sabah öğünlerinde bal yada tahin - pekmez mutlaka olsun. leslie değil yerde bisiklet çevirme yap onun yerine karnı toplayan bir hareket hem zorlamaz seni.emzirdigim için cok acıkıyorum bide daha yeni 40 im çıktı ip atlayamam sanirim başkanım yarim saat lesli yapiyim
estagfrullah biliyorum aslinda erken ama ben kendimi boyle cok mutlu hissediyorum suyumuda hic eksiltmiyorum bol su iciyorum bol yesillik yiyorum cok sukur sütümde simdilik yetiyor bebek kucuk oldugu icinaaa ben 40 olayını atlamışım canım kusura bakma.değerlendirmelerimi ona göre yapacağım. ah ah daha çok erken diyet için.
cezalara doyamayan patates rulomsun ,Pazartesi
Sahur
Biberli omlet çok azıcık kaşarlı
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
1 tk bal
1 tk kaymak
İftar
Tarhana çorbası
Dünkü kıymalı rulo patatesten bir dilim (bir dilim kaldı son inşallah yarın bizimkiler yer)
1 dilim ekmek
1 tk tereyağ(annem ekmek yaptı da..)
Sanırım şimdilik bu kadar
Spor 300 zıp 600 puan
200 zıp da ceza
erciyes111
CEYDOS
Yawrukush
kararında olduğu sürece sorun yok.kendini iy hissetmen önemli tabi.estagfrullah biliyorum aslinda erken ama ben kendimi boyle cok mutlu hissediyorum suyumuda hic eksiltmiyorum bol su iciyorum bol yesillik yiyorum cok sukur sütümde simdilik yetiyor bebek kucuk oldugu icin
dur söyleme byemeği bamya yemeği doğru mu? su çok az olmuş. (14800/100) x 5 = 740 +240+245=1225Iyi aksamlar
Cok kotu bas agrisi cekiyorum. Alerji hapimdan hala supheliyim. Birkac gün almiyacgim.
IF yaptim ve Ilk ögün 12.30 da
Yarim avokado
1 dilim Keto soganli
Aksambyemegi
Salata
Tavuk sis
1,5 L su
Spor.
35dk bisiklet 245 puan
1 saat yuruyus 240 puan
14800 adim??CEYDOS matematigim yetmiyor sunu hesaplamaya
P90 yapmam lazim ama bu bas agrisi boyle Devam ederse yarin 2 tur yapmak zorundayim
Arrietty_ hayal kırıklığı yaşadım ya.bulmaca çözüyor gibi hissediyorum.
cuma ayrı bir efsaneydi zaten. senin bildirim yapmanı beklerken canım sıkıldı diyet gruplarına bakayım dedim. abov ne görem bizim kız paylaşım alanına yazmış ah dedim bir şey oldu yoksa neden orada mesajı görünsün. bir girdim menü bildirimi ve kilo bildirimi. çok gülddddüüüüümmmm.Cok uzgunum kaptan
Birdaha ki sefere insallah
Nede olsa alisik bir durum
Ya yazmayi beceremem yada yanlis baslik altina yazarim
cuma ayrı bir efsaneydi zaten. senin bildirim yapmanı beklerken canım sıkıldı diyet gruplarına bakayım dedim. abov ne görem bizim kız paylaşım alanına yazmış ah dedim bir şey oldu yoksa neden orada mesajı görünsün. bir girdim menü bildirimi ve kilo bildirimi. çok gülddddüüüüümmmm.
en kötüsüde sabitim demişsin ama fotolu bildiriminde 300 gr eksik olduğu görülüyordu.geçen hafta bu hafta farkı. yüreğime inecekti.Birde yolladim kapadim siteyi. Baska grup kaptani mesaj atmis hemen ama ben anca saatler sonra Eve gelince gordum
Ne yapayim. Cok yogunumyaz kac modundayim.
İyi akşamlar kızlaaar
Bugün geç kalktığım için öğle yemeği yemedim.
Menüm
Kahvaltıdan önce parazito
Sabah:
2 haşlama yumurta
5 zeytin
Yarım domates
Az peynir
1 bardak yeşil çay
Ara öğün:
Kiraz sapı çayı
Akşam:
2 kase çorba
4 yağsız köfte
Salata
Ara öğün:
Yeşil çay
Su: 2 lt içmeye devam
Spor:
30 dk Leslie ➡ 210 p
100 mekik ➡ 300 p
300 ip atlama ➡ 900 p
2 saat ev işi ➡ 360 p
500 adım ➡ 25 p
Toplam ➡ 1795 p
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?