Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

artik eve geldim artik sut yok
olsada arada olur.
cok seviyorum sutü.
bende öyle canım ah seven bilir. cuma sütümü bugünden aldım. karşımda duruyor paketli.
maşallah de maşallah. öyle ise ne kadar güzel
1.ogun omlet, 3 4 catal peynir, salatalik domates cay
Ara Yesil elma
2.ogun 1 kase yogurt, 4 lokma spagetti

Su bol bol ictim 1.5-2 L
Spor disarda yuruyus yarim saat
yine çok yetersiz beslenmişsin. protein hiç yok. protein zayıflamak için gerekli bir besin

21 nisan 2020 bugün ne yedim?
sabah : activia
ara : 2 incir kurusu 5 yarım ceviz içi
öğle activia
ara : elma
akşam : gril piliçin kemiklerini sıyırdım analar taş yesin yarımşardan 5 yesin tutmadı bu sefer + salata
az önce : 1 kuru erik
su : 3000 ml içtim devam
spor : 3 - 9 arası ev temizliği yemek hazırlığı içinde saatte 10 dk mola 5 saat gibi oldu. 5x60 =300 x 3 = 900

bu arada plank yapmamam gerektiğini bir kez daha anladım evli olduğum eşimin gazına gelip yapmıştım ama omurgamda bir nokta bugün berbat ağrıyor.
asena87

Yok kız ekmek normal , benim.normalde 4 dilim hakkım var bugün 3 e düşürdüm ben :) 4 dilime kadar hak veriyorum kendime şaka bir yana virüsten önce diyetisyene gidiyordum 4 dilim hak vermişti .

Adetin mi yaklasiyor?
Harika gidiyor menu ve spor
Acaba yedigin birsey mi diye tekrar baktim nenuye ama sislik hissetmni saglayacak birsey goremedim.
Canım menüde sporda çok güzel hele sporun hayır yeni temizlendim aslında ödem yapıcam şeylerde tüketmiyorum ama sanki davul gibi hissediyorum kendimi

Evet kuz3nim yapmis acemi isi

Saol canim videoya ceken olsaydi da izleseydin

Caanim aksamlari su icmeyi azalt bakalim mesela 10 dan sonra icme hala sislik devam edecek mi

Yine unutmusum 10 bardak tan fazla
En büyük zaafım sudur heralde çok içerim açta olsam farketmez ama azaltayım inşaallah fayda görürüm

Kesinlikle katılıyorum ben azalttığım an yüzüm çöküyo zaten küçük yüzüm var

Canım bence daha fazla olmalıydı zira yeni annesin bebeğin sütü İnan’ daha önemli bi kere yoğurt kuruyemiş protein ve yeşillik olmalı sütün etkilenir ağır spor sütü etkiliyo yürüyüş Leslie en iyisidir

İncir ve ceviz bayılırım

Maşallah maşallah .. belki ilerde emdiği süt miktarı arttıkça acıkmalar başlar ama inşallah böyle devam ederim..

Aaa eski eşimsin ama hemşehri olduğumuzu bilmiyordum

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Bugünkü menum
Sabah 30 gr peynir, üç zeytin, üç dilim pastırma, domates, salatalık, dereotu, biber, iki dilim ekmek
Öğle üç kaşık yoğurt, dört kaşık zeytinyağlı pırasa yemeği
Ara üç kuru erik
Akşam bir tabak etli kuru fasulye, iki kaşık bulgur pilavı, üç kaşık yoğurt
Su 2.5 litre
Spor 100 jj=300
100 flutter kicks=300
100 bacak hareketi =300
100 bisiklet hareketi =300
1.5 saat ev işi=270
Toplam=1470
fayfeyfiy CEYDOS Yawrukush
Eşim neredesin özlettin kendini ders mi çalışıyorsun?

akşam yemeğini çok yüksek kalorili buldum o yüzden fayfeyfiy ceza vakti. karbo sınırı aşılmış.

güzel olmuş spor menü su hepsi harika

sut kilo mu aldiriyor ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…