- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Evet oda zor oluyorInşallah canim ama pek umudum yok cok mutsuzum
Senin çocuklarda küçük allah yardımcın olsun ikisi beraber büyürler. benim çocukların yaş aralıkları fazla o yüzden çok yıpratıcı oluyor . Cocuklarim büyük Kızım 12 yaşında.kucuk kızım 4 yasinda oğlum 15 aylık
Allah odeme kolaylığı versinTabi oda var biz de annenem vefat edince evini aldık annem saolsun çok yardımcı oldu dayım da tabi burda daha ucuz hersey kredi yerine onlara taksit taksit ödüyor uz dayim in birini ödedik diğerine 12 bin kaldı annem e de 40 bin aslında 70 ti miras ve kardeşimin düğününde verdiğim altınları mi dustuk 40 kaldı
Amin inşAllah 26 ay kaldı darısı sizeAllah odeme kolaylığı versin
Canım inşallah bisey yokturIyi geceler hanimlar nasılsınız ben hiç iyi değilim eşimin iş yerinde birimin birinde korona çıktı ne olacağı kimlere.bulastirdigi bilinmiyor herşey pazartesi belli olacak
Bu moral bozukluğuyla keyfim kaçık aileden kimselere bişey demedik çocuklarında haberi yok
Canım eşim
Bugün çok keyifsizdim
Kahvaltı yaptım geri uyudum falan böyle çok saçma sapandı
Uykumu da alamadığımdandır belki bilmiyorum
Çok keyifsiz bir gündü
Cezamı yapamadım yarın yapicam inşallah ☺ senin cezan da 200 zıp olsun ☺200 zıp ceza
Ama yine de aşırı kötü değil canım
Benim menüm
Gece
1 kayısı + kiraz sapı + yeşil çay + zencefil çayı
Sabah
2 kayısı suda beklemiş halde
Ekmek kızartması bir kaç ki üç dört dilim
1tk yağ bal kaymak
Türk kahvesi
Kabak küçük bir dilim
Akşam
Balık ve salata
Sonra bir cangaÇok mutsuzum diye yedim daha da mutsuz oldum ay hiç özlememişim çok ilginç
Spor
45 dk Leslie
Cezamı bekliyorum
Aaaa ben diğer cezamı yapmadım 200 zıp hemen yapıyorum
Bir önceki günüm çok kötüydü direkt ona da ceza alım ben
Kusura bakmayın
Yawrukush
CEYDOS
Ooo iki dilim tatli coook fazla ne ceza kessem bilemedim 200 dizler cekerek kosma olsun. Hadi kolay gelsin
Yüzde yüz katılıyorum.
Sen sahane kilo vermissin canim, neler neler atlattin sen güçlüsün bnu da yaparsin. Benden sana bu kalpler
Sabahı merakla bekliyorum :)Eveeet kizlar dünkü yumurtali günüm de başarılı gecti hamd olsun.
Bugün taylan kümeli kürümde son günüm.
Yesilcay ve süt 2 saat aralikla icilecek.
Bugünü De atlatinca normal yemek yiyeceğim abartmadan tabiki.
Kac kilo verdiğimi yarin paylasirim.
3 kilo verilir diyor bakalimkissssmmmmmeeetttttt
Ben iyiyim canım sağ ol :) ders çalışmaktan.mi uyksuuszsun , Allah yardımcın olsunÇok uykusuzdum canım dün bugün iyiyim :) sen nasılsınnnn
canim dun uyumusum erkenden ugrsyamadim. olsun tabi sen nasil istersen.
teşekkür canim sagol.Canım senin menülerini çok beğeniyorum.
İki öğün yaptın sanırım güzel afiyet olsun, sporların da süper
Oruçluydun sanırım Allah kabul etsin, yulaf iyi tercih olmuş tok tutar
Olsun Canım yarın yaparsın önemli olan suçluluk hissetmemen ve kaldığın yerden devam etmen çünkü bu süreçler hep olacak evet bozuldu diyip salınca olmuyor asıl. Yarın Leslie yaparsın ve hafif beslenirsin toparlarsın
Hiç olmamış spor dengeler umarım.
Ufak kaçamak olmuş sporda var olur Canım o kadar sürekli olmadığı sürece sorun olmaz.
Leslie biraz uzun olsa süper olacakmış.
Güzel geçmiş canım.
Ekmekler fazla olmuş gibi yoksa güzel menü.
Söylediklerinin bazılarını bilmiyorum ama bu ne böyle :) hiç olmamış
Canım eksi gelirsin olumlu düşün erken uyu uykunu al dinlen sabahta biraz yürüyüş yapıp tartıl eksi görürsün.
Gunaydin canim, gunun guzel gecsin.teşekkür canim sagol.
Harikasin canim, tebrik ediyorum.Yawrukush sagol canim her sey yolunda sukur.
Saglam kilo verdim bugun 59.5u gordum
Is guc devam bende.
Sizde de her sey yolundadir umarim...
Bas agrin nasil oldu canim?Yawrukush Hosgeldin kaptan
Cok yogunsun ama kendine vakit ayirmayi unutma. Burdan bahsetmiyorum kendine zaman derken
Benim Gunumun ozeti
19 saatlik IF sonrasi
Ilk ogun
1 muz
Yarim avokado
Isten erken cikacagim diye hafif actim IF i.
Ara
20 tane antep fistigi. Tuzsuz kavrulmamis
Aksam
1 kucuk kase kisir
Su
1, 5 L hala icmeye Devam. Saat daha 17. 15 burda
Spor
1 saat yuruyus 240 puan
30dk bisiklet 150 puan
340 merdiven 102 puan
30dk P90x3 300 puan
1 saat temizlik 180 puan
12100 adim 605 puan
Toplam 1577 puan
CEYDOS Yawrukush @cokofesttt
Ben iyiyim canim, bugun tarti gunumuz cok heyecanliyim, sen nasilsin? :)Yawrukush cok tesekkur ederim iyiyim diyette iyi gidiyor sizi ve grubunuzu cok sevdim tam aradigim bi gruptu
inaniyorum ki cok güzel kilolar vereceğiz birlikte
siz nasilsiniz
Deneyecegim bu otu ,senin sayende, foto cekip yollayacagim sana :)gel kaç kilo olursan ol yine gel yeme artık karbolu cumadan itibaren değil bugünden itibaren vazgeç.
olur mu canım hepimizin derdi aynı. ben daha evdekilere oruç tutacaklar mı sormadım bile. tutarlarsa benim için hiç iyi olmaz daha düzenli ve saatli yemek yapmak zorunda kalacağım.
kaptanım harika bir lezzeti var. mutlaka denemelisin. pırasanın yapıldığı her şekilde yapılıyor.
diren benim eşimde hiç istememişti. köpekçiyim ben deyip dururdu. sonra işler değişti tabi köpüşümüzüde çok seviyoruz ama kedilerimiz başka.
çok güzel olmuş canım. azıcıkyatarak bisiklette yapsan harika olacak.
Deryacim bir ses ver dunden beri aklimdasin, cok merak ediyorum seni, iyi misin, her sey yolunda mi?evet canim, yarin gidecegim. Doktor bir hafta daha bekleyip oyle bakalim daha belirgin olur hersey dedi.
Sagol canim, insallah iyi olur.
Cok sevindim boyle hissetmene, bu hafta kur yaptigin icin haftaya listeye dahil edelim seni olur mu :)Selammmm canimm
Herşey yolunda cok şükür.
Bir ara geldilerdi bana geri gittiler
"Savaş yenil.... tekrar savas... ama her savasa başladığında daha güçlü basla. " Aklimda bu kadari kaldi güzel bir söz, beni anlatan
Bu kilolar bizim savasimiz, insallah daha güçlüyüm a
Oyy oyy oyy 3 saat manti yapmak spordan sayilmaz mi :))
Canim belki esinin birimine uzak bir birimde calisiyordur hasta olan kisi..Iyi geceler hanimlar nasılsınız ben hiç iyi değilim eşimin iş yerinde birimin birinde korona çıktı ne olacağı kimlere.bulastirdigi bilinmiyor herşey pazartesi belli olacak
Bu moral bozukluğuyla keyfim kaçık aileden kimselere bişey demedik çocuklarında haberi yok
Canim seni izne ayirsak dahi bugun kilo bildirimi yapmak zorundasin o sebeple, bence olmus olan, uzuntu ve stresle kendimizi tutamayip yedigimiz oluyor hepimizin..Bugün diyet felan kalmadı canim cok tatlı çekti ne bulduysam yedim özür dilerim eğer gruba zarar vereceksem kaptanlarım bir hafta izne ayrılmak istiyorum oruçla kendimi toparlarım biraz . Sonra yine devam etmek isterimYawrukush CEYDOS
Bi kaç gün önce içimden hiç bırakmayın devam edeyim hatta 60 a kadar iniyim diyordum herşey altüst oldu
Bol bol pratikle halledersin Feyzos, tus'a mi hazirlaniyorsun kuzum?Yoğun geçiyor biraz moralim bozuluyor kaptanım soru çözüyorum 2 gündür
Yarısı yanlış.. neye çalıştım ben kime çalıştım anlamıyorum
Esim gece yarilarina kadar calisiyor canim, gercekten su virus bitsede hepimiz rahatlasak...Allah yardımcın olsun özgecim , eşin yardımcı olmuyor mu ? üzüldüm bu kadar yoğun olmana . şu virüs olayı bitsede biraz rahatlasa herkes.
Canim aksam saat 17'ye kadar istediginiz zaman bildirim yapabilirsiniz :)CEYDOS kaptanım yarın oruçlu olucaz ta inşallah akşama doğru tartilip kilo bildirimi yapsak olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?