. Sağol
inşallah canım bakalım yarın nasıl olacak.bugün daha çok yumurta yiyeceğim kaç gündür menümü savsaklıyordum. suyumuda arttırdım şimdiden 750 ml oldu. umarım yarın inmiş hissederim.
yasama canim cuma sendromu bak plasticwoman jiliana basladi, ben de bugun basliyorum gel bizimle jillian yap, sislinklik insin gitsin ne dersin?
bende onu inceliyordum bu gece yapayım diyorum. aktif olunca daha hızlı veriliyor. hadi yapalım valla ben uyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…