Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oğluma ilaç verdim yatırdım insallah bu gece ateşlemez dün hiç uyuyamadım
Ben dünki menümü yazmayı unuttum galiba
Sabah
Tonbalığı salatalık domates 2 zeytin 2 dilim tb ekmeği
Akşam
2 adet içli köfte
Su 2.5 litre
Spor
Ceza yaptım 100 bisiklet çevirme.
Bugün
Sabah
(Regli olduğum icin niyetli değilim ancak pazartesi yada salı olabilirim gibi geliyir)
Sabah
Sucuklu yumurta (sucuk 2 catal)
2 dilim tb ekmeği
2 zeytin
Peynir
Akşam
2. Olunca yağlama yedim 2 dilim
Şehriye çorba 1 kase
Su
2.5 litre
Spor
100 bisiklet çevirme
100 ayakları karna cekme
Yawrukush CEYDOS B Beklenen2

Canım ayaklari buz gibi oluyor kıyamıyorum çorap giydiriyorum malesef
Yarın birdaha yemem zaten hamur işi midem okadar rahatsız ki değişik bişey oldu icim almadı

Canım ayaklari buz gibi oluyor kıyamıyorum çorap giydiriyorum malesef
Yarın birdaha yemem zaten hamur işi midem okadar rahatsız ki değişik bişey oldu icim almadı
hayır sakın ayakları soğuk olunca ateşi yükselecek demek.elleri içinde aynısı geçerli.çorap giydirirsen daha çok yükselir.

Çok geçmiş olsun canim inşallah en kısa zamanda çocuğun iyileşir. Menüye bugün yorum yokmus yarından itibaren bakcaz

İyi geceler Cuma Menüm

sahur
2 haslanmis yumurta
domates salatalik
bol yeşillik
1 KK beyaz peynir
3 zeytin
1 yemek kasigi tahin
1 tatli kasigi pekmez

iftar
6 kofte
Bol salata
1 kase corba
1 hurma
yogurt
1 dilim ekmek

ara elma

su 2,5 litre

spor yapamadim

erciyes111 merhaba yeni eşim ramazanin ilk gununun verdigi yorgunlukmuydu bilmiyorum yerimden kalkamadim ben dun menumu bile aksam paylaşamadım geceye kaldi. sen nasilsin nasil gidiyor insallah beraber bu hafta cok guzel kilo veririz

bu sene bende emzirirken oruc tutacağım insallah sütümüzde azalma olmaz da bebislerde ac kalmaz Rabbim bi sabrini verir diye dusunuyorum iftarla sahur arasinda bol bol su icmek gerek 3 litreden asagi icmemeliyiz aslinda . banada esim oruc tutma bebegimizi ac koyma diyor ama o borclari sonrasında tutmak daha zor geliyor

Arrietty_ ooo yeni eşim merhaba :)

erciyes111 ayrıldık

Menü çok güzel
Geçmiş olsun canım neyin var

İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…