Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

@
deniz diyette kim tutar bizi eline sağlık CEYDOS

Canım önemli değil ama bir ara benim yasimi 30 diye duzeltebilirsin istersen , düzeltmeden de olur ama :)

Eline sağlık özgecim :)

harikasin canim menude guzel a.a sahur u ihmal etme lutfen alarm kurmayi unutma bu gun.
bende unutmamak icin simdi kurucam.
Kurdum ama gec yatinca uyanamamisim
Kızlar bn çay içmeyi çok severim hep günlük 6 7 çb veya daha fazla şekersiz içerim bunun kiloya bir etkisi olur mu
Kuzum kan degerlerini dusuruyor
Hanımlar 2. Olmuşuz süperiz cok mutlu oldum
oğlum hiç durmuyor.atesli kucağımda.surekli dus aldırdım biraz.toparladi yine çıktı bu gecede uyku yok anlayacağınız
Canim yesil sogan sapi ver abiraz kemirsin rahatlar

luges merhaba yeni eşim nasılsın ben bugün fena yedim hem ramazanın ilk günü, hem de 60 lari görmenin ödülü olarak. Allah tan CEYDOS kaptanım menüleri yorumsuz bırakmış bugün
Sahur
Bir buçuk dilim peynir, iki ceviz, domates, salatalık, dereotu, biber, bir buçuk dilim ekmek
Veeeeee iftar komşular da bir seyler göndermiş hepsinden yedim ortaya karışık hem de bayağı karışık bir şey cikti

4 kaşık yarmali yoğurt çorbası, yarım ıspanaklı gözleme, üç tane yaprak sarması, bir dilim fırın makarna( yazarken yoruldum midem ne yaptı acaba)
Ara bir bardak çay bir profiterol
Su 2 litre
Spor dünkü cezam 200 zip
Bugün affedin bir yıl sonra ilk defa oruç tutunca iftari zor bekledim sanırım emzirmek daha çok aciktiriyor
CEYDOS Yawrukush

Aynen canim evledigim sene ramazanin ilk 2 gunu hastaydim son gunleri hamileydim 2 gun hastaliktan tutmadim
2 yil kizimi emziriyordum esim tutma dedi
3 yil yani gecen sene ogluma hamileydim tutamadim denedim 1 gun dayanamadim
Bu sene ramazandan 1 gun once tutmaya basladim insAllah bitiririm
A
Su anlik sutumde azalma yok gibi goguslerim bos hissediyorum ama

Hanımlar 2. Olmuşuz süperiz cok mutlu oldum
oğlum hiç durmuyor.atesli kucağımda.surekli dus aldırdım biraz.toparladi yine çıktı bu gecede uyku yok anlayacağınız
sabunlu bezle vücudunu sil özellikle ayak altları ve koltuk altları.sakın çorap giydirme evdede atlet ile tut ateşi zıplamasın.çok yükselirse ateşi yine duşa sok yıkamaktan korkma.
yarın görmeyeyim böyle şeyler çok kızarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…