Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

herseyiyle mukemel canim afiyet olsun.

Herkese merhaba :)
Saat 12.30 : 2 göz yumurta+ kk peynir+ 1 pesmet
Saat 15.00 : 250 ml sütlü kahve
Saat 18.30 : 1 tabak kuru fasulye
1,75 su
Spor yok hala karnım ağrıyor
CEYDOS @Yawrukush
çok ağrılı geçti bu dönemin inşallah bir an önce biter bebişim normale dönersin. suyun çok az.yediklerinde az gün içerisinde yoğurt yesen.
Kahvalti
2 br. Çay 1 yufka da sucuklu kaşarlı tost
Akşam 5 tane Çilek 1 minik kase konserve mısır 2 but
2 lt su
30 dk leslie 210 puan
canım araya en azından bir öğün eklesen daha iyi olacak.
sut kilo mu aldiriyor ki?
offf bana aldırıyor. çünkü sevdiklerimde ayarım hiç olmaz benim kısır bir leğen yapar oturur yerim. şişsem de devam. süt diyet öncesi günde 3 lt bitirirdim birde sarkan olursa fırça çekerdim.eskiden et ürünlerinde de kontrolüm yoktu ama çok şükür onu kontrol etmeyi başardım.

muhabbetlerine doyamadığım 4. takım kadınları neredesiniz? özellikle mifihafa plasticwoman kaç gündür gelmiyorsunuz. fayfeyfiy kız küstün mü yoksa bana. N Nefes1411 ayağın nasıl oldu? deniz diyette küre başladın mı? AppLesma temizliği bırak ta azıcık hayatını yaşa. yakın olsak gelip tüm temizlik malzemelerine el koyacağım. M Meryem1306 çok az gelir oldun canım neden yoksun? asena87 izin nasıl gidiyor? iyi misin? DeryaOnDiet sen nasılsın, hamileliğe adapte oldun mu?

Sormayın ya valla herşey bu kadar mı ters gider. Geceleri hiç uyutmuyorlar gece bebek 4 te uyudu ben de 6 da uyudum. Çıldırmama az kaldı.

Sormayın ya valla herşey bu kadar mı ters gider. Geceleri hiç uyutmuyorlar gece bebek 4 te uyudu ben de 6 da uyudum. Çıldırmama az kaldı.
Aman sabirli ol canim benim iki tane mahvediyorlar esimden Allah razi olsun destekci oluyor ama babalari yokken daha cok cildiriyorlar

Ooo birileri sıkılmışş gunaydinnnnn.
Izin guzel gidiyor ayni besleniyorum
Suyu ve sporu azalttim ama izin mantigim oydu herhalde,dinlenmek☺kilo vermeyi bekliyorum bu hafta...
Sen nasilsin CEYDOS cuğum,yazindan anlasilan herkesi ozlemissin

Ağrım var çok fazla dün resmen buza sarılıp yattım o derece. Teşekkürler sorduğun için

Aynı benim durumum bizde galiba atak haftasında olduğumuzdan uyutuyorum yerine yatırıyorum 15 dk max. Ağlamaya başlıyor.. gece 1 saat uyudu bende uyudum diyemem.. sabaha kadar böyle geçti..eşimde yoktu ona vereyimde 2 dk uyuyayım

Selam herkese kendi cabalarımla kilo vermeye çalışıyorum da bu ara kilom sabit kaldı ve maalesef 3 gündür kabızım o yüzden olabilirmi bir önerisi olan varmı acaba

ah canım ya zor bebekle uğraşmak. Allah yardımcın olsun arada gel kafa dağıt burada.
Aman sabirli ol canim benim iki tane mahvediyorlar esimden Allah razi olsun destekci oluyor ama babalari yokken daha cok cildiriyorlar
hep öyle olur. benim çocukalrda babaları evde olmadığı zaman hasta olurlardı ben sinir olurdum.
oooo olmaz suyu arttıralım hemen.
Kiz 26 aylik
Oglan 8 aylik
Allah bağışlasın canım.daha çok küçükler.
Ağrım var çok fazla dün resmen buza sarılıp yattım o derece. Teşekkürler sorduğun için
çatlak çok acır diye duymuştum. ilikli kemik suyu iç bol bol.

Selam herkese kendi cabalarımla kilo vermeye çalışıyorum da bu ara kilom sabit kaldı ve maalesef 3 gündür kabızım o yüzden olabilirmi bir önerisi olan varmı acaba
merhaba canım.kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş . malesef aynı durumdayım. ama denediklerimi tavsiye edeyim. kayısı ye yatmadan önce 3 tane üzerine su iç. yada herkeste güzelce işleyen ama bende hiç etki etmeyen sinamekiyi deneyebilirsin. 11 adet suda kaynatıp içiyorsun. birde son çiçek unu duydum ama onu denemedim.

selam canim, iyiyim. Yarin doktor kontrolum var. Gecen gidisimde daha cok kucuk emin degilim ama belki sorun olabilir demisti. Bakalim yarin gidecegim tekrar bakacak. Sen nasilsin canim?

Benim de eşim yoktu. Hoş olsa da ne faydası var ki. O hepimizden önce uyur kıyamet kopsa umurunda olmaz. Valla depresyondayım galiba. Diyet miyet saldım artık. Bakayım birkaç gün zaman tanıyacam kendime toparlayamaxsam izne ayrılacam galiba.

Herhalde bu karantina dengemizi bozdu. Bitse de kurtulsak artık ya ne olurrrr

Zaman bulamıyorum ki. Buraya. Büyük oğlanın da uyku düzeni bozuldu. Bebeği uyusam da bu kez o uyandırıyor. Büyük bensiz uyumuyor. Bebegi uyutayım mutfagı falan toplayayım diyorum bu kez büyük sürekli konuşuyor koşturuyor bebeği uyandırıyor. Tam bir çıkmazdayım anlayacağın. Neyse bugünlere de şükür Allah büyük dert vermesin tek tesellim bu zaten.

selam canim, iyiyim. Yarin doktor kontrolum var. Gecen gidisimde daha cok kucuk emin degilim ama belki sorun olabilir demisti. Bakalim yarin gidecegim tekrar bakacak. Sen nasilsin canim?
ne sorun olabilirmiş ki. bozuk kese mi acaba. nasıl olayım tam gaz devam kahvaltıyı az önce yaptım sabah koşturması yüzünden.şimdide alt komşum tesisatçı çağırmış alta su akıtıryormuş. klazetimi sökecekler.
yapma böyle ne demek dengemizi bozdu. kendine zaman ayır eşine göm çocukalrı bişeyler yap toparlan.ne güzel verdin kilo geri dönüş yapma.
Herhalde bu karantina dengemizi bozdu. Bitse de kurtulsak artık ya ne olurrrr
kesinlikle bozdu dün gece rüya gördüm dolmuştayım. dolmuştaki bir cihaza dokunmuşum ve ben corona kaptım. uykudan corona oldum diyerek uyandım valla.

Zaten o uyku duzeni mahvediyor ya bende bir gun cildiracagim ama

Ev islerine de mi destegi yok en azindan elk supurgeyle supurme falan yada sofra toplama yada cocuklarla ilgilenme Allah hidayet eyler insAllah ileride babasinin is tuttugunu goren cocuklar ilgi gorenlerde dahil daaha iyi oluyorlar psikolojik olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…