sabah: 2 bardak sut.
oglen: 13:00 1 kase corba
aksam: 16:00 tavuk doner durum seklinde.
ara: 1 muz
su: 2 litre
spor: 100 suguat- 300 puan
100 mekik-300 puan
plank 1 dk - 10 puan
ip atlama 500- 1000 puan
8000adim - 350 puan
temizlik 30 dk - 90 puan
toplam- 2050 puan
pes etmek yok yola devam gidecek hepsiUmarım 78 rakamını gorunce sınırım bozuluyor
kıyamam ben sana ya. alışmış kudurmuştan beterdir derlerdi al işte sen.kız menüyü yukarıda etiketledim. kendimden şüphe ettim. fazla karbo yok ki.durume ceza almiycakmiyim yani.
harikaaa cok tesekkur ederim.
gunaydin kizlar
guncel kilom 77,2 ( tartimin küsurat kısmı pek okunmuyor bozuk orasi ama ben anliyorum)
cuma hedefim 76,2
Eki Görüntüle 2622439 gü
Eki Görüntüle 2622438
Sağol canım eşimTürkçe öğretmeniyim canım ☺
Ooo çok az kalmış biter biter canım ☺ Allah yardımcın olsun
Yine patatesneyse sporun çok iyi maşallah iyi ziplamissin. Patates harici Menün de çok güzel canım ☺ sen şimdi mışıl mışıl uyuyorsundur iyi uykular canım eşim
Ayyy hadi inşallah gelsin 60laeYaa ne güzel iki günde eksiler baya iyi ben artı çıktım yaaa
Cuma 70.5
Bugün 70.6
Ama kendime güveniyorum cumaya 69.5 olacak inşallah ☺
senin ki diyete pek uymuyor canım çok az yiyorsun 150 gr köfte yiyorsan yanında salata olmalı. bir ara öğün yapmalısın mutlaka. bazen bizde 2 öğünle geçiriyoruz ama en azından o öğünler doyurucu oluyor.Kahvaltı omlet, patates salatası 1 br çay
Akşam 150 gr köfte
2 litre su
15 dk leslie
30 dk dans
menü su güzel spor mazeretin var zati okey
yemin ederim karbo zehirlenmesi geçiriyorum menünü okurkenerciyes111 sen ne dedin bu işe?
bozuldu diye düşünme zaten günü tamamlamışsın . Allah kabul eder endişe etme.
TamamdırEvet kaptanım 200 zip ceza olsunfayfeyfiy
Ben de cuma günü hedefime ulasicam kaptanım
Canım benim çok teşekkür ederim
Çok güzel gidiyorsun canım senin hedefin kaçtı
inşallah canım artık Allah bilirbozuldu diye düşünme zaten günü tamamlamışsın . Allah kabul eder endişe etme.
bugün önceki günlere göre daha güzel olmuş. toplam 615 puanın var. bildirim yaparken toplamda verirsen beni hafifletmiş olursun.
peki kaptan çocuklar cok küçük yazana kadar canım çıkıyorbugün önceki günlere göre daha güzel olmuş. toplam 615 puanın var. bildirim yaparken toplamda verirsen beni hafifletmiş olursun.
oy eşin olmadığı için ilk cezan benden gelecek. günlük karbonhidrat sınırı aşılmış. 2 dilim ekmek ve 3 haşlanmış patates 100 adet ipsiz ip atlama cezası getiriyor.
çok hafif bir gün olmuş. spor puanın yok
Bugün çok uykum var. Yemek hazirlayasim hiç yok. Şuan gözlerim kapanıyor. Ama benim canavar 24.den önce uyuyacak gibi değilsenin ki diyete pek uymuyor canım çok az yiyorsun 150 gr köfte yiyorsan yanında salata olmalı. bir ara öğün yapmalısın mutlaka. bazen bizde 2 öğünle geçiriyoruz ama en azından o öğünler doyurucu oluyor.
aaa ben 40 olayını atlamışım canım kusura bakma.değerlendirmelerimi ona göre yapacağım. ah ah daha çok erken diyet için.emzirdigim için cok acıkıyorum bide daha yeni 40 im çıktı ip atlayamam sanirim başkanım yarim saat lesli yapiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?