Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kusura bakmayın günlerdir ne düzenim kaldı ne başka bir şey şu illet yüzünden.Çevrimiçi olamıyorum doğru düzgün.Toparlandım bugün eve dönüyorum.Diyet düzenim vs kalmadı.Günlerdir yurtlardan gelem misafirlerimiz var.Şu virüsten sonra insanlar yurtlarda kalmaya korkar oldu.Ya gece yarısı bizimkini de boşaltırlarsa diye.Yarından itibaren diyete devam edebilirim ancak.Akşam memlekette olurum.Herkese kocaman sevgiler

Geleyim valla. Bir gorsen dolaplari filan hep bosalttim tam temizlik havasindayim.
Ayy canim benim sut de icmiyorsunndegil mi? Ama karsiliginu goreceksin cumaya. Ben de elimden geldigince karbonhidrati azaltiyorum bakalim.

yolun açık olsun maske takmayı unutma sakın. insanlarla arana 2 metre mesafe koy mümkün olan yerlerde.yüz yüze gelme konuşma kimseyle.

Geleyim valla. Bir gorsen dolaplari filan hep bosalttim tam temizlik havasindayim.
Ayy canim benim sut de icmiyorsunndegil mi? Ama karsiliginu goreceksin cumaya. Ben de elimden geldigince karbonhidrati azaltiyorum bakalim.
benimde gece tüpüm bitti malesef ve tüp öyle bir dolaptaki herşey yıkılacak onu çıkartırken. moral depoluyorum boşaltmak için ki geç olmadan sipariş verebileyim.
yok be nerde süt sadece cuma günleri 1 lt alıp kahve yapıyordum bitene kadar.(ölçümden yatmaya kadar) bu cuma beklediğimden az olunca ceza olarak 1 lt alıp sadece 1 kupa içtim kesmedi tabi.

tüpçüyü arıyorum sipariş veriyorum. sonra aklıma geliyor nakit yok evde gidip çekmemde sıkıntı araba eşimde. tekrar arıyorum kredi kartı geçerli değil mi diye soruyorum. araçta pos cihazı yok diyor. o zaman bende siparişimi iptal edeyim nakitim yok yarın alırım diyorum. aldığım cevap (bu arada beni hiç tanımıyorlar), olsun abla biz getirelim yarın sen ararsın gene biz gelip alırız diyor. oy oy şimdi gel de sevme bu şehri.

Ne kadar iyi esnaf işte helal olsun kazanırlar her zaman

An itibariyle 2 hafta karantinaya alindi bizim oldugumuz sehir..
Sadece marketler, itfaiye, polis merkezleri ve hastaneler acik olacak, evden cikma zorunlulugu olmayan kimse cikamayacak.
Sonumuz hayir olsun...
Elbet bu günler geçecek canım sakin ve sabır lazım herkese eşim panik yapıyor marketden gıda alıp stok yapalım dedi ama oralı olmadım marketler her zaman açık olur zaten fazla fazla alıncada erzaklar kurtlanır sakin olmakta fayda var lakin ablam gezmiş biraz marketlerde raflar boşalmış diyor

Bole esnaf var mi yaa

An itibariyle 2 hafta karantinaya alindi bizim oldugumuz sehir..
Sadece marketler, itfaiye, polis merkezleri ve hastaneler acik olacak, evden cikma zorunlulugu olmayan kimse cikamayacak.
Sonumuz hayir olsun...
Oy oy canim iyiligimiz icin hersey ama insan stres olmadanda olmuyor tabi

sanal marketler ne güne duruyor oradan alışveriş yapıcaz mecbur. yanlızca yumurta stoklayacağım ben yarın gidip büyük küçük fark etmez hepsini alacağım.

sanal marketler ne güne duruyor oradan alışveriş yapıcaz mecbur. yanlızca yumurta stoklayacağım ben yarın gidip büyük küçük fark etmez hepsini alacağım.
Haftada 2gün sütçü geliyor sokağımıza köy sütü yumurta ve ekmeği satıyor ondan alırım taze taze köy yumurtası sanal markete gerek duymayız inş ne kadar tükenebilir ki raflar boşaldıkca dolduruluyor zaten
Evde daha önceden aldığım 3paket makarnam var çay pirinç mercimekte yeni aldık un ve sıvı yağ lazım şimdilik beyaz kalıp sabunlar el temizliğindede en iyisiymiş ondan alırım bide markete çıkarsam yeterli şimdilik bakalım önümüzdeki günlerde neler olucak

el dezenfektesi bulamıyorum kolonya var ama onada güvenemedin yeterli mi el hijyeni için acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…