Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba canim,
Küre basladim. 1.gün Cok güzel gecti. Aclik hissetmedim.
2 saatte bir sütlü yeşil çay ictim. Normal su da ictim. İnsallah tartida da görürüm sonucunu.
Sonra normal beslenmeye devam edeceğim tabiki :)
Sen nasilsin günun nasil geçiyor

Selam kizlar
Isden ciktim simdi. Is yerinde ufak bir spor salonu vardi. Bu corona stresinde unuttum. Bugun inecektkm ama hava oyle guzel ki yuruyusu tercih ettim.
Yoga mati almaya gidiyorum. Evdeki curudu resmen.
Selam canim. Ben de spor salonunu cok ozledim. Leslie 45 dk yapacağım insaalh .
Senden de 1saat yuruyus bekliyorum

Kizzzzlarrr kafayi Taylan Kumeliye taktim. Size müthiş haberler özet bilgiler getirdimmmmm

Yağsız tuzsuz patlamis mısırı sınırsız yiyebilirsiniz, ağac kabuğu yemekten farksiz diyor

Salatlik %70su olduğu icin onu da sinirsiz yiyebilirsiniz dedi

Marul da sinirsiz

Şeker yerine de pekmez onerdi.

bakalim yarin ogrenecegim canim, kist var gibi ama daha cok erken birsey soyleyemem. Saglikli bir gebelik mi degil mi haftaya bakalim dedi, bekliyorum yarini.
Aaa kolay gelsin canim, banyoda tamirat var desene.

evet işte sağlıklı olduğunuz sürece bunu sıkıntı etme
.ok sevindim. ingiliz çayını mı yapıyorsun?
evet o kadını bende çok dinliyorum çok mantıklı anlatıyor.

bakalim yarin ogrenecegim canim, kist var gibi ama daha cok erken birsey soyleyemem. Saglikli bir gebelik mi degil mi haftaya bakalim dedi, bekliyorum yarini.
Aaa kolay gelsin canim, banyoda tamirat var desene.
sen gönlünü ferah tut herşey düzelir. yaptılar ıslatmayın dediler ben günde 2 kere banyo temziliyorum. nasıl dayanıcam hayır sabaha gittim yeni banyo paspası klaozet kapağı vs aldım keyfini çıkarırım diye olmayacak bugün .

Tşk ederim cnm eşim kayısı getirdi kuru bakalım işe yarıyacakmı bu duraksamalar yüzünden geç kilo veriyorum 7.5 ay oldu 101 den başladım vermeye ama 79.2 79.7 arasındayım hep

Tşk ederim cnm eşim kayısı getirdi kuru bakalım işe yarıyacakmı bu duraksamalar yüzünden geç kilo veriyorum 7.5 ay oldu 101 den başladım vermeye ama 79.2 79.7 arasındayım hep
bende öyleyim üzülme haftada 1 kere çıkarsam mutlu oluyorum. çok sıkıldım bu durumdan ama yapacak bişeyde bulamıyorum. bir ara çiçek unu deneyeceğim eğer memnun kalırsam mutlaka sana da bilgi vereceğim. not ettim seni

Tşk ederim hayatım sağol edersen mutlu edersin beni safram olmadığı için cok düzensiz bağırsaklarımda bozulmada var benim kolonoskopim sorunlu o denki sıkıntılı bazen bir ishal oluyorum toparlamak zor oluyordu bazende kabız oluyorum 10 gün sonunda ağrı sancı derken lavmana başvuruyordum

insallah kisa surede biter canim banyonun isi.
Kiz gunde 2 kere banyo temizlemek de nedir ben mi cok pisim sen mi cok temizsin

annemdede safra sonrası başladı. o bir karışımla çözdü akşam sorup sana döneceğim. ben pek sevemedim ama belki sen seversin kuru meyvelerden yapıyor.
insallah kisa surede biter canim banyonun isi.
Kiz gunde 2 kere banyo temizlemek de nedir ben mi cok pisim sen mi cok temizsin
yahaha yok ben pisimdir kesin sadece wc çok kullanılıyor benim kedileriminde tuvaletleri aynı mekanda eğer el atmazsam kumlar eve dağılıyor. dün gece temizledim arkasından 3 kere yenien üstünden geçtim.veletler ben temizledikçe kuma girdiler heryer kum oldu.

aa tamam o zaman kedi varsa , tabi zor olur cnaim kumlarla ugrasmak. ve kedileer mi kac tane?

Sagol canim ya bende ozledim ama iznimi kullaniyorum ya saldim bu hafta ramazanla birlikte tekrar dikkat edecegim insallah. Sana da kolay gelsin evine bu zamanda yabancilarin girmesi pek iyi olmamis aman dikkatli olun bende korkuyorum aman bisey bozulmasin diye

HArika menu canim. Şişlik icin de tuz kullanmani azaltabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…