Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar yarın tartı günü sabah aç karnınıza tercihen wc sonrası tartılarak fotoğraflı paylaşım yapmayı unutmuyoruz.
aşağıda örnek paylaşım yaptım oradaki gibi yazabilirsiniz
geçen hafta : 55 kg
bu hafta : 54 kg
fark : 1 kg
yüzde: %1,82
yüzde nasıl hesaplanır?

(geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo) * 100 / geçen haftaki kilo = %
55 - 54 = 1 x 100 = 100 / 55 = 1,82

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Ülkece hep beraber nice 23 Nisanları kutlayalım :)

Saat 13.00 : 3 pesmet+ 2 çatal patates kızartması+ 2 tatlı kaşığı sürülebilir çikolata+ 2 ceviz+ 4 dilim sucuk + 2 kk peynir
Saat 22.00 : 1 elma + 1 portakal + 1 akıtma
1,75 su ama artar
Ben yarın tartı günü olduğu unutmuşum Annem ve babam da evde olunca sabah sanki cumartesi gibi geldi, evde dura dura günleri de karıştırır oldum
CEYDOS
Yawrukush

inşallah canım. çok buruk içimiz 100. yılı büyük çoşku ile kutlayabilirdik. yarım kaldı. seneye acısını çıkarırız artık.
oooo menü çok az olmuş. tamam suyu mutlaka arttır.

Tadilât işleri bizimde var evim 20 senelik ve kredi çekip aldik şubatta bitecek yavaş yavaş yaptıralım dedik ama benim içimden hiç gelmiyor heryer oynayacak bir sürü emek onun yerine satıp onu açık bahçeli ev alalım diyorum ama eşim borç ödemek istemiyor

Harikasın eşim ben bu hafta berbatım oğlumda nezle olmus bugün hiçbirşey yemedi sürekli elinde biberonla gezdi

Sana verdiğim tarifi yap ben kızıma çok faydasını gördüm
Senin menüler de güzel eşim bu arada sana ceza vermem gerekiyor
100 defa bisiklet hareketi olsun

CEYDOS eğer tartıda artı gelirsem izne ayrılmak istiyorum eksi olursa devam etmek isterim kafamın karışıklığı buraya da yansıdı
Aman yansımasın eşim ben sensiz ne yaparım hastalığından kaynaklı dir artilar sen beni dinle bu hafta da bekle öyle ayrıl istersen

Borç odemesi de zor bende eşime karişiyorum bu konuda bu arada hangi şehirdesin

Sana verdiğim tarifi yap ben kızıma çok faydasını gördüm
Senin menüler de güzel eşim bu arada sana ceza vermem gerekiyor
100 defa bisiklet hareketi olsun
Yaparim şimdi.hic bişey yapmaya halim de yok
Aman yansımasın eşim ben sensiz ne yaparım hastalığından kaynaklı dir artilar sen beni dinle bu hafta da bekle öyle ayrıl istersen
Ayy canim sagolasin . Kendimi çok guzel şartlarım gecen hafta iyiydi . Iyice gelgit akıllı oldum . Korona beni bunalıma sürüklüyor

Yaparim şimdi.hic bişey yapmaya halim de yok

Ayy canim sagolasin . Kendimi çok guzel şartlarım gecen hafta iyiydi . Iyice gelgit akıllı oldum . Korona beni bunalıma sürüklüyor
Aman hepimiz öyle degilmiyiz eşim 3 hafta önce işten 1 saat önce geldi ben çileden çıkınca

Canım senin menülerini çok beğeniyorum.

İki öğün yaptın sanırım güzel afiyet olsun, sporların da süper

Oruçluydun sanırım Allah kabul etsin, yulaf iyi tercih olmuş tok tutar

Olsun Canım yarın yaparsın önemli olan suçluluk hissetmemen ve kaldığın yerden devam etmen çünkü bu süreçler hep olacak evet bozuldu diyip salınca olmuyor asıl. Yarın Leslie yaparsın ve hafif beslenirsin toparlarsın

Hiç olmamış spor dengeler umarım.

Ufak kaçamak olmuş sporda var olur Canım o kadar sürekli olmadığı sürece sorun olmaz.

Leslie biraz uzun olsa süper olacakmış.

Güzel geçmiş canım.

Ekmekler fazla olmuş gibi yoksa güzel menü.

Söylediklerinin bazılarını bilmiyorum ama bu ne böyle :) hiç olmamış

CEYDOS eğer tartıda artı gelirsem izne ayrılmak istiyorum eksi olursa devam etmek isterim kafamın karışıklığı buraya da yansıdı

Canım eksi gelirsin olumlu düşün erken uyu uykunu al dinlen sabahta biraz yürüyüş yapıp tartıl eksi görürsün.

10 yıl daha kredi çekip ödememiz lazım .çocuklar büyüyor masraflar artıyor zor gibi
Tabi oda var biz de annenem vefat edince evini aldık annem saolsun çok yardımcı oldu dayım da tabi burda daha ucuz hersey kredi yerine onlara taksit taksit ödüyor uz dayim in birini ödedik diğerine 12 bin kaldı annem e de 40 bin aslında 70 ti miras ve kardeşimin düğününde verdiğim altınları mi dustuk 40 kaldı

Inşallah canim ama pek umudum yok cok mutsuzum
InşAllah çocuklar beni bunaltmasa daha dirayetli olurumda hatta Karatay diyeti denemiş tim 1 kaç ay önce 2 günde 1 kilo vermiştim ekmek ve şeker hiç tuketmeden emzirmemi azalttığı için vazgectim
Senin çocuklarda küçük allah yardımcın olsun ikisi beraber büyürler. benim çocukların yaş aralıkları fazla o yüzden çok yıpratıcı oluyor . Cocuklarim büyük Kızım 12 yaşında.kucuk kızım 4 yasinda oğlum 15 aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…