- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
herseyiyle mukemel canim afiyet olsun.Bugünkü menüm sabah
1 yumurta 1den az dilim peynir 1 dilim tb ekmeği
Öğlen 1 yk patlıcan salatası 1 muz
Ara 5 6 badem
Akşam 2yk bulgur pilavı .4 yk kurufasulye susuz . salata
Şu 2 lt
Spor 60 dk leslie 420puan
1000 adım 50 puan
Toplam 470 puan
CEYDOS Milana firuze @Yawrukush
Kuru gaz yapmasinHerkese merhaba :)
Saat 12.30 : 2 göz yumurta+ kk peynir+ 1 pesmet
Saat 15.00 : 250 ml sütlü kahve
Saat 18.30 : 1 tabak kuru fasulye
1,75 su
Spor yok hala karnım ağrıyor
CEYDOS @Yawrukush
çok ağrılı geçti bu dönemin inşallah bir an önce biter bebişim normale dönersin. suyun çok az.yediklerinde az gün içerisinde yoğurt yesen.Herkese merhaba :)
Saat 12.30 : 2 göz yumurta+ kk peynir+ 1 pesmet
Saat 15.00 : 250 ml sütlü kahve
Saat 18.30 : 1 tabak kuru fasulye
1,75 su
Spor yok hala karnım ağrıyor
CEYDOS @Yawrukush
canım araya en azından bir öğün eklesen daha iyi olacak.Kahvalti
2 br. Çay 1 yufka da sucuklu kaşarlı tost
Akşam 5 tane Çilek 1 minik kase konserve mısır 2 but
2 lt su
30 dk leslie 210 puan
offf bana aldırıyor. çünkü sevdiklerimde ayarım hiç olmaz benim kısır bir leğen yapar oturur yerim. şişsem de devam. süt diyet öncesi günde 3 lt bitirirdim birde sarkan olursa fırça çekerdim.eskiden et ürünlerinde de kontrolüm yoktu ama çok şükür onu kontrol etmeyi başardım.sut kilo mu aldiriyor ki?
Sormayın ya valla herşey bu kadar mı ters gider. Geceleri hiç uyutmuyorlar gece bebek 4 te uyudu ben de 6 da uyudum. Çıldırmama az kaldı.muhabbetlerine doyamadığım 4. takım kadınları neredesiniz? özelliklemifihafa plasticwoman kaç gündür gelmiyorsunuz. fayfeyfiy kız küstün mü yoksa bana. N Nefes1411 ayağın nasıl oldu? deniz diyette küre başladın mı? AppLesma temizliği bırak ta azıcık hayatını yaşa. yakın olsak gelip tüm temizlik malzemelerine el koyacağım. M Meryem1306 çok az gelir oldun canım neden yoksun? asena87 izin nasıl gidiyor? iyi misin? DeryaOnDiet sen nasılsın, hamileliğe adapte oldun mu?
Aman sabirli ol canim benim iki tane mahvediyorlar esimden Allah razi olsun destekci oluyor ama babalari yokken daha cok cildiriyorlarSormayın ya valla herşey bu kadar mı ters gider. Geceleri hiç uyutmuyorlar gece bebek 4 te uyudu ben de 6 da uyudum. Çıldırmama az kaldı.
masallahAman sabirli ol canim benim iki tane mahvediyorlar esimden Allah razi olsun destekci oluyor ama babalari yokken daha cok cildiriyorlar
Ooo birileri sıkılmışşmuhabbetlerine doyamadığım 4. takım kadınları neredesiniz? özelliklemifihafa plasticwoman kaç gündür gelmiyorsunuz. fayfeyfiy kız küstün mü yoksa bana. N Nefes1411 ayağın nasıl oldu? deniz diyette küre başladın mı? AppLesma temizliği bırak ta azıcık hayatını yaşa. yakın olsak gelip tüm temizlik malzemelerine el koyacağım. M Meryem1306 çok az gelir oldun canım neden yoksun? asena87 izin nasıl gidiyor? iyi misin? DeryaOnDiet sen nasılsın, hamileliğe adapte oldun mu?
Kiz 26 aylikmasallahsizinkiler kac yaşlarında
Ağrım var çok fazla dün resmen buza sarılıp yattım o derece. Teşekkürler sorduğun içinmuhabbetlerine doyamadığım 4. takım kadınları neredesiniz? özelliklemifihafa plasticwoman kaç gündür gelmiyorsunuz. fayfeyfiy kız küstün mü yoksa bana. N Nefes1411 ayağın nasıl oldu? deniz diyette küre başladın mı? AppLesma temizliği bırak ta azıcık hayatını yaşa. yakın olsak gelip tüm temizlik malzemelerine el koyacağım. M Meryem1306 çok az gelir oldun canım neden yoksun? asena87 izin nasıl gidiyor? iyi misin? DeryaOnDiet sen nasılsın, hamileliğe adapte oldun mu?
Aynı benim durumumSormayın ya valla herşey bu kadar mı ters gider. Geceleri hiç uyutmuyorlar gece bebek 4 te uyudu ben de 6 da uyudum. Çıldırmama az kaldı.
ah canım ya zor bebekle uğraşmak. Allah yardımcın olsun arada gel kafa dağıt burada.Sormayın ya valla herşey bu kadar mı ters gider. Geceleri hiç uyutmuyorlar gece bebek 4 te uyudu ben de 6 da uyudum. Çıldırmama az kaldı.
hep öyle olur. benim çocukalrda babaları evde olmadığı zaman hasta olurlardı ben sinir olurdum.Aman sabirli ol canim benim iki tane mahvediyorlar esimden Allah razi olsun destekci oluyor ama babalari yokken daha cok cildiriyorlar
oooo olmaz suyu arttıralım hemen.Ooo birileri sıkılmışşgunaydinnnnn.
Izin guzel gidiyor ayni besleniyorum
Suyu ve sporu azalttim ama izin mantigim oydu herhalde,dinlenmek☺kilo vermeyi bekliyorum bu hafta...
Sen nasilsinCEYDOS cuğum,yazindan anlasilan herkesi ozlemissin
Allah bağışlasın canım.daha çok küçükler.Kiz 26 aylik
Oglan 8 aylik
çatlak çok acır diye duymuştum. ilikli kemik suyu iç bol bol.Ağrım var çok fazla dün resmen buza sarılıp yattım o derece. Teşekkürler sorduğun için
merhaba canım.kelin ilacı olsa kendi başına sürermişSelam herkese kendi cabalarımla kilo vermeye çalışıyorum da bu ara kilom sabit kaldı ve maalesef 3 gündür kabızım o yüzden olabilirmi bir önerisi olan varmı acaba
selam canim, iyiyim. Yarin doktor kontrolum var. Gecen gidisimde daha cok kucuk emin degilim ama belki sorun olabilir demisti. Bakalim yarin gidecegim tekrar bakacak. Sen nasilsin canim?muhabbetlerine doyamadığım 4. takım kadınları neredesiniz? özelliklemifihafa plasticwoman kaç gündür gelmiyorsunuz. fayfeyfiy kız küstün mü yoksa bana. N Nefes1411 ayağın nasıl oldu? deniz diyette küre başladın mı? AppLesma temizliği bırak ta azıcık hayatını yaşa. yakın olsak gelip tüm temizlik malzemelerine el koyacağım. M Meryem1306 çok az gelir oldun canım neden yoksun? asena87 izin nasıl gidiyor? iyi misin? DeryaOnDiet sen nasılsın, hamileliğe adapte oldun mu?
Benim de eşim yoktu. Hoş olsa da ne faydası var ki. O hepimizden önce uyur kıyamet kopsa umurunda olmaz. Valla depresyondayım galiba. Diyet miyet saldım artık. Bakayım birkaç gün zaman tanıyacam kendime toparlayamaxsam izne ayrılacam galiba.Aman sabirli ol canim benim iki tane mahvediyorlar esimden Allah razi olsun destekci oluyor ama babalari yokken daha cok cildiriyorlar
Herhalde bu karantina dengemizi bozdu. Bitse de kurtulsak artık ya ne olurrrrAynı benim durumumbizde galiba atak haftasında olduğumuzdan uyutuyorum yerine yatırıyorum 15 dk max. Ağlamaya başlıyor.. gece 1 saat uyudu bende uyudum diyemem.. sabaha kadar böyle geçti..eşimde yoktu ona vereyimde 2 dk uyuyayım
Zaman bulamıyorum ki. Buraya. Büyük oğlanın da uyku düzeni bozuldu. Bebeği uyusam da bu kez o uyandırıyor. Büyük bensiz uyumuyor. Bebegi uyutayım mutfagı falan toplayayım diyorum bu kez büyük sürekli konuşuyor koşturuyor bebeği uyandırıyor. Tam bir çıkmazdayım anlayacağın. Neyse bugünlere de şükür Allah büyük dert vermesin tek tesellim bu zaten.ah canım ya zor bebekle uğraşmak. Allah yardımcın olsun arada gel kafa dağıt burada.
hep öyle olur. benim çocukalrda babaları evde olmadığı zaman hasta olurlardı ben sinir olurdum.
oooo olmaz suyu arttıralım hemen.
Allah bağışlasın canım.daha çok küçükler.
çatlak çok acır diye duymuştum. ilikli kemik suyu iç bol bol.
ne sorun olabilirmiş ki. bozuk kese mi acaba. nasıl olayım tam gaz devam kahvaltıyı az önce yaptım sabah koşturması yüzünden.şimdide alt komşum tesisatçı çağırmış alta su akıtıryormuş. klazetimi sökecekler.selam canim, iyiyim. Yarin doktor kontrolum var. Gecen gidisimde daha cok kucuk emin degilim ama belki sorun olabilir demisti. Bakalim yarin gidecegim tekrar bakacak. Sen nasilsin canim?
yapma böyle ne demek dengemizi bozdu. kendine zaman ayır eşine göm çocukalrı bişeyler yap toparlan.ne güzel verdin kilo geri dönüş yapma.Benim de eşim yoktu. Hoş olsa da ne faydası var ki. O hepimizden önce uyur kıyamet kopsa umurunda olmaz. Valla depresyondayım galiba. Diyet miyet saldım artık. Bakayım birkaç gün zaman tanıyacam kendime toparlayamaxsam izne ayrılacam galiba.
kesinlikle bozdu dün gece rüya gördüm dolmuştayım. dolmuştaki bir cihaza dokunmuşum ve ben corona kaptım. uykudan corona oldum diyerek uyandım valla.Herhalde bu karantina dengemizi bozdu. Bitse de kurtulsak artık ya ne olurrrr
Zaten o uyku duzeni mahvediyor ya bende bir gun cildiracagim amaZaman bulamıyorum ki. Buraya. Büyük oğlanın da uyku düzeni bozuldu. Bebeği uyusam da bu kez o uyandırıyor. Büyük bensiz uyumuyor. Bebegi uyutayım mutfagı falan toplayayım diyorum bu kez büyük sürekli konuşuyor koşturuyor bebeği uyandırıyor. Tam bir çıkmazdayım anlayacağın. Neyse bugünlere de şükür Allah büyük dert vermesin tek tesellim bu zaten.
Benim de eşim yoktu. Hoş olsa da ne faydası var ki. O hepimizden önce uyur kıyamet kopsa umurunda olmaz. Valla depresyondayım galiba. Diyet miyet saldım artık. Bakayım birkaç gün zaman tanıyacam kendime toparlayamaxsam izne ayrılacam galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?