mümkün değil tatile gidemesem bile küçük plastik bebe havuzu alıcam dalcam çıkçam.Bırak şimdi mayoyu
Evet yazılı olmasa da sözlü bildirin dimi. Bence de bişey olmaz . Korkmuyorum ulenbenim bildiğimde personel şube gibi bir birim varsa bu konuda bilgilendirmeliydi. mal beyanında bulunmanız gerek diye. bence bişey olmayacak. sen direk topu onlara at üste çık alttan alma.
mümkün değil tatile gidemesem bile küçük plastik bebe havuzu alıcam dalcam çıkçam.
mutluluğu bulmak bizim elimizde yav kimse hele corona sen mutlu ol demiyor. eee bende eğlenirim bir başıma.
tatilim planlıydı aslında mart sonu nisan başı kıbrısa gidecektim askıya aldım belirsiz bir süre. zaten geceden sonra 15 gün uzatılmış tecrit var evde. büyük kızım geliyor onu takibe alacağım.oysa 13 günüm kalmıştı. iyi haber nehir daha az öksürüyor sabahtan beri 2 kere köh yaptı.Olmadı hemen tatili de planla :)
sokağa çıkma yasağı lazım ülkemize ne diyeyim, abes abes laflar dönüyor zihnimde.Gördünüz mü haberlerde; sivasta ucuz mal satan mağaza açılışında toplu izdiham
Siirt ve gümüşhanede ; maç yasak diye tepeliklerde toplaşıp iZleyenler; semaver, çekirdek, mangal eşliğinde...
inanamıyo insan
Deneyeyim bugun bakalimHemen atıyorum linki :) Telefondayım umarım çalışıyordur link. Videonun altındaki yorumlar da temsili ben
Bizim durum da ayni canim.Ya sizlerin menusune kiyasla ben ne kadar cok yemisim bugun, ondan kilo aliyorum
Menulerimi duzenli yazabilsem super olacak ama ancak takima bakcak firsat buluyorum
Cok guzel olmus canim..
Evde durmaktan bizde patlayacagiz, esim 24 saat calisiyor resmen, bende cocuklarla delirmek uzereyim :)
Cok guzel bir gun olmus Deryam :)
Benimde 2 cocugum var, birisi 1. sinif evde derslerine devam ettirmeye calisiyorum, bir yandan kucugum var.
Bir yandan esim evden calisiyor evimiz 2 odali, cocuklar aman ses yapmasin ,aman esim calissin diye helak oldum.
3 ogun yemek, bulasik, cay-kahve hazirlama, cocuklara etkinlik yaptirma,camasir, temizlik bunlari hic saymiyorum bile
Menun guzel olmus canim, aksam 1 dilim ekmek olsa daha iyi olurmus ama olsun.
Evde de surekli hareketliysen onu spora saydim ben..
Yanlis anlamadin umarim.Sağol aynen. Zaten üzerime birşey de yok da usuleten tabi. Aldıpında bildiriyıosun aynen. Çok teşekkürlr
tatilim planlıydı aslında mart sonu nisan başı kıbrısa gidecektim askıya aldım belirsiz bir süre. zaten geceden sonra 15 gün uzatılmış tecrit var evde. büyük kızım geliyor onu takibe alacağım.oysa 13 günüm kalmıştı. iyi haber nehir daha az öksürüyor sabahtan beri 2 kere köh yaptı.
Aşkolsun yaa kırmam ben senin kafanıİyi ... kafamı kırarsın diyodumgünaydın. Soğuk kanlı olmakta fayda var
O zamaaaaannnnnnn ...Aşkolsun yaa kırmam ben senin kafanısen benim eşimsin motivasyon kaynağımsın
yok kıbrısta değil, istanbulda. ben her yıl çocukluk arkadaşımla bir tatil kaçamağı yaparım çocuklarım ve eşim olmadan. genelde de kıbrıs olur.bu yıl çıkıntısız tatil hayal oldu tabi. I LOVE CYPRUSKıbrıs’ta mı Canım kızın, biz de aldık tatili Eylül ayına da bakalım ne olacak o zamana
Evet evet doğru anladım. Anladığımı anlatamadımYanlis anlamadin umarim.
Yeni ve buyuk bir mal var olduysa ek bildirim gerek.
Ama genel beyani subat sonuna kadar vermeliydin ama kurumun seni arayip istemeliydi.
Yani sonucunadan kotu birsey cikmaz ama kotu bir sey cikmamasinin sebebi senin mal varliginin olmamasi degil.yani hic bir seyin olmasa da mal beyani zorunlu ve cezasi cok agir gordugun gibi
yok kıbrısta değil, istanbulda. ben her yıl çocukluk arkadaşımla bir tatil kaçamağı yaparım çocuklarım ve eşim olmadan. genelde de kıbrıs olur.bu yıl çıkıntısız tatil hayal oldu tabi. I LOVE CYPRUS
güzel yerler şimdiden dua edelim salgın bitsin diye. hepimiz tatil yapabilelim.Güzel Canım ben yapamıyorum herkes çalışıyor zaman uymuyor o nedenle hep eşimle devam :) bende sevdim Kıbrıs’ı balayında oradaydık çok beğenmiştik. Bizim tatil eşimin memleketi ve Ölüdeniz oluyor hep :) bi kaç günlüğünü de Çeşme, Alaçatı bu senede gideriz herhalde salgın biterse çünkü zaman kalacak
hemen biletini alıyorum bana gel senFirinimin ici nasil kirlenmis. Gunluk temuzlik yapiliyor evde ama kise bucak bayadir temuzlik yapmadik. Hazir evdeyim hergun biryeleri temizleyeyim dedim. Hem vakit gecer
güzel yerler şimdiden dua edelim salgın bitsin diye. hepimiz tatil yapabilelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?