İnsaallah oyle umut ediyorumsöyle bakayım kimmiş babannen kimlerdenmiş.
güzel olmuş + spor destekli
yahaha az deşersekYawrukush ile akraba çıkacağız ve ciddiyim.
gene birileri çıldırmış çok güzel sonuçlar gelecek senden bu cuma.
ben mi sen mi daha az yedik bilmiyorum. olsun yaptıkların yeter artar
cok sukur canim iyiyiz senin nasil geciyor iyimisinSelamlar kizlar nasilsiniz, nasil geciyor aksaminiz?
Canim icini rahat tut ne dendi ise dogrudur diye umut edelim. İnsaallah bu durumu en yakin zamanda anlatacagiz. Dualarim bu yonde. Allah buyuk. Bizlerin tedbirli olup dua etmekten baska yapacagimiz birsey yok.Arkadaşlar ben hiç iyi değilimeşimle konuştuk konsoloslukta çalışıyor ve dün 30 kişi, bugün 15 kişi ölmüş yabancı uyruklu nedeni korona dememişler ama hiç inanmıyorum, nasıl atlayacağız böyle buraya kadar iyi geldim ama hiç iyi değilim kaygılarım arttı o da yemeye yönlendiriyor beni yarın bi şey yemeyeceğim 36 saatlik oruca devam edeceğim yoksa evdeyim yine kendimi yemekle tatmin edeceğim
Canim icini rahat tut ne dendi ise dogrudur diye umut edelim. İnsaallah bu durumu en yakin zamanda anlatacagiz. Dualarim bu yonde. Allah buyuk. Bizlerin tedbirli olup dua etmekten baska yapacagimiz birsey yok.
sakın canım salma kendini. bu kara günlerde bizi mutlu eden şeyler bulmalıyız.Arkadaşlar ben hiç iyi değilimeşimle konuştuk çalıştığı yerde dün 30 kişi, bugün 15 kişi ölmüş yabancı uyruklu nedeni korona dememişler ama hiç inanmıyorum, nasıl atlayacağız böyle buraya kadar iyi geldim ama hiç iyi değilim kaygılarım arttı o da yemeye yönlendiriyor beni yarın bi şey yemeyeceğim 36 saatlik oruca devam edeceğim yoksa evdeyim yine kendimi yemekle tatmin edeceğim
En önemlisi telaşla hareket etmemek. Tedbirli olun, başka yapacak bir şey yok maalesef.Arkadaşlar ben hiç iyi değilimeşimle konuştuk çalıştığı yerde dün 30 kişi, bugün 15 kişi ölmüş yabancı uyruklu nedeni korona dememişler ama hiç inanmıyorum, nasıl atlayacağız böyle buraya kadar iyi geldim ama hiç iyi değilim kaygılarım arttı o da yemeye yönlendiriyor beni yarın bi şey yemeyeceğim 36 saatlik oruca devam edeceğim yoksa evdeyim yine kendimi yemekle tatmin edeceğim
protein neredeyse hiç almamışsın kas eritirsin protein almazsan. afiyet olsun bayılırım tarçınlı tatlara.Herkese merhaba,
Saat 12.00 sütlü kahve (300ml süt)
Ara 15.30 1 kase ev yapımı yoğurt (içinde 15-20 adet kuru üzüm)
Saat 18.00 2 kase salata+4-5 dilim kadar Ezine peynir
1.5 lt su fakat şu an yarım lt daha içiyorum
Sabah 1 mile Leslie 15*7=105 puan
Sabah 12 dakika Nike cardio 12*10=120 puan
Akşam 1 mile Leslie 15*7= 105 puan
Toplam 330 puan
Ve evde cinnamon roll yaptım, pişince azıcık yedim. Nasıl anlatsam bir roll'ün içindeki iki kat parçası kadar.
Yawrukush
CEYDOS
sakın canım salma kendini. bu kara günlerde bizi mutlu eden şeyler bulmalıyız.
En önemlisi telaşla hareket etmemek. Tedbirli olun, başka yapacak bir şey yok maalesef.
Cok guzel olmus canim :)
Allah kabu etsin gulum gayet guzel..İyi aksamlar
Sahur lorlu 1.5 yumurta 5 zeytin maydanoz 1 dilim kizarmis ekmek cay su
Ara yok
İftar
1 tabak icinde 4 kasik makarna 1 kasik patates yemegi 4 kasik kiymali kabak yemegi
Bol salata 1 kase yogur az kuru biber patlican
Ara cay 1 avuc misir
Su 1.5lt oldu devam
Gelelim spora
Spor
100 bel egzersizi 300
200 topuga degme 600
100 mekik 300
50 bisiklet100
50 dizleri cekerek kosma150
Toplam 1450 puan
Yawrukush CEYDOS stitch
Ne kadar az yiyorsun artik, nasil dayaniyorsun canim?10.30 : mantar haslama-krep
(Yumurta,1 kasik badem unu,yogurt,1 kk peynir,1 ceviz)
18.00:5 kiyma kofte-salata.
Gun icinde ;1.5 lt su,1 Turk kahvesi,1 cay,1 sutlu neskafe.
100 merdiven 30 puan
1700 adim 85 puan
50 mekik 150 puan
15 dk leslie 105 puan
Toplam: 370 puan
Bu aksam regl oldum nihayet.agrim var spor yapamadim pek.
Herkese iyi aksamlar.
Babannem vefat edeli cook uzun yillar oldu, akrabalarindan sag olanlari hala hayraboludalar canim, arada dugun dernek olunca bizimkiler gorusuyor.söyle bakayım kimmiş babannen kimlerdenmiş.
güzel olmuş + spor destekli
yahaha az deşersekYawrukush ile akraba çıkacağız ve ciddiyim.
gene birileri çıldırmış çok güzel sonuçlar gelecek senden bu cuma.
ben mi sen mi daha az yedik bilmiyorum. olsun yaptıkların yeter artar
Ellerine saglik kaptanim :)
PAZARTESİ SONUÇLARI
Haftalık spor yarışmamızın pazartesi günü sıralaması aşağıdaki gibidir.katılım göstermiş olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
1.mifihafa
2.asena87
3.Arrietty_
4.CEYDOS
5. @angelnesss
5. M Meryem1306
Canim cok yoruluyorsun, ustune cocuklarinla ilgileniyorsun, hayat hic kolay degil ama birkez daha masallah sana..Yawrukush geldigimden beri koltuga yayildim kaldim. Oturdugum yerden cocuklar ile oynadik 3 saat. Simdi uyku vakti. Yemek bile yapmadim. Sabah yapip cikmistim onlari yemisler ben gelmeden. Sonra da babalari biseyler hazirla. Bende isde yedim. Baska bisey yiyesim yok.
Agri kalmadi
Siz nasilsiniz kaptan?
Su iki gun de bitsin. 3 gun evdeyim (insallah)
Harikasin yemediklerin icin kocaman alkislar sana..17 mart 2020 bugün neler neler yemedim?
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + 30 gr peynir 11:00 gibi
akşam : 2 adet haşlanmış yumurta + 30 gr peynir + cevizli keto ekmek üstüne labne ve tatlandırıcı
peki neler yemedim : kısır yemedim + yaprak sarması yemedim + haşlanmış hindi yemedim hatta henüz çikolatada yemedim.
su : 1500 devam edeceğim
apor : full ev işi hesabı yok.
asena87 bu yüzden dedim menüme bak
Bu ay benimde tum duzenim sasti, regli acisindan.Valla anlamadım Canım bende, iyiyim arada ağrım oluyor ağrı kesici idare ediyorum.
Canim 45 kisi birden vefat etmis, olum nedenleri icin ne denilmis.Arkadaşlar ben hiç iyi değilimeşimle konuştuk çalıştığı yerde dün 30 kişi, bugün 15 kişi ölmüş yabancı uyruklu nedeni korona dememişler ama hiç inanmıyorum, nasıl atlayacağız böyle buraya kadar iyi geldim ama hiç iyi değilim kaygılarım arttı o da yemeye yönlendiriyor beni yarın bi şey yemeyeceğim 36 saatlik oruca devam edeceğim yoksa evdeyim yine kendimi yemekle tatmin edeceğim
Bende iyiyim canim, cok sukur, evde cocuklarla bunaliyoruz ama sag ve birlikte olalimda tek sorun bunalmak olsun..cok sukur canim iyiyiz senin nasil geciyor iyimisin
Cinnamon roll cok kalorili canim, az yemissin ama dikkat et yedikce yedirten bir sey o :))Herkese merhaba,
Saat 12.00 sütlü kahve (300ml süt)
Ara 15.30 1 kase ev yapımı yoğurt (içinde 15-20 adet kuru üzüm)
Saat 18.00 2 kase salata+4-5 dilim kadar Ezine peynir
1.5 lt su fakat şu an yarım lt daha içiyorum
Sabah 1 mile Leslie 15*7=105 puan
Sabah 12 dakika Nike cardio 12*10=120 puan
Akşam 1 mile Leslie 15*7= 105 puan
Toplam 330 puan
Ve evde cinnamon roll yaptım, pişince azıcık yedim. Nasıl anlatsam bir roll'ün içindeki iki kat parçası kadar.
Yawrukush
CEYDOS
Cok guzel olmus canim :)
Allah kabu etsin gulum gayet guzel..
Ne kadar az yiyorsun artik, nasil dayaniyorsun canim?
Babannem vefat edeli cook uzun yillar oldu, akrabalarindan sag olanlari hala hayraboludalar canim, arada dugun dernek olunca bizimkiler gorusuyor.
Ellerine saglik kaptanim :)
Tebrikler kizlar, harikasiniz..
Canim cok yoruluyorsun, ustune cocuklarinla ilgileniyorsun, hayat hic kolay degil ama birkez daha masallah sana..
Bizlerde iyiyiz canim, cok sukur bu halimize, evimizde, disari cikmiyoruz, bunaliyoruz ,cocuklar cok zorluyor ama saglik olsun..
Harikasin yemediklerin icin kocaman alkislar sana..
Bu ay benimde tum duzenim sasti, regli acisindan.
Cok da agrim oldu normalde doktoruma giderdim ama hastanelere gitmek artik imkansiz oldu
Canim 45 kisi birden vefat etmis, olum nedenleri icin ne denilmis.
Sakin kal..Sende esinde genc insanlarsiniz, eger kronik bir hastaliginiz yoksa evde bu hastaligi atlatacak kesimdensiniz.
Sakin olun ikinizde..
Korktugun gibi olmayacak bence fakat bunca insan neden vefat etmis??
Bende iyiyim canim, cok sukur, evde cocuklarla bunaliyoruz ama sag ve birlikte olalimda tek sorun bunalmak olsun..
Sizler nasilsiniz?
Cinnamon roll cok kalorili canim, az yemissin ama dikkat et yedikce yedirten bir sey o :))
yarın gene mi su orucu olacak 36 saatlik öyleyse iyi geçsin diye odaklanacağım.Sabah: limonlu su
10:00 - muz
Öğle: domates, hindi füme, dil peyniri, salatalık, biber
Akşam: tavuk sote (tavuk göğüs,soğan,acı Şili biber), salata (turp, kiraz domates, salatalık, kırmızı soğan), yer fıstığı
Su bilmiyorum ne kadar oldu, ağrım oluyor içince o yüzden az az içtim
Karnım ağrıdığı için spor yapamıyorum henüz
Yawrukush stitch CEYDOS
yarın gene mi su orucu olacak 36 saatlik öyleyse iyi geçsin diye odaklanacağım.
geçmiş olsun canım. yarın daha iyi hissedersin dinleninceIyi geceler gecmisi okuyamiyorum çok yorgunum yediklerimi yazip cikacam. Kendimi Iyi hissetmiyorum.
Sabah 2 kk tulum peynir domates 2 dilim ekmek domates bol yesillik 1 yumurta
Aksam bir porsiyon yumurtali ispanak salata bir haşlanmış tavuk baget spor yok10 bardak su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?