inşallah canım. çok buruk içimiz 100. yılı büyük çoşku ile kutlayabilirdik. yarım kaldı. seneye acısını çıkarırız artık.Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Ülkece hep beraber nice 23 Nisanları kutlayalım :)
Saat 13.00 : 3 pesmet+ 2 çatal patates kızartması+ 2 tatlı kaşığı sürülebilir çikolata+ 2 ceviz+ 4 dilim sucuk + 2 kk peynir
Saat 22.00 : 1 elma + 1 portakal + 1 akıtma
1,75 su ama artar
Ben yarın tartı günü olduğu unutmuşumAnnem ve babam da evde olunca sabah sanki cumartesi gibi geldi, evde dura dura günleri de karıştırır oldum
CEYDOS
Yawrukush
22 nisan 2020 dün ne yedim ?
hayatımın en yorucu dgünlerinden biriydi. sabah 9: 30 başlayıp 22:30 biten bir ev işi döngüsüne kapıldım. wc tadilatı olmadı ikinciye geldiler toplamda 6 kere banyo temzilemiş oldum. tabi bunlara evin diper işleri mutfak işleri eklenince gün boyu çalış ceydoş oldu. tam oturdum dinleneceğim dediğimde nehir 1,5 aylık ev hapsinin krizini yaşamak istedi. hadi rahatlasın diye tamam tak maskeni çıkıyoruz dedim yarım saat yürüdük birlikte. bahçeden cama arkadaşıyla konuştu azıcık. bende o arada bir kedi buldum pek sevdik birbirimizi. eve alayım dedim.yıkadık pakladık. sabaha kadar kalır mı düşüncesiyle bekledik ama sokağa çok alışmış.gitmek istedi bizde izin verdik. günüm sabah 6 da bitti. neyse özetim bu.
sabah : mantarlı biberli maydonozlu 1,5 adet yumurtalı omlet + 4 zeytin + 2 kiraz domates + 10 gr peynir
öğle : activia
akşam : 1 dilim mercimekli ekmek 3 cm x3 cm kesilmiş
su : 2200 ml
spor : 12 saat ev işi + yemek : 2160
30 dk yürüyüş : 120
toplam:2280
@asena87
Harikasın eşim ben bu hafta berbatım oğlumda nezle olmus bugün hiçbirşey yemedi sürekli elinde biberonla gezdi
Sana verdiğim tarifi yap ben kızıma çok faydasını gördümTadilât işleri bizimde var evim 20 senelik ve kredi çekip aldik şubatta bitecek yavaş yavaş yaptıralım dedik ama benim içimden hiç gelmiyor heryer oynayacak bir sürü emek onun yerine satıp onu açık bahçeli ev alalım diyorum ama eşim borç ödemek istemiyor
Harikasın eşim ben bu hafta berbatım oğlumda nezle olmus bugün hiçbirşey yemedi sürekli elinde biberonla gezdi
Aman yansımasın eşim ben sensiz ne yaparım hastalığından kaynaklı dir artilar sen beni dinle bu hafta da bekle öyle ayrıl istersenCEYDOS eğer tartıda artı gelirsem izne ayrılmak istiyorum eksi olursa devam etmek isterim kafamın karışıklığı buraya da yansıdı
Borç odemesi de zor bende eşime karişiyorum bu konuda bu arada hangi şehirdesinTadilât işleri bizimde var evim 20 senelik ve kredi çekip aldik şubatta bitecek yavaş yavaş yaptıralım dedik ama benim içimden hiç gelmiyor heryer oynayacak bir sürü emek onun yerine satıp onu açık bahçeli ev alalım diyorum ama eşim borç ödemek istemiyor
Yaparim şimdi.hic bişey yapmaya halim de yokSana verdiğim tarifi yap ben kızıma çok faydasını gördüm
Senin menüler de güzel eşim bu arada sana ceza vermem gerekiyor
100 defa bisiklet hareketi olsun
Ayy canim sagolasin . Kendimi çok guzel şartlarım gecen hafta iyiydi . Iyice gelgit akıllı oldum . Korona beni bunalıma sürüklüyorAman yansımasın eşim ben sensiz ne yaparım hastalığından kaynaklı dir artilar sen beni dinle bu hafta da bekle öyle ayrıl istersen
Aman hepimiz öyle degilmiyiz eşim 3 hafta önce işten 1 saat önce geldi ben çileden çıkıncaYaparim şimdi.hic bişey yapmaya halim de yok
Ayy canim sagolasin . Kendimi çok guzel şartlarım gecen hafta iyiydi . Iyice gelgit akıllı oldum . Korona beni bunalıma sürüklüyor
10 yıldırkredi ödüyoruzeşimde.hakli ama bende yaptırmak istemiyorum evimin konumu guzel ama balkonu yan binanın duvarına bakıyor ankarada yimBorç odemesi de zor bende eşime karişiyorum bu konuda bu arada hangi şehirdesin
Kararlı emin adımlarla gidiyorsun aferin
Bahçeli Ev fiyat arası çok deilse çocuklar için iyi olurdu10 yıldırkredi ödüyoruzeşimde.hakli ama bende yaptırmak istemiyorum evimin konumu guzel ama balkonu yan binanın duvarına bakıyor ankarada yim
İyi akşamlar
Dün giremedim çok erken uyumuşum.
Çarşamba
13:00 1 kase sebze çorbası ve 1 tabak döner ve ayran (şirket yemekhanesi-patates ve pilavı es geçtim)
18:30 1 kase çorba ve salata
3 lt su içildi
Spor yok (çok yoğun bir çalışma günüydü çok yorgun geldim eve)
Perşembe
11:00 1 yumurtadan sade omlet peynir zeytin ve salatalık
18:30 1 adet kırmızı biber dolması (fırında ve bulgurla yapıldı) bir kase yoğurt
25 dk tabata egzersizi = 250 puan
3 lt su tabi ki içildi
Yawrukush CEYDOS
mu gunun ozeti.
sabah 2 tb ekmek tere yagi.
oglen: lahana sarma, mantar yaninda turup.
su:1,25
spor: 2000 ip a.- 4000 puan
ev isi 5 saat- 900 puan
2 dk plank- 20 puan.
5000 afim- 250 puan.
suguat 100-300 puan
mekik100 - 300 puan.
bacak karna cekilerek kosma hareketi 50 -150 puan.
17 dk zumba- 119 puan.
toplam- 6119puan
Bugünkü menüm sabah
1.5 filim tb ekmeği 1 yumurta 1 dilim peynir bir kaç sucuk
Öğlen 1 küçük ıspanak böreği
Akşam 1 kase patates salatası
Şu 2.5 lt
Spor
75 dk leslie 525 puan
6 saat ev işi 1080 puan
Toplam 1605
İyi akşamlar bugünkü menüm
Sabah 11. 00: yulaflı omlet, domates, salatalık, peynir, iki kaşık menemen, yeşil çay
Ara :iki hurma
Akşam: 17.30: yulaflı meyveli yoğurt, bir çatal makarna bir kaşık tavuk sote(sadece tadına baktım)
Ara: yarım halley( çok canm çekti ama yiyemedim yarısını bıraktım)
Su: 2 litre
Spor: 30 dakika leslie, 45 dakika pilates
iyi aksamlar hanimlar
sabah:
4 dilim sucuklu yumurta
1 tk tahin
1 bardak süt
ara 8 tane cig badem +elma
ögle
8 kaşık Güveç
3 kaşık pirinç pilavı
1 bardak ayran
ara elma
akşam
5 kaşık güveç
1 bardak ayran
SU : 3 litre
spor :
100 tane yatarak bisiklet sürme hareketi
15 Dakika leslie
İyi akşamlar kızlaaarNasılsınız ? İyisinizdir inşallah Bugün ki menüm
Sabah
2 yumurta
Yarım domates
Az peynir
1 salatalık
6 zeytin1
dilim ekmek
1 bardak yeşil çay
Öğle
1 dilim ekmek
1 kase çorba
Akşam
Salata
Ara öğün
3 ceviz
1 elma
Şekersiz çay
Su içmeye devam ediyorum sahura kadar ayaktayız ☺
23/04/2020 menüm
sabah (13:00)
2 haşlama yumurta
karışık yeşillik
1 tk bal
5 zeytin
2 dilim beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
ara(16:00)
3 yk ev yoğurdu
akşam (18.30)
1 kase tarhana çorbası
1 adet ızgara çupra (yağsız sadece tuzlanmış)
2 dilim ekmek
havuç salatası
su 2,5 lt
spor yok
Yawrukush
CEYDOS
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Ülkece hep beraber nice 23 Nisanları kutlayalım :)
Saat 13.00 : 3 pesmet+ 2 çatal patates kızartması+ 2 tatlı kaşığı sürülebilir çikolata+ 2 ceviz+ 4 dilim sucuk + 2 kk peynir
Saat 22.00 : 1 elma + 1 portakal + 1 akıtma
1,75 su ama artar
Ben yarın tartı günü olduğu unutmuşumAnnem ve babam da evde olunca sabah sanki cumartesi gibi geldi, evde dura dura günleri de karıştırır oldum
CEYDOS
Yawrukush
CEYDOS eğer tartıda artı gelirsem izne ayrılmak istiyorum eksi olursa devam etmek isterim kafamın karışıklığı buraya da yansıdı
InşAllah çocuklar beni bunaltmasa daha dirayetli olurumda hatta Karatay diyeti denemiş tim 1 kaç ay önce 2 günde 1 kilo vermiştim ekmek ve şeker hiç tuketmeden emzirmemi azalttığı için vazgectimKararlı emin adımlarla gidiyorsun aferin
10 yıl daha kredi çekip ödememiz lazım .çocuklar büyüyor masraflar artıyor zor gibiBahçeli Ev fiyat arası çok deilse çocuklar için iyi olurdu
Tabi oda var biz de annenem vefat edince evini aldık annem saolsun çok yardımcı oldu dayım da tabi burda daha ucuz hersey kredi yerine onlara taksit taksit ödüyor uz dayim in birini ödedik diğerine 12 bin kaldı annem e de 40 bin aslında 70 ti miras ve kardeşimin düğününde verdiğim altınları mi dustuk 40 kaldı10 yıl daha kredi çekip ödememiz lazım .çocuklar büyüyor masraflar artıyor zor gibi
Inşallah canim ama pek umudum yok cok mutsuzumCanım senin menülerini çok beğeniyorum.
İki öğün yaptın sanırım güzel afiyet olsun, sporların da süper
Oruçluydun sanırım Allah kabul etsin, yulaf iyi tercih olmuş tok tutar
Olsun Canım yarın yaparsın önemli olan suçluluk hissetmemen ve kaldığın yerden devam etmen çünkü bu süreçler hep olacak evet bozuldu diyip salınca olmuyor asıl. Yarın Leslie yaparsın ve hafif beslenirsin toparlarsın
Hiç olmamış spor dengeler umarım.
Ufak kaçamak olmuş sporda var olur Canım o kadar sürekli olmadığı sürece sorun olmaz.
Leslie biraz uzun olsa süper olacakmış.
Güzel geçmiş canım.
Ekmekler fazla olmuş gibi yoksa güzel menü.
Söylediklerinin bazılarını bilmiyorum ama bu ne böyle :) hiç olmamış
Canım eksi gelirsin olumlu düşün erken uyu uykunu al dinlen sabahta biraz yürüyüş yapıp tartıl eksi görürsün.
Senin çocuklarda küçük allah yardımcın olsun ikisi beraber büyürler. benim çocukların yaş aralıkları fazla o yüzden çok yıpratıcı oluyor . Cocuklarim büyük Kızım 12 yaşında.kucuk kızım 4 yasinda oğlum 15 aylıkInşAllah çocuklar beni bunaltmasa daha dirayetli olurumda hatta Karatay diyeti denemiş tim 1 kaç ay önce 2 günde 1 kilo vermiştim ekmek ve şeker hiç tuketmeden emzirmemi azalttığı için vazgectim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?