Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Umarım 78 rakamını gorunce sınırım bozuluyor
pes etmek yok yola devam gidecek hepsi
durume ceza almiycakmiyim yani.
harikaaa cok tesekkur ederim.
kıyamam ben sana ya. alışmış kudurmuştan beterdir derlerdi al işte sen.kız menüyü yukarıda etiketledim. kendimden şüphe ettim. fazla karbo yok ki.

canım kader arkadaşlarım cuma günü çok güzel kilolar verdik. hepiniz harikaydınız. motivasyonumuzu aynı tutmak ve cuma günkü kilomuzun altına inmek için daha dikkatli beslenmeliyiz. o yüzden menülerinize karbonhidrat sınırlaması getirmeli ,protein oranını arttırmalıyız. su içme oranlarınız 2 lt 'nin altında olmamalı ve sporu eksik etmemeliyiz.

Haftanın devam eden yarışmalarını hatırlayalım

Yeni Yarışmamız

bu hafta devreye girmesini planladığım takım içi derecelendirme sistemi yapacağız. daralma tablosunda gördüklerimiz başlangıçtan günümüze kilo verme oranlarımızı bildiriyor. bu ise geçen hafta, bu hafta en çok kim kilo verdi sistemi olacak.hadi bakalım o yüzden yılmadan çekişme devam etsin. bundan sonra kendi içimizde hem eşler olarak hemde ferdi olarak yarışıyoruz.

AppLesma angelnesss M Meryem1306 asena87 erciyes111 cokofesttt Milana firuze Arrietty_
P Periannem fayfeyfiy AdAstraPerAspera B Beklenen2 Birgaripanne A Aycaokurcan Melek Ada deniz diyette Aomine Daiki N Nefes1411 mifihafa plasticwoman fyzanur luges

Haftanın devam eden yarışmalarını hatırlayalım
DİKKAT

Cumartesinden Perşembeye

Bu hafta PUANLI SPOR yarışmamız var kuzucuklarım. Sağlık sorunu olanlar dışında tam katılım bekliyorum. Mutlaka yapmaya çalışalım. Her gece menülerinizi yazarken altına spor puanlarınızı hesaplayarak yazmanız gerekiyor. Hesaplanmamış sporlar yarışmaya dahil edilmeyecektir. Sporun puanları birinci sayfada mevcuttur. Sonuçlar cuma günü açıklanacaktır. Hadi bakalım kaslarımız gelişsin kilolar gitsin.

EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI

1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 PUAN
Ev islerinin 1 dakikasi= (temizlik,utu, yemek hazirlama vs) = 3 PUAN
1 adet mekik ya da herhangi bir karin egzersizi= 3 PUAN
1 adet squat ya da wallsit egzersizi = 3 PUAN
1 adet dizleri karnimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 3 PUAN
1 adet jumping jack hareketi = 3 PUAN
10 adet merdiven cikmak ya da inmek = 3 PUAN
1 dakika dans etme egzersizi = 4 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 4 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 4 PUAN
100 adim = 5 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 5 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 7 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 7 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 7 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 7 PUAN
1 dakika zumba= 7 PUAN
1 dakika kardiyo ya da herhangi bir fitness egzersizi= 10 PUAN
1 dakika crossfit egzersizi = 10 PUAN
1 dakika plank egzersizi = 10 PUAN
1 dakika yuzme egzersizi= 10 PUAN

HAFTANIN DEVAM EDEN YAIŞMALARINI HATIRLAYALIM
***TAKIM ICI YENI ES LISTEMIZ***
***Arkadaslar haftaya cuma gunu yarismamiza kadar birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, birbirlerine destek olacaklar, menulerine birbirlerini etiketleyip - menu yorumu yapacaklar , birbirlerini spora tesvik edecekler, kendilerinin haricindeki es gruplariyla saygi cercevesinde rekabet edecekler ve haftaya yarismamizin sonucunda ,yuzde olarak en cok kilo veren cift grubumuz diledikleri bir seyi yemeye hak kazanacaklar odul olarak.

***Birbirleriyle eslesen arkadaslarim, birbirinizin rakibi degil ,takim arkadasisiniz, beraber bu hafta en cok kiloyu vermek hedefiniz unutmayin.

1. GRUP ---> angelnesss & P Periannem
2. GRUP ---> AppLesma & Birgaripanne
3. GRUP ---> mifihafa & A Aycaokurcan
4. GRUP ---> CEYDOS & asena87
5. GRUP ----> B Beklenen2 & Milana firuze
6. GRUP ---> cokofesttt & Arrietty_
7. GRUP --->
erciyes111 & fayfeyfiy
8. GRUP ---> deniz diyette & fyzanur
8. GRUP ---> AdAstraPerAspera
& Melek Ada
9. GRUP ---> plasticwoman
& Minnolokko
10. GRUP
N Nefes1411 & luges

***@Meryem1306 canim rahatsiz oldugun icin seni es listesine katmadim, kendini iyi hisseder ve es yarismasina katilmak istersen haber ver , yarismamiza dahil edelim.
***Es yarismasina katilmak istemeyen ,mazereti olan arkadaslarim varsa, yazsinlar durumlarini , gereken duzenlemeyi yaparim.
***Hepinize keyifli, bol sporlu, saglikli kilolar vereceginiz bir hafta diliyorum.

Son düzenleme:
Sağol canım eşim
Bugün oruçtum ve iftara 10 dakika kala orucum bozuldu regl oldum o kadar üzüldüm ki
Ve ben reglken belim bacaklarım ağrır Spor çok yapamayacağım ara ara denerim ama
Tartılmayı da unuttum... son dakka golü yiyince..
Yawrukush
CEYDOS

Kahvaltı omlet, patates salatası 1 br çay
Akşam 150 gr köfte
2 litre su
15 dk leslie
30 dk dans
senin ki diyete pek uymuyor canım çok az yiyorsun 150 gr köfte yiyorsan yanında salata olmalı. bir ara öğün yapmalısın mutlaka. bazen bizde 2 öğünle geçiriyoruz ama en azından o öğünler doyurucu oluyor.

bozuldu diye düşünme zaten günü tamamlamışsın . Allah kabul eder endişe etme.

bugün önceki günlere göre daha güzel olmuş. toplam 615 puanın var. bildirim yaparken toplamda verirsen beni hafifletmiş olursun.

emzirdigim için cok acıkıyorum bide daha yeni 40 im çıktı ip atlayamam sanirim başkanım yarim saat lesli yapiyim

Bugün çok uykum var. Yemek hazirlayasim hiç yok. Şuan gözlerim kapanıyor. Ama benim canavar 24.den önce uyuyacak gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…